Alınık Masaüstü Pc
-

Söz konusu PC bu fiayata alınırmı iş görür mü genelde ders vs için kullanılacak oyun belki ara sıra birde win 11 çalıştırır mı bu
Fiyatı 18.250 tl
chirkin01 tarafından 26/Eki/24 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Fiyatını göremedim?
Donanım güncel değil, win 11 falan kaldırır ama ykaın zamanda güncelleme yapman gerekebilir.
-
Fiyatı girmemişim girdim
chirkin01 tarafından 26/Eki/24 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
TheBattal bunu yazdı
Fiyatını göremedim?
Donanım güncel değil, win 11 falan kaldırır ama ykaın zamanda güncelleme yapman gerekebilir.
Çok anlamam mesala neleri güncellemem gerekir. Birde dediğim gibi öyle çok bi oyun oynanmaz ders okul günlük işler ara sıra Kafa dağıtmaya oyun
Fiyatı 18.250tl
-
Fiyata birşey diyemeyeceğim, onu diğer arkadaşlar da görsün diye sordum. Koltuk masa falan da nasıl bakmak lazım.
BENCE:
Donanım konusunda işlemcinin 2-3 senesi varRam iş görür, en kötü bir 16 daha takarsın yanına (zaten ucuz diğerlerine göre)
Ekran kartı biraz eski işte, ne kadar oynatır o şüpheli, ama ders mers işini görür (bende de 1650 var da oradan pay biçiyorum, normal işler için sorun yok, oyun odaklı olursan 2025te değiştirmen lazım)
ekran kartı değişince PSU duruma göre bakılır.
-
Fiyat etmez o ka
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Fiyat etmez o ka
Sence tahmini ne kadar eder
-
Ne kadar eder tahmini diyecek yokmu
-
chirkin01 bunu yazdı
Ne kadar eder tahmini diyecek yokmu
çok anlamam ama 7-8 arası eder gibi geldi bana.
-
https://www.tahribat.com/forum/satilik-masaustu-satildi-258745
Sadece kasa satmistim, tabuki uyguna verdim ama hesap et hocam iste az cok
-
18 bin çok bu bilgisayara.
Kasa en fazla 6 bin eder.
monitör - ölü piksel yoksa kozmetik olarakta iyiyse 2 bine okey. (3-5 bin arası fiyata 24 ve 27 inc monitör bulunuyor)
Koltuk ve masanın son halini görmek lazım. durumları iyi ise ve masanın büyüklüğüne göre 2500'e okey. (sıfır koltuk 4 bin tl ortalama birşey bulunur. 2. el masalarda letgo'dan 250-300 tl bulunur.)
Toplamda 10-11 bin'e anlaşılır.
-FAKAT-
Sen bütçeni bir söyle bize. Maks ne kadar fiyata çıkabilirsin. uzun süre hem oyun hem ders karşılayacak birşey oluşturabilelim.
caglar99 tarafından 27/Eki/24 20:34 tarihinde düzenlenmiştir