Alkol Promilini Düşürme
-
abicim doktorun anlattığına göre;
Strepstil mi bişey vardı boğaz pastili onun portakallısını koyacaksın arabaya.Arabaya binince atacaksın ağzına.O düşürüyormuş.Polis durdurduğunda diyeceksin ki hastahanede ölçtürün beni.Amaç vakit kazanmak.Daha sonra bir tane daha boğaz pastili at.HAstahaneye gittimide işi bağlayabilirsen bağla :D .Promil düşük çıkarsa pekte sorun yok.
-
bilader.. nasıl bir zihniyettir bu.. alkollüyken araba kullanılmaz.. bunu bilmezmisiniz.. suçsuz çıkarmakta ne demek... eşşek gibi çeksin cezasını.. anlasın alkollü araba kullanılmayacağını.. ya birini ezseydi.. bi çocuk yada evi tek başına bakan bir baba... bunun sonucu ne olurdu... bide burda utanmadan.. çözüm yolu arıyorsun.. nasıl zihniyettir bu... biraz geç yazdım konuya ama.. zamanında okusaydım.. pff... :|
-
Şey ben bişr ara olacak okadarda görmüştüm sarhoş tiplemesi varya ordda adam acı kahvçekirdeklerini kaşık kaşık yiyodu sonrada üflenen şeye üflediğinde promili 0 mı ne oluyodu belki olabilir bişey diyemem.
-
Yardımları olan arkadaşlara , en azından yardım etmeye çalışan arkdaşlara teşekkür ederim. Yardımları olmayıp birde üstüne hayat dersleri verenlere daha çok teşekkür ederim. Keşke arkadaşım daha önce sizin gibi enginlerden bilgi alsaydıda alkol içip kaza yapmasaydı. Ayrıca , alkol içip araba kullanılcağını savunmadım. Ama alkol promilini düşürme ihtiyacı hissettim kendimde. Belkide kaza yapan arkadaşımın da 2 tane çocuğu olduğu içindir.
-
2 gece önce, yazlığın balkonunda otururken, ses geldi ardından kaza oldu dendi, direk koştum, gittim ilk varanlardan birisiyim, sarhoş bi gürcistanlıymış, otelde kalıyormuş, sarhoş körkütük, yolu şaşırıp otobana atlamış karşıdan karşıya geçerken araba buna bi koymuş ta karşı yola :(
2 kol ve 1 ayak kırılıştı, hastaneye kaldırdılar...
Velhasıl, içeceksende ağızınla iç...
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
Yardımları olan arkadaşlara , en azından yardım etmeye çalışan arkdaşlara teşekkür ederim. Yardımları olmayıp birde üstüne hayat dersleri verenlere daha çok teşekkür ederim. Keşke arkadaşım daha önce sizin gibi enginlerden bilgi alsaydıda alkol içip kaza yapmasaydı. Ayrıca , alkol içip araba kullanılcağını savunmadım. Ama alkol promilini düşürme ihtiyacı hissettim kendimde. Belkide kaza yapan arkadaşımın da 2 tane çocuğu olduğu içindir.
-----------------------------
2 çocuğun ciddiyetiyle hareket etsin o zaman.en azından kazadan sonra ! -
SHEK1LC1 bunu yazdı:
-----------------------------İşeyince akar gider bişey olmaz.. :D
saka bi tarafada gecmiş olsun kardesim..
ama dediğin gibi bişey yok maalesef..
yalnız sunu biliyorum 1 tuborg alkolmetrede görünürken efes görünmüyo tecrübeden sabittir..
-----------------------------alkolmetrenin çalışma mekanizmasını bi araştır istersen birader :)
o tecrübenin sebebi alkolmetrenin kalibre edilmemiş olmasıdır ben sana söyleyeyim