Alkol Sorunu
-
Siktir et hocam... Bende senin gibiyim... Sene 97 den(17 yaş) beri Ayda en fazla 3 gün İÇMİYORUM... Bi bok olduğu da yok. böle rahatım aq... Arada bi senin gibi bırakayım diyorum olmuyor. Önemli olan içerken zevk almak. Tek tavsiyem stresliyken, moralin bozukken içme hep neşeliyken iççç... Afiyet olsun...
-
yapacak bişey yoq hacı zevk almaya bak :D
-
özel klinik veya doktor yardımını denemekten başka şansın yok bence. rene hocanında önerisi kulağına küpe olsun
-
aynı sorun bendede var 1 senedir ..ki hiç bi derdim de yok hiç hatunada aşık değilim
-
bir iki tane değilde abart biraz bi kaç akşam üst üste yada bi kaç hafta(adamına göre değişir) sızana kadar iç paran kalmasın sağlığın hafiften bozulsun sonra düzene girer.
-
bende de alkol bağımlılığı gibi bi sorun wardı nasıl insan suya susuosa ben alkole susuodum kısa zaman öncesine kadar we her gece en az bi 35lik wodka içiodum we bu her gece dewam ediodu ben bunu sek nescafeyle bastırdım şuanda nerdeyse 3 saatte 1 kahwe içiorum beni çok pis yatağa düşürmüştü su bile alamıodum tek yaşadığımdan dolayıda kimse bakamıodu bana o gün karar werdim bırakmaya we 4 gün hiç uyumadım ölüodum uykusuzlujtan ama uyuyamıodum sürekli alkol istiodu canım şuanda baya bıraktım bunu tamamen istersen oluo bn hasta olmasam o kadar belki bende hala içiodum bi ara ölücem demiştim...
-
usta,yasin kac bilmiyorum ama ben askerden once alkoligin tekiydim..Lan askere bi gittim,duvarlara tirmaniyorum ama farkinda degilim nedeninin alkol oldugu..mal gibi olmusuz orda,guzelim saclar gitmis,osturuk kokulu kogusta uyuyosun bide,adamin aklina alkol gelmiyo bile,gerci usta birliginde ictik ama dozunu kaciramiyorsun haliyle...
askerlik bitti geldik,isede basladik...iciyoz gene arada ama oyle hergun degil..gece siftim oludugu zaman 15 gun zaten icilmiyor..
sana tavsiyem:
1-askerlik yapmadiysan ASKERE GIT:-)))))
2-askerlik yapmissan,bi is bul ve sadece GECE VARDIYASINDA CALIS:-))))))
KOLAY GELSIN!
-
bende çok içiyodum senin gibi.dükkanı kapar direk meyhanmeye dalardık arkadaslarla.tadında bırakırdım sadece bira içerdim.ne olduysa bundan 2 ay önce oldu.alt takımlarda sorun olmaya basladı sürekli kasıntı, agrı ,penis kıpkırmızı oluyodu.hemen solugu doktorda aldım.nese baktı mallara ilaç yazdı.yazdıgı ilaçlar mantar hastalıgı ilaçları.alkolle alakalı olup olmadıgını sordum.mantarın mayalı içeçeklerle beraber çok yuymlu calıstıgını söledi yani mantara zemın hazırlamısım içerek.verdiği bi sprey var.aman yarabbim yok öle bi acı yemin ederim sıkarken gözlerimden yas gelio.artık ne alkol ne mayalı içki.
-
Hocam bu tür bagımlılık derecesine gelmiş olaylarda ilk once kendin istemen lazım kendin istemeden bırakamazsın. Uyuyamıyorsan bırak uyuma ama da içme kararlı ol çok zorlarnırsan tedavi ol....
-
Bende ictimmi ya tam icerim ya hic icmem..Boyle 3 senedir bu durumdayim sigaradan cok icki tuketiyorum..Sigarayi birakirim ickiyi hic bir zaman.Insan farkindan olmadan alkolik oluyor..Yani sana diyecegim kisa zamanda doktora gorun yoksa birakamazsin..