folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ALLAH Kelimesinin Sırrını Çözdüğünü Söylüyor !....

ALLAH Kelimesinin Sırrını Çözdüğünü Söylüyor !....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kaynak?

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    araştırmalara gerek yok bbizim zaten Allah kelimesinin faziletinden şüphemiz yok

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------
    araştırmalara gerek yok bbizim zaten Allah kelimesinin faziletinden şüphemiz yok
    Kesinlikle...

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

bazı arkadaslar din konusundaki cogu seye kuskuyla bakıyorlar nedense. adam bilimadamı ve böyle bir şey bulup paylasmıs. makaraya saran arkadaslarımıza soruyorum sizin uzmanlık alanınız ne? birde kuskuyla bakmanıza birşey diyemiyorum çünkü böyle konularda bilende sallıyor bilmeyende.

daha öncede bi arkadasımız bi konu açmıstı hatırlayan varmı bilmiyorum ama link burada http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Allah&folderid=48009

isteyen bi okusun 

Allah ismi elif ile başlar, he ile biter.
    Yani dilde başlar ciğerde biter.

Bizlerin yani Türklerin genel sorunu bilmediğimiz konularda konusmayı çok sevmemiz. Heleki din konusunda. Arkadaslar din; kuralları ve kesin çizgileri olan şeydir +ruhanidir. herkes sosyolog zekeriya beyaz gibi yorumlarsa Kuran ın ne incil den farkı kalır nede değişen diger kitaplardan. Saygılarımla..

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:

bazı arkadaslar din konusundaki cogu seye kuskuyla bakıyorlar nedense. adam bilimadamı ve böyle bir şey bulup paylasmıs. makaraya saran arkadaslarımıza soruyorum sizin uzmanlık alanınız ne? birde kuskuyla bakmanıza birşey diyemiyorum çünkü böyle konularda bilende sallıyor bilmeyende.

daha öncede bi arkadasımız bi konu açmıstı hatırlayan varmı bilmiyorum ama link burada http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Allah&folderid=48009

isteyen bi okusun

Bizlerin yani Türklerin genel sorunu bilmediğimiz konularda konusmayı çok sevmemiz. Heleki din konusunda. Arkadaslar din; kuralları ve kesin çizgileri olan şeydir +ruhanidir. herkes sosyolog zekeriya beyaz gibi yorumlarsa Kuran ın ne incil den farkı kalır nede değişen diger kitaplardan. Saygılarımla..

Sen gercekten 'Allah' kelimesi ifade edildiginde bu yazanlarin olduguna inaniyormusun?

Dinimizi somurenler boyle sahtekarlardir. Yada kelime ifade edildiginde bize yarari dokunacak kadar basit bir olay degil. Kimileri sevap kazanacaklarini zannediyorlar. Dinimiz boyle davranislar yuzunden kucumsenmekte.

Sozde doktor'un dalga gectigini dusunuyorum. Diger arkadaslarinda yorumladigi gibi; unvan-isim pesinde bu herif (adam bile denilmez boylelerine) .

Doktor bilimselligini, bildiklerini baska boyutlara getirmeyecegine yemin eder. Simdi bu adam bu kurallarida alt-ust etmis oluyor. Nerede bunun gercekligi, ve yahut muslumanligi? Bunlar sahtekar arkadas, sahtekar. 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    anarsist arkadasım  burada ben inanıyorum katılıyorum vs. demedim.diyeceğimi yukarıda dedim zaten. 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    WALLACEs bunu yazdı:
    Kesinlikle...
    iyi o zaman kuranın faziletinden şüpheniz yok diye kuranı da okumayın....

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    HOLLANDADA YASIYORUM SOYLIYM BU ULKENIN YARISI ATEIST BENDE DAHIL OLMAK UZERE

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    Anarsist bunu yazdı:
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:

isteyen bi okusun

Sen gercekten 'Allah' kelimesi ifade edildiginde bu yazanlarin olduguna inaniyormusun?

Dinimizi somurenler boyle sahtekarlardir. Yada kelime ifade edildiginde bize yarari dokunacak kadar basit bir olay degil. Kimileri sevap kazanacaklarini zannediyorlar. Dinimiz boyle davranislar yuzunden kucumsenmekte.

Sozde doktor'un dalga gectigini dusunuyorum. Diger arkadaslarinda yorumladigi gibi; unvan-isim pesinde bu herif (adam bile denilmez boylelerine) .

Doktor bilimselligini, bildiklerini baska boyutlara getirmeyecegine yemin eder. Simdi bu adam bu kurallarida alt-ust etmis oluyor. Nerede bunun gercekligi, ve yahut muslumanligi? Bunlar sahtekar arkadas, sahtekar. 

islam alimleri deseydi bunu iddiaya varım "doğrudur" derdin....

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    VisualBoy bunu yazdı:

işiniz gücünüz mü yok yaw.

hertürlü bilimsel çalışmayı yapan adamlara "işiniz mi yok" yada "amerikayı bi daha keşfetmenin amacı ne" diye çamur atanlar,

bu çalışmayı da çok gerekli bişey olarak görüüyodur kesin.

Keşfedenin yabancı olması mı sarmadı hoja zekeriya beyaz bi yazı yazsa. kendisi Müslüman  Şimdi hemen onaylarsın Herhalde "iSTaN_BuLL kardeşimiz konuyu çok iyi ele almış katılıyorum sana
    By_Gizemli Kardeşimiz bulmuş paylaşmış bizimle ben bilmiyodum mesela neden gereksiz görüyosun? Çalışmayı bakış açıN  gereksiz görmen farklı..

Toplam Hit: 4422 Toplam Mesaj: 25