folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Alkol Testi ?- Polis, Avukat Arkadaşlar Yardım

Alkol Testi ?- Polis, Avukat Arkadaşlar Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun.

http://www.kgm.gov.tr/asps/trafik/TrYonet.html

Madde 97'yi incele. Alkole karar verebilmesi için ya çıktı verebilen cihaz olacak, ya hastane kan testi olacak ya da doktor raporu olacak. Kafasına göre alkol cezası yazamıyor yani. İtirazı da tam emin değilim ama Trafik Mahkemesine ya da olmayan yerde Sulh Ceza Mahkemesine yapıyosun.

Akıl verme para ver a.q.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam bu tip cezalarda 15 gün içerisinde mahkemeye başvurarak sonuc alabilirsin... ya da cezayı ödeyip mahkemeye başvurursun... bu işler böle yürüyo yine bir avukatla konuş derim başvuru için... alkolden ceza kesmeleri için alkolmetreden cıkan bir kağıt olması lazım koklamanın hiçbir değeri yoktur yasal olarak hiçbirşey yapılamaz... senin durumunda eğer alkolmetreye üfleyemiyorsan ve hastanelik bir durum varsa hastanede kan tahlili ile belirlenir... onun raporunun olması şarttır...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

ya hoca yaralamalı kazada ne polis ne jandarma nın aldığı alkol raporu geçersizdir bilgin olsun hastahaneden alınması lazım kesin kazanırsın bilgin ola

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

b sınıfı ehliyetle motorsiklet kullanmana ceza yazmamışlar mı?

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
Toplam Hit: 4246 Toplam Mesaj: 15