Alkol Promilini Düşürme
-
Arkadaşım kaza yapmış. Yaklaşık 1-2 saat içinde alkol tedavisi yapılıcak. Bikaç tanede bira içmiş.
Alkol promilini düşürebilceğimiz bi formül varmı ?
-
2 tane ictiyse bisi olmaz... 3. ictiyse Allah kurtarsin artık..
-
Hocam en az 3 tane içmiştir.
-
Hocam aL 2 Litre pastorize süt Diksin tepesine faydası oLur abimde yaramıştı.. ayrıca fıçı gibi kokuosada boL boL domates yedir üstünede 1 tane karanfiL çiğnesin :)
-
1 Bira 50 Promil Yani Cezası Yok Ama Bunun Üstüne Çıkan Promillerde Ehliyetine El Koyuyolar Galiba Belli Bi Süre..
-
İşeyince akar gider bişey olmaz.. :D
saka bi tarafada gecmiş olsun kardesim..
ama dediğin gibi bişey yok maalesef..
yalnız sunu biliyorum 1 tuborg alkolmetrede görünürken efes görünmüyo tecrübeden sabittir..
-
3 taneyse kurtulucagina hic inanmiyorum. mutlaka cezayi yer..
-
geçmi$ olsun. alkol promilini düsüremessin ama ahh oram kırldı buram agrıo suram cok acıo derse alkol muaynesini esgeçebilirler.
-
Sigarayı açıp içindeki tütünü çiğneyebilir aynı zamanda eczanelerde alkol düşüren ilaçlarda mevcut adını tam hatırlamıyorum alcholyzer gibi birşeydi sanırım.
-
spyMASter bunu yazdı:
-----------------------------
Sigarayı açıp içindeki tütünü çiğneyebilir aynı zamanda eczanelerde alkol düşüren ilaçlarda mevcut adını tam hatırlamıyorum alcholyzer gibi birşeydi sanırım.
-----------------------------Tecrübeyle sabittir tütün çiğnemek.
-
öncelikle arkadaşını kınıyorum..içip araba kullanıyor ve kaza yapıp sonrasını düşünüyor..madem içiosun araba kullanma,madem kaza yapacaksın içki içme :) neyse basın agzına maydonozu biraz düşürür..ama ben cewap yazana kadar çoktan muayeneye sokmuslardır..
Toplam Hit: 8482 Toplam Mesaj: 28