Alınık Elektro Gitar Amfisi
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
up.
hacılar kullananlar ne önerirler acaba? halen almadım ve şöyle 200liraya kadar şöyle garantili düzgün bişe ne önerirsiniz?belli ba$li, kabul gormu$ tonlarda mi kullanicaksin yoksa daha experimental mi kullanicaksin? yani deneysel takilirmisin? marshall al sabit tonda kalacaksan.
-
ulquiorra bunu yazdı:
belli ba$li, kabul gormu$ tonlarda mi kullanicaksin yoksa daha experimental mi kullanicaksin? yani deneysel takilirmisin? marshall al sabit tonda kalacaksan.
hocam genel olarak normal bilindik tonlarda çalıcam ama arasıra experimental de kullanırım. marshal ikisine de uyum sağlayamaz mı -
mega amp pl 15 var 100 liraya bırakayım
-
dreampark87 bunu yazdı:
mega amp pl 15 var 100 liraya bırakayım
hocam istanbul içinden deneyip de almayı tercih ediyorum. -
MMB bunu yazdı:
up.
hacılar kullananlar ne önerirler acaba? halen almadım ve şöyle 200liraya kadar şöyle garantili düzgün bişe ne önerirsiniz?-----------------------------
fender 15g amfi aldık 1 ay once arkadasa baya güzel ya. Evde çalıyoruz sesini 2 ye getiremedik 1 ile 2 arasında calıyor.
overdrive'ı da var. Baya iş goruyor. Yanılmıyorsam 250 lira gibi bi fiyata sıfır aldık.
bu arada bende 4 telli aktif bi bass arıyorm 2. el 300-400 arası.
Edit : peşin fiyatı 247 lira imiş.

-
MMB bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
belli ba$li, kabul gormu$ tonlarda mi kullanicaksin yoksa daha experimental mi kullanicaksin? yani deneysel takilirmisin? marshall al sabit tonda kalacaksan.
hocam genel olarak normal bilindik tonlarda çalıcam ama arasıra experimental de kullanırım. marshal ikisine de uyum sağlayamaz mı
-----------------------------tabi ki olur gitar seviyeni felan bilmiyorum da line 6 mesela deneysel kullanima biraz daha acik. ama benim tavsiyem marshall hele alt. rock da calicaksan