Alkol Kokusunu Ağızdan Yok Etmek
-
Hacılar mesala sosyal bir ortama girceğiniz ama o gün kendinize pek güvenmiyonuz rahatlık gelsin diye biraz alkol alıp gireyim diyeceksiniz ama etrafınızdaki arkadaşlarınız dibinize kadar girse, çok yakından konuşsanız bile kokuyu almaması lazım, ne gibi önerileriniz var ?
İnternette http://www.onlineshop-stsin.com/Products/St-Sin-No-1-Agizdaki-Alkol-Kokusunu-30-Saniyede-Yok-Eder-.html bunu buldum fakat fiyatı çok fazla, daha uygun bir şeyler lazım.
ModS:Genele açılacak konuları genele açmassınız. Bu konunun bilim teknik teknolojiyle ne gibi bir bağlantısı var? -
karanfil çiğnesen
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------karanfil çiğnesen
-----------------------------Naneli sakız, karanfil gibi şeyler geçirmiyor hocam bir nebze azaltıyor ama çaresi değil. Yakın konuşmalarda anlaşılır.
-
votka iç
-
benim bildiğim alkol kokusu mideden gelir hocam.
soğan sarımsak ye bol bol :F
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------benim bildiğim alkol kokusu mideden gelir hocam.
-----------------------------Doğru diyon hocam ağza sinse yok edilirde içeriden geliyor. Ama sosyal ortam sonuçta soğan sarımsak kokusu daha fazla sıkıntı yapar.
-
ağız spreyleri var onları denesen. 15 dk. bir sıkarsın ağzına :)
-
Polo şekerler var ortası delik,
5-6 tane ağzına atıcaksın miss gibi olucaksın :D
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------benim bildiğim alkol kokusu mideden gelir hocam.
-----------------------------hocam kaş yapayım derken göz çıkarıcan sende
soğan sarımsak kokacağına alkol kokmasını yeğlerim şahsen :D
-
maydanozun mide içerisindeki kokularda ağız içerisindeki kokularıda giderdiği kesindir. Bol bol maydonoz ye ardından aynada bi dişlerine bak dişlerinde maydanoz kalmasın :}
-
Soda iç 2 şişe bütün gazı çıkar tamamdır. Tertemiz mide kalmaz koku falan