Alış Veriş Merkezlerine Bozuk Para İşi
-
KaRaKuLe bunu yazdıayhun bunu yazdı
acaba makinasinimi yapsak yukardan parayi atican oda sana bozuk para dokucek zor degildir sanirim bide bozuk para atican butun vericek aradanda komisyonu koparican
böyle makinalar var genelde çay kahva yiyecek makinalarının yanında oluyor.
Ayrıca dolmuşlar vs bu işi yapıyor zaten nike burgerking bilmem ne bunların da ihtiyacı yok 500 tl bozuk para mı olur ya halk otobüslerinde para olayı olduğu zamanlarda ben sırtıma alırdım bozuk para çuvallarını benzinliklere ve bankalara götürür verirdim kilo hesabı tartıyorlardı :D bi de ptt şubeleri çok alıyordu benim her hafta gidip verdiğim 2 ptt şubesi vardı kafadan ama artık o iş bitti
valla hocam internet cafe de birikiyo :D bi şekilde oluyo bende bilmiyorum nasıl oluyo ama oluyup istanbulda bence devam eder bu iş :) sadece madeni para olarak düşünmeyin kağıt bozukluklarada ihtiyac var
-
Mycity bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıayhun bunu yazdı
acaba makinasinimi yapsak yukardan parayi atican oda sana bozuk para dokucek zor degildir sanirim bide bozuk para atican butun vericek aradanda komisyonu koparican
Ayrıca dolmuşlar vs bu işi yapıyor zaten nike burgerking bilmem ne bunların da ihtiyacı yok 500 tl bozuk para mı olur ya halk otobüslerinde para olayı olduğu zamanlarda ben sırtıma alırdım bozuk para çuvallarını benzinliklere ve bankalara götürür verirdim kilo hesabı tartıyorlardı :D bi de ptt şubeleri çok alıyordu benim her hafta gidip verdiğim 2 ptt şubesi vardı kafadan ama artık o iş bitti
valla hocam internet cafe de birikiyo :D bi şekilde oluyo bende bilmiyorum nasıl oluyo ama oluyup istanbulda bence devam eder bu iş :) sadece madeni para olarak düşünmeyin kağıt bozukluklarada ihtiyac var
hocam kusura bakma ama 1-2 bin tl lik bozuk para/kağıt para için komisyon neyim alabiliyorsanız kralsınız valla :D senin internet cafende ne kadar birikebilir ki günlük 200 tllik bozuk para var mı ? o kadar ciro yapabileceğini sanmıyorum. Bizim kumpir dükkanları için aylık gidip arkadaşın dediği o eminönündeki yerden 20-30bin liralık 5tl 10 tl alıyoruz mesela hiç de komisyon almıyorlar gıcır orjinal paralar :D
-
ersn bunu yazdı
dilencilerle irtibat kurucan , onlarda elinden çıkarmaya çalışıyodur zaten onlardan alıp alışveriş merkezlerine vericen :D
Aynen dilencilerden ucuza alıp mağazalara pahalıya vereceksin çifte kar. :)
-
sanirim merkez bankası grevdeymiş bozuk para sıkıntı sebebide o galiba bizde aynı dertten muzdaribiz.
-
yine Mycity yine süper bir proje :9
Mycity eminim bir gün çok zengin olacaksın, zengin olduğunda bu lafımı hatırla :)
-
valla ben şöyle söyleyeyim avm de çalışan biri olarak kebapçıdayım ve günlük nerdeyse 100 150 tl bozuk para tüketiyoruz aşağı yukarı haftalığa vurduk mu zaten sayı git gide büyüyor ve haftasonları felaket gidiyor 5 lik 10 luk 20 lik hergün avm deki bankada yaptırıyoruz sürekli olarak zaten bozuk paracılar geliyor artık ellerinde poşet poşet gezdiriyorlar toptancılardan geliyor bize de demişti bir keresinde sormuştuk her türlü para var adamlarda 100 lük 50 lik 20 lik 10 luk 5 lik lazım mı felan bizde gereken neyse onu alıyoruz adamlardan.. onu geçtim bi defter vardı orda bozuk paracıların telefon numaraları yazıyodu arıyoduk getirin diye :))
-
tutum bunu yazdıersn bunu yazdı
dilencilerle irtibat kurucan , onlarda elinden çıkarmaya çalışıyodur zaten onlardan alıp alışveriş merkezlerine vericen :D
Aynen dilencilerden ucuza alıp mağazalara pahalıya vereceksin çifte kar. :)
Dilencilerden ucuza alıp mağzaya pahalı vermek ?
Parayı parayla ucuza alıp aynı parayı daha pahalıya satmak...
Nekadar sacma oldu
-
http://www.youtube.com/watch?v=tirmQ7CQdDU
Aklıma bu geldi :d
Sanalcaptan tarafından 04/Eyl/13 12:34 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdıMycity bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıayhun bunu yazdı
hocam kusura bakma ama 1-2 bin tl lik bozuk para/kağıt para için komisyon neyim alabiliyorsanız kralsınız valla :D senin internet cafende ne kadar birikebilir ki günlük 200 tllik bozuk para var mı ? o kadar ciro yapabileceğini sanmıyorum. Bizim kumpir dükkanları için aylık gidip arkadaşın dediği o eminönündeki yerden 20-30bin liralık 5tl 10 tl alıyoruz mesela hiç de komisyon almıyorlar gıcır orjinal paralar :D
hocam bozuk para toplamak çok kolay :)
oliWeR bunu yazdıyine Mycity yine süper bir proje :9
Mycity eminim bir gün çok zengin olacaksın, zengin olduğunda bu lafımı hatırla :)
Elim altında ekip olsa çoktan olmuştumda ekip yok
ama biraz parayı bulunca maaşlı ekip kurcam bigün kendime ozman işte fikirlerim hayata geçicek
Mycity tarafından 04/Eyl/13 12:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Varsa ist de yapıcak olan ban uğrasın ayırım bozuk paraları :)