Alış Veriş Merkezlerine Bozuk Para İşi
-
Müridler istanbuldaki alış veriş merkezleri bozukpara sıkıntısı çekiyormuş sürekli ben diyorumki işe ihtiyacı olan öğrenci mürid müride kardeşimiz varsa alış veriş merkezlerindeki firmalar ile anlaşsın 2 5 lira komisyon karşılığı sürekli bozuk para sağlasın bi yerde duydum komisyon verenler varmış
-
Karaköy'deki merkez bankasında istediğiniz kadar madeni para veriyorlar, genellikle sıfır ve 100 liralık paketler halinde paketlenmiş olarak.Hatta babamın dediğine göre bir keresinde para bozdurmak için beklerken adamın teki ortadan ikiye yırtılmış diğer yarısı olmayan 50 lira getirmiş banka 25 lira ödemiş.
-
Citizen bunu yazdı
Karaköy'deki merkez bankasında istediğiniz kadar madeni para veriyorlar, genellikle sıfır ve 100 liralık paketler halinde paketlenmiş olarak.Hatta babamın dediğine göre bir keresinde para bozdurmak için beklerken adamın teki ortadan ikiye yırtılmış diğer yarısı olmayan 50 lira getirmiş banka 25 lira ödemiş.
yarim para olayini merak ettim vay amk.
bu komisyon olayi cok guzelmis, genelde ne tur isyerlerinin bu tur seylere ihtiyaci oluyo ? gidip bin tane 1 lira alayim vereyim isyerlerine
-
Samsunda dolmuş durağında raslamıştım. şöför 2 lira bütün veriyordu 1.8 lira bozuk alıyordu.
-
yolbulucu bunu yazdıCitizen bunu yazdı
yarim para olayini merak ettim vay amk.
bu komisyon olayi cok guzelmis, genelde ne tur isyerlerinin bu tur seylere ihtiyaci oluyo ? gidip bin tane 1 lira alayim vereyim isyerlerine
avwlerde mesala kfc restorantlarda nike gibi giyim magazalarında tek tek dolaşıp sormanız gerek
-
Bugün tam 500 tl verdim müridler bi arkadaşım alış veriş merkezinde çalışıyor abi 1 günde bitiyo diyo :) bu işi yapın bence müridler boş gezmekten iyidir
-
Mycity bunu yazdı
Bugün tam 500 tl verdim müridler bi arkadaşım alış veriş merkezinde çalışıyor abi 1 günde bitiyo diyo :) bu işi yapın bence müridler boş gezmekten iyidir
ne kadar kazandın?
-
dilencilerle irtibat kurucan , onlarda elinden çıkarmaya çalışıyodur zaten onlardan alıp alışveriş merkezlerine vericen :D
-
acaba makinasinimi yapsak yukardan parayi atican oda sana bozuk para dokucek zor degildir sanirim bide bozuk para atican butun vericek aradanda komisyonu koparican
-
u235 bunu yazdıMycity bunu yazdı
ne kadar kazandın?
ben kazanmıyom knk :D hayrıma veriyom arkadaş zaten ama çıtlattı oraya böyle getirip komisyon alanlar varmış
-
ayhun bunu yazdı
acaba makinasinimi yapsak yukardan parayi atican oda sana bozuk para dokucek zor degildir sanirim bide bozuk para atican butun vericek aradanda komisyonu koparican
böyle makinalar var genelde çay kahva yiyecek makinalarının yanında oluyor.
Ayrıca dolmuşlar vs bu işi yapıyor zaten nike burgerking bilmem ne bunların da ihtiyacı yok 500 tl bozuk para mı olur ya halk otobüslerinde para olayı olduğu zamanlarda ben sırtıma alırdım bozuk para çuvallarını benzinliklere ve bankalara götürür verirdim kilo hesabı tartıyorlardı :D bi de ptt şubeleri çok alıyordu benim her hafta gidip verdiğim 2 ptt şubesi vardı kafadan ama artık o iş bitti