Alkolik Hareket Nefes Alma Efes Al...
-
-
çok salakça
ayrıca o alkol gereksinimi ml olarak ve meyve yediğimizde alıyoruz bir miktar alkolü.
-
ya işte budur olay !! efes rülezz.. şmdi kendini bilmezin biri haram günah etmeyn eylemeyin falan derse şaşırmam :D
-
Keşke yararlı şeylerinde böle güzel yapsak reklamını !
-
bira alköl sayılmaz 10 tane iç anca alkolik olursun. rakı,köpeköldüren olsa eyvallah.
ayrıca ilk iğren espriyi ben yapayım..tarak alma neyse yaa banlanmayalım şincik.
-
Alkolik harekatın temsilcileri - (ARŞİV) ----------- :)
-
no alkol,forever cappy
-
ulan param olsa bastırır tüm dünyaya dağıtırdım broşürlerinden :D
yaşasın alkolizm a.k
-
yav türkiye bira içmiyor gerçekten bakın türkiyede içilen bira az ha bu kazakistanda sabah kahvaltıda bira içiyorlar susuyunca bira içiyorlar zamanında reklam tutmuş burda.
-
Az daha büyüğü yokmuydu açılana kadar marketten bi sigara alıp gelseydim.
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------
ya işte budur olay !! efes rülezz.. şmdi kendini bilmezin biri haram günah etmeyn eylemeyin falan derse şaşırmam :D-----------------------------
haram ve günah oldugunu söylemek kendini bilmezlik ise söylüyorum alkol haram ve günahtır. nerden biliyosun alkol almış bir tır şöförünün bir akşam işinden dönen babanın kullandıgı arabayı param parça edip hayatta en ihtiyaç duydugun varlıgı yok etmeyecegini nereden biliyorsun. sevdigin kıza alkol almış bir saldırganın öldürmeyecegini ve dahada kötüsü öldürdükten sonra tecavüz edip bi yere atmayacagını nerden biliyosun. lütfen yapmayın beyler azıda çoguda aynı olmadık şeyler açar başınıza hem kusmuk gibi tadı var amk şeyinin bende denedim yalan degil