Alınık Ps3
-
Adam 400 liraya oldukça uygun verdiğim makinaya 300 çekti.Bedava versin birisi.
-
Kırılmamış 320gb Var Bi Tane Slim Galiba Pek Anlamam.. Tek Kol 5-10 Tane de Oyun Var 550liraya Vereyim İsteyene..
Bir Tane de Xbox360 Var Kırılmamış.. Kaç Gb Olduğunu Bilmiyorum Onun da Bir 400ü Vardır Galiba..
-
500 gb kırılmamış , slim değil , gta 5 pes 2013 , virtual tenis falan bir kaç oyun var , kaç gayme verirsin
-
skyvalet bunu yazdı
Hacı piyasasını bilmediğim için düşüncemi söyledim bana normal bi şekilde piyasasının böyle olduğunu söyleseydin anlardım
bedavaya ihtayacım yok
-
umit bunu yazdı
500 gb kırılmamış , slim değil , gta 5 pes 2013 , virtual tenis falan bir kaç oyun var , kaç gayme verirsin
Hocam piyasası hakkında bilgim yok valla sahibindende bi kaç yerde 300 e vardı 600 e vardı 700 e vardı fotoğraflarını pm atarsan arkadaş gösterip fiyat verelim
-
SaviorAngel bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
Hacı piyasasını bilmediğim için düşüncemi söyledim bana normal bi şekilde piyasasının böyle olduğunu söyleseydin anlardım
bedavaya ihtayacım yok
Doğrudur.Çakallık yaptığını düşünmüştüm. = )
-
skyvalet bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
bedavaya ihtayacım yok
Doğrudur.Çakallık yaptığını düşünmüştüm. = )
3-5 kuruş için neden çakallık yapayım zaten para benim cebimden çıkmicak youtube gelirinden ödicem :)
-
Hocam konuyla ilgili 2. Mesajım. Almak istersen yarın fotoları whatsapp dan yollarım. Elimde duruyor ps3. Alırsan alırsın almazdan oğluma nostalji olur 20 yıl sonra :)
-
bilgi amaçlı bir şey yazmak istiyorum,
burada ikinci el PlayStation 3'e 600 lira fiyat çekiyorsunuz fakat bunu tabiri caizse ayıp buluyorum. Kimse kusura bakmasın
migros mağazalarında bile sıfırı garantiye beraber 540 lira, yanında da joystick
yine burada 500 GB PlayStation 3 için verdiğiniz 600 liralık teklifi baz alınca komik bir durum ortaya çıkıyor
PlayStation 4 1 TB sıfır fiyatı 900-1000 arası migros ve a101 de bile. Yani ikinci el 500 GB PlayStation 3'e 600 lira verene kadar sıfır 1 TB PlayStation 4'ü üzerine sadece 300 lira daha koyarak alırım
sözün özü; bugün en fazla 300-350 lira eder çok çok temizse bir PlayStation 3
-
visualeffects bunu yazdı
bilgi amaçlı bir şey yazmak istiyorum,
burada ikinci el PlayStation 3'e 600 lira fiyat çekiyorsunuz fakat bunu tabiri caizse ayıp buluyorum. Kimse kusura bakmasın
migros mağazalarında bile sıfırı garantiye beraber 540 lira, yanında da joystick
yine burada 500 GB PlayStation 3 için verdiğiniz 600 liralık teklifi baz alınca komik bir durum ortaya çıkıyor
PlayStation 4 1 TB sıfır fiyatı 900-1000 arası migros ve a101 de bile. Yani ikinci el 500 GB PlayStation 3'e 600 lira verene kadar sıfır 1 TB PlayStation 4'ü üzerine sadece 300 lira daha koyarak alırım
sözün özü; bugün en fazla 300-350 lira eder çok çok temizse bir PlayStation 3
yani banada pahalı geldi 300 tl dedim hoca beni çakal yaptı :)