Alınık Masaüstü Pc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

Düzeltme

chirkin01 tarafından 27/Eki/24 20:35 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek
    caglar99 bunu yazdı

18 bin çok bu bilgisayara. 

Kasa en fazla 6 bin eder.
    monitör - ölü piksel yoksa kozmetik olarakta iyiyse 2 bine okey. (3-5 bin arası fiyata 24 ve 27 inc monitör bulunuyor)
    Koltuk ve masanın son halini görmek lazım. durumları iyi ise ve masanın büyüklüğüne göre 2500'e okey. (sıfır koltuk 4 bin tl ortalama birşey bulunur. 2. el masalarda letgo'dan 250-300 tl bulunur.)

Toplamda 10-11 bin'e anlaşılır.

-FAKAT-

Sen bütçeni bir söyle bize. Maks ne kadar fiyata çıkabilirsin. uzun süre hem oyun hem ders karşılayacak birşey oluşturabilelim.

15,20 arası diyebilirim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek
    chirkin01 bunu yazdı
    caglar99 bunu yazdı

monitör - ölü piksel yoksa kozmetik olarakta iyiyse 2 bine okey. (3-5 bin arası fiyata 24 ve 27 inc monitör bulunuyor)
    Koltuk ve masanın son halini görmek lazım. durumları iyi ise ve masanın büyüklüğüne göre 2500'e okey. (sıfır koltuk 4 bin tl ortalama birşey bulunur. 2. el masalarda letgo'dan 250-300 tl bulunur.)

-FAKAT-

Sen bütçeni bir söyle bize. Maks ne kadar fiyata çıkabilirsin. uzun süre hem oyun hem ders karşılayacak birşey oluşturabilelim.

15,20 arası diyebilirim

https://inventus.com.tr/rage24-hazir-sistem             17857 TL

GameBooster 27" GB-2712FF 1ms 120Hz HDMI,DisplayPort G-Sync IPS Gaming Monitör  ----- 3800 TL  (bu civarlarda daha iyisi varsa lütfen yazsın. şuan bunu bulabildim)

Toplam : 21.657 TL

Oyunda oynarsın, ders'te yaparsın. bazı oyunlarda low, bazılarında da high olacak şekilde oynarsın. Ama şahsi fikrimce çok rahat 4-5 sene götürür. Ondan sonra paran olursa bunu cüzi miktara satıp daha iyi bir bilgisayar alırsın.

masa ve sandalyeni de artık birşekil de hallet hocam. :))

caglar99 tarafından 27/Eki/24 21:36 tarihinde düzenlenmiştir

Caglar.Boss
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek
    caglar99 bunu yazdı
    chirkin01 bunu yazdı
    caglar99 bunu yazdı

-FAKAT-

15,20 arası diyebilirim

https://inventus.com.tr/rage24-hazir-sistem             17857 TL

GameBooster 27" GB-2712FF 1ms 120Hz HDMI,DisplayPort G-Sync IPS Gaming Monitör  ----- 3800 TL  (bu civarlarda daha iyisi varsa lütfen yazsın. şuan bunu bulabildim)

Toplam : 21.657 TL

Oyunda oynarsın, ders'te yaparsın. bazı oyunlarda low, bazılarında da high olacak şekilde oynarsın. Ama şahsi fikrimce çok rahat 4-5 sene götürür. Ondan sonra paran olursa bunu cüzi miktara satıp daha iyi bir bilgisayar alırsın.

masa ve sandalyeni de artık birşekil de hallet hocam. :))

Eyvallah sağolasın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bu bilgisayarı bu tarihte bu fiyata almıştım. ilgini çekiyorsa satabilirim. Ben memnun kalmadım, performası ihtiyaçlarımı karşılamadı. Buna birde 1TB ssd taktım.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Bu bilgisayarı bu tarihte bu fiyata almıştım. ilgini çekiyorsa satabilirim. Ben memnun kalmadım, performası ihtiyaçlarımı karşılamadı. Buna birde 1TB ssd taktım.

50 ye çıkamam hocam beni çok zorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Hocam masa sandalyenin durumu iyiyse 16-17 gibi pazarlıkla al. arkadaşlar piyasadan uzak sanırım. monitör masa sandalye 6-7 eder min. Kasa için de 9-10 normal

Ben yerinde olsam 14 den başlar 16 ya kadar yükseltir alırdım. Masa sandalye monitör temiz ise tabi 

Toplam Hit: 1137 Toplam Mesaj: 18
pc masaüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar toplama