Alkol Kokusunu Ağızdan Yok Etmek
-
kesin çözüm..

-
abi amele gibi gidip bira içersiniz kokarsınız tabi..
ne yapsan çözmüyor :D bi gegirsen yine bitti buram buram bira..
vodka için konyak için. jim için güzel bi şarap için kolonya için.
zerre koku yok ;)
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------http://canigivemydog.com/wp-content/uploads/2011/11/can-i-give-my-dog-listerine.jpg
evde bu boyutu var çantada arabada ya da ceket cebinde bunun mini versiyonu var . gargara yap tükür. ağzın acaip streil oluyor.
-----------------------------aynen o listerini ilk kullandıgında adamın şeklini kaydırıyor aq acayip yakıyor :D
-----------------------------ilk seferinde ağzım gözüm sikildi ya ne diosun :B sanki dişçiden çıkmıscasına bir koku ve tat bırakıyor ahaha. ama bunun üzerine bakteri öldüren gargara yok yani.
-
yanlış biliyorsunuz arkadaşlar. alkol kokusu ağızdan değil, ciğerlerden gelir. ne yerseniz yiyin, ne çiğnerseniz çiğneyin, akciğerlerden gelen kokuyu kesemezsiniz. solunumla karbondioksidi dışarı verirken, alkolün kokusunuda dışarı veriyoruz. solunumdaki kokuyu bastıracak bişey yaptımı gavurlar onuda bilmiyorum ama.
-
hacılar votka tavsiye etmişsinizde onun kokusu daha belirgin, bilmiyom bana mı öyle geliyo
-
Bir alkolik olarak söylüyorum ilk başta zeytin yiyorsun yağlı olması daha makul ondan sonra doritos yiyebilirsin veya soğanlı birşeyler onun üstüne soda içiyorsun ve temiz isteğe göre sonra sakız da çiğnenebilir.
-
agizdan gelen kokuyu yok edersin ama Migdeden gelen kokuyu ne yapicaksin :)
-
bir bardak süt
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------bir bardak süt
-----------------------------
o kadar yorumda bunu bekledim. evet, sıcak bir bardak süt iç.