ALLAH Kelimesinin Sırrını Çözdüğünü Söylüyor !....
-
kaynak?
-
araştırmalara gerek yok bbizim zaten Allah kelimesinin faziletinden şüphemiz yok
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
araştırmalara gerek yok bbizim zaten Allah kelimesinin faziletinden şüphemiz yok
Kesinlikle... -
bazı arkadaslar din konusundaki cogu seye kuskuyla bakıyorlar nedense. adam bilimadamı ve böyle bir şey bulup paylasmıs. makaraya saran arkadaslarımıza soruyorum sizin uzmanlık alanınız ne? birde kuskuyla bakmanıza birşey diyemiyorum çünkü böyle konularda bilende sallıyor bilmeyende.
daha öncede bi arkadasımız bi konu açmıstı hatırlayan varmı bilmiyorum ama link burada http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Allah&folderid=48009
isteyen bi okusun
Allah ismi elif ile başlar, he ile biter.
Yani dilde başlar ciğerde biter.Bizlerin yani Türklerin genel sorunu bilmediğimiz konularda konusmayı çok sevmemiz. Heleki din konusunda. Arkadaslar din; kuralları ve kesin çizgileri olan şeydir +ruhanidir. herkes sosyolog zekeriya beyaz gibi yorumlarsa Kuran ın ne incil den farkı kalır nede değişen diger kitaplardan. Saygılarımla..
-
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
-----------------------------bazı arkadaslar din konusundaki cogu seye kuskuyla bakıyorlar nedense. adam bilimadamı ve böyle bir şey bulup paylasmıs. makaraya saran arkadaslarımıza soruyorum sizin uzmanlık alanınız ne? birde kuskuyla bakmanıza birşey diyemiyorum çünkü böyle konularda bilende sallıyor bilmeyende.
daha öncede bi arkadasımız bi konu açmıstı hatırlayan varmı bilmiyorum ama link burada http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Allah&folderid=48009
isteyen bi okusun
Yani dilde başlar ciğerde biter.Bizlerin yani Türklerin genel sorunu bilmediğimiz konularda konusmayı çok sevmemiz. Heleki din konusunda. Arkadaslar din; kuralları ve kesin çizgileri olan şeydir +ruhanidir. herkes sosyolog zekeriya beyaz gibi yorumlarsa Kuran ın ne incil den farkı kalır nede değişen diger kitaplardan. Saygılarımla..
-----------------------------Sen gercekten 'Allah' kelimesi ifade edildiginde bu yazanlarin olduguna inaniyormusun?
Dinimizi somurenler boyle sahtekarlardir. Yada kelime ifade edildiginde bize yarari dokunacak kadar basit bir olay degil. Kimileri sevap kazanacaklarini zannediyorlar. Dinimiz boyle davranislar yuzunden kucumsenmekte.
Sozde doktor'un dalga gectigini dusunuyorum. Diger arkadaslarinda yorumladigi gibi; unvan-isim pesinde bu herif (adam bile denilmez boylelerine) .
Doktor bilimselligini, bildiklerini baska boyutlara getirmeyecegine yemin eder. Simdi bu adam bu kurallarida alt-ust etmis oluyor. Nerede bunun gercekligi, ve yahut muslumanligi? Bunlar sahtekar arkadas, sahtekar.
-
anarsist arkadasım burada ben inanıyorum katılıyorum vs. demedim.diyeceğimi yukarıda dedim zaten.
-
ByALeX bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
Kesinlikle...
iyi o zaman kuranın faziletinden şüpheniz yok diye kuranı da okumayın.... -
HOLLANDADA YASIYORUM SOYLIYM BU ULKENIN YARISI ATEIST BENDE DAHIL OLMAK UZERE
-
Anarsist bunu yazdı:
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
-----------------------------bazı arkadaslar din konusundaki cogu seye kuskuyla bakıyorlar nedense. adam bilimadamı ve böyle bir şey bulup paylasmıs. makaraya saran arkadaslarımıza soruyorum sizin uzmanlık alanınız ne? birde kuskuyla bakmanıza birşey diyemiyorum çünkü böyle konularda bilende sallıyor bilmeyende.
isteyen bi okusun
-----------------------------Sen gercekten 'Allah' kelimesi ifade edildiginde bu yazanlarin olduguna inaniyormusun?
Dinimizi somurenler boyle sahtekarlardir. Yada kelime ifade edildiginde bize yarari dokunacak kadar basit bir olay degil. Kimileri sevap kazanacaklarini zannediyorlar. Dinimiz boyle davranislar yuzunden kucumsenmekte.
Sozde doktor'un dalga gectigini dusunuyorum. Diger arkadaslarinda yorumladigi gibi; unvan-isim pesinde bu herif (adam bile denilmez boylelerine) .
Doktor bilimselligini, bildiklerini baska boyutlara getirmeyecegine yemin eder. Simdi bu adam bu kurallarida alt-ust etmis oluyor. Nerede bunun gercekligi, ve yahut muslumanligi? Bunlar sahtekar arkadas, sahtekar.
islam alimleri deseydi bunu iddiaya varım "doğrudur" derdin.... -
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------işiniz gücünüz mü yok yaw.
hertürlü bilimsel çalışmayı yapan adamlara "işiniz mi yok" yada "amerikayı bi daha keşfetmenin amacı ne" diye çamur atanlar,
bu çalışmayı da çok gerekli bişey olarak görüüyodur kesin.
-----------------------------Keşfedenin yabancı olması mı sarmadı hoja zekeriya beyaz bi yazı yazsa. kendisi Müslüman Şimdi hemen onaylarsın Herhalde "iSTaN_BuLL kardeşimiz konuyu çok iyi ele almış katılıyorum sana
By_Gizemli Kardeşimiz bulmuş paylaşmış bizimle ben bilmiyodum mesela neden gereksiz görüyosun? Çalışmayı bakış açıN gereksiz görmen farklı..