Alkolik Hareket Nefes Alma Efes Al...
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------
ya işte budur olay !! efes rülezz.. şmdi kendini bilmezin biri haram günah etmeyn eylemeyin falan derse şaşırmam :D-----------------------------
Hll emo rülez tabi olm!
cold-m4 bunu yazdı:
ulan param olsa bastırır tüm dünyaya dağıtırdım broşürlerinden :D
yaşasın alkolizm a.k
Arkadaşın fikrine sponsor aranıyor!!!!
:D:D:D:D
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------EmotioN bunu yazdı:
ya işte budur olay !! efes rülezz.. şmdi kendini bilmezin biri haram günah etmeyn eylemeyin falan derse şaşırmam :D-----------------------------
haram ve günah oldugunu söylemek kendini bilmezlik ise söylüyorum alkol haram ve günahtır. nerden biliyosun alkol almış bir tır şöförünün bir akşam işinden dönen babanın kullandıgı arabayı param parça edip hayatta en ihtiyaç duydugun varlıgı yok etmeyecegini nereden biliyorsun. sevdigin kıza alkol almış bir saldırganın öldürmeyecegini ve dahada kötüsü öldürdükten sonra tecavüz edip bi yere atmayacagını nerden biliyosun. lütfen yapmayın beyler azıda çoguda aynı olmadık şeyler açar başınıza hem kusmuk gibi tadı var amk şeyinin bende denedim yalan degil
-----------------------------Hayatında hiç sarhoş oldunmu ? Sarhoş olan insan sağa sola saldırır diye birşey yok.O herif zaten sarhoş olmasada sağa sola saldırıyor.
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Az daha büyüğü yokmuydu açılana kadar marketten bi sigara alıp gelseydim.
keşke not olarak yazsaydım. resim geç açılıyor açılana kadar başka işlerinizle meşgul olabilirsiniz ;);););;) -
..
-
Bira içemiyorum tadı iğrenç geliyo miğdemi bulandırıyo :D
-
Alkolik hareket deyice aklıma bizim ege üni. yurdundaki abaza hareket geldi birden:) bence o daha operasyonel:)
-
Tuborg rulz ! tuborgdan şaşma tuborgsuz kalma =)
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------EmotioN bunu yazdı:
haram ve günah oldugunu söylemek kendini bilmezlik ise söylüyorum alkol haram ve günahtır. nerden biliyosun alkol almış bir tır şöförünün bir akşam işinden dönen babanın kullandıgı arabayı param parça edip hayatta en ihtiyaç duydugun varlıgı yok etmeyecegini nereden biliyorsun. sevdigin kıza alkol almış bir saldırganın öldürmeyecegini ve dahada kötüsü öldürdükten sonra tecavüz edip bi yere atmayacagını nerden biliyosun. lütfen yapmayın beyler azıda çoguda aynı olmadık şeyler açar başınıza hem kusmuk gibi tadı var amk şeyinin bende denedim yalan degil
-----------------------------merak etme arkadaşım alkolün ne olduğunu haram ve günah olduğunu çook iyi biliyorum ben..
sana göre tadı kusmuk , bana göre çok güzel tadı var..tamamiyle tercih meselesi..
sonuçta herkes kendi vebalini ödücek kimse kimseden sorumlu deil , burda herkes alkolün ne oldugunu bilen kişiler.
benim demek istediğim haram günah gibi bi post cok saçma kaçar.
-
tebrik ederim swool- bunu marifetmiş gibi alkolizm gibi tanıdan sevgili arkadaşlarımada allah sizi ıslah etsin tez zamanda yanlısınzın farkına varır tövbe eder ahiretinizi anlık zevkler için yakmassınız derim saygılarımla
-
zuha :D bizim resmi koymuş a.q :D