folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alkol Promilini Düşürme

Alkol Promilini Düşürme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim doktorun anlattığına göre;

Strepstil mi bişey vardı boğaz pastili onun portakallısını koyacaksın arabaya.Arabaya binince atacaksın ağzına.O düşürüyormuş.Polis durdurduğunda diyeceksin ki hastahanede ölçtürün beni.Amaç vakit kazanmak.Daha sonra bir tane daha boğaz pastili at.HAstahaneye gittimide işi bağlayabilirsen bağla :D .Promil düşük çıkarsa pekte sorun yok. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    bilader.. nasıl bir zihniyettir bu.. alkollüyken araba kullanılmaz.. bunu bilmezmisiniz.. suçsuz çıkarmakta ne demek... eşşek gibi çeksin cezasını.. anlasın alkollü araba kullanılmayacağını.. ya birini ezseydi.. bi çocuk yada  evi tek başına bakan bir baba... bunun sonucu ne olurdu... bide burda utanmadan.. çözüm yolu arıyorsun.. nasıl zihniyettir bu... biraz geç yazdım konuya ama.. zamanında okusaydım.. pff... :|

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

Şey ben bişr ara olacak okadarda görmüştüm sarhoş tiplemesi varya ordda adam acı kahvçekirdeklerini kaşık kaşık yiyodu sonrada üflenen şeye üflediğinde promili 0 mı ne oluyodu belki olabilir bişey diyemem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    Yardımları olan arkadaşlara , en azından yardım etmeye çalışan arkdaşlara teşekkür ederim. Yardımları olmayıp birde üstüne hayat dersleri verenlere daha çok teşekkür ederim. Keşke arkadaşım daha önce sizin gibi enginlerden bilgi alsaydıda alkol içip kaza yapmasaydı.  Ayrıca , alkol içip araba kullanılcağını savunmadım. Ama alkol promilini düşürme ihtiyacı hissettim kendimde. Belkide kaza yapan arkadaşımın da 2 tane çocuğu olduğu içindir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

2 gece önce, yazlığın balkonunda otururken, ses geldi ardından kaza oldu dendi, direk koştum, gittim ilk varanlardan birisiyim, sarhoş bi gürcistanlıymış, otelde kalıyormuş, sarhoş körkütük, yolu şaşırıp otobana atlamış karşıdan karşıya geçerken araba buna bi koymuş ta karşı yola :(

2 kol ve 1 ayak kırılıştı, hastaneye kaldırdılar...

Velhasıl, içeceksende ağızınla iç...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yardımları olan arkadaşlara , en azından yardım etmeye çalışan arkdaşlara teşekkür ederim. Yardımları olmayıp birde üstüne hayat dersleri verenlere daha çok teşekkür ederim. Keşke arkadaşım daha önce sizin gibi enginlerden bilgi alsaydıda alkol içip kaza yapmasaydı.  Ayrıca , alkol içip araba kullanılcağını savunmadım. Ama alkol promilini düşürme ihtiyacı hissettim kendimde. Belkide kaza yapan arkadaşımın da 2 tane çocuğu olduğu içindir.
    2 çocuğun ciddiyetiyle hareket etsin o zaman.en azından kazadan sonra !

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    SHEK1LC1 bunu yazdı:

İşeyince akar gider bişey olmaz.. :D

saka bi tarafada gecmiş olsun kardesim..

ama dediğin gibi bişey yok maalesef..

yalnız sunu biliyorum 1 tuborg alkolmetrede görünürken efes görünmüyo tecrübeden sabittir..

alkolmetrenin çalışma mekanizmasını bi araştır istersen birader :)

o tecrübenin sebebi alkolmetrenin kalibre edilmemiş olmasıdır ben sana söyleyeyim 

Toplam Hit: 8480 Toplam Mesaj: 28