folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ALLAH Kelimesinin Sırrını Çözdüğünü Söylüyor !....

ALLAH Kelimesinin Sırrını Çözdüğünü Söylüyor !....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    PIROMANTANRI bunu yazdı:
    -----------------------------
    Anarsist bunu yazdı:

Sen gercekten 'Allah' kelimesi ifade edildiginde bu yazanlarin olduguna inaniyormusun?

Dinimizi somurenler boyle sahtekarlardir. Yada kelime ifade edildiginde bize yarari dokunacak kadar basit bir olay degil. Kimileri sevap kazanacaklarini zannediyorlar. Dinimiz boyle davranislar yuzunden kucumsenmekte.

Sozde doktor'un dalga gectigini dusunuyorum. Diger arkadaslarinda yorumladigi gibi; unvan-isim pesinde bu herif (adam bile denilmez boylelerine) .

Doktor bilimselligini, bildiklerini baska boyutlara getirmeyecegine yemin eder. Simdi bu adam bu kurallarida alt-ust etmis oluyor. Nerede bunun gercekligi, ve yahut muslumanligi? Bunlar sahtekar arkadas, sahtekar.

islam alimleri deseydi bunu iddiaya varım "doğrudur" derdin....

Piromantanri sanirim siz Istanbul arkadas'a cevap verdiniz, ama emin olamadigim icin size cevaben yazma geregini hissediyorum.

Islam bilginleri'nin alani ne zamandir 'psikoloji' oldu? Alakayi kuramadim.

Bir Islam alimi bana ayni bilgilerle gelse idi, onada supheniz inanmamin imkani olmazdi, cunku fiilen gerceklesmesi imkansiz bir olay'in bahsi geciyor bu hususta soylemek istedigim su;

A ile baslayan tek kelime 'Allah' kelimesi degildir, ve yahut Al- diye devam eden tek kelimede 'Allah' kelimesi degildir. Ben "(Al-)bert" dedigimde de ayni etkiyi solunum sistemime vesaire gostermek durumundadir.

Burada Allah kelimesinin sirri cozulmus degil, sarlatanligin ve saklabanligin sirri cozulmus olsa gerek.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    Olayı bide bütün olarak okusan(z) her hangi bir kelime  al diye başlar lah la da bitebilir bi solunum açarsın bi çene çalıştırırsın sonucta Allah dedin mi bu olaylar kombine olacaktır o zaman burda yazılanlara ulaşılmış olur.. illa da nefes açmak için 'Allah de şifa bul !!' diyen yok sadece bi araştırma bunun yerine kondsyon çalışırsın olur biter..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    Anarsist bunu yazdı:
    PIROMANTANRI bunu yazdı:
    Anarsist bunu yazdı:

Sen gercekten 'Allah' kelimesi ifade edildiginde bu yazanlarin olduguna inaniyormusun?

Dinimizi somurenler boyle sahtekarlardir. Yada kelime ifade edildiginde bize yarari dokunacak kadar basit bir olay degil. Kimileri sevap kazanacaklarini zannediyorlar. Dinimiz boyle davranislar yuzunden kucumsenmekte.

Sozde doktor'un dalga gectigini dusunuyorum. Diger arkadaslarinda yorumladigi gibi; unvan-isim pesinde bu herif (adam bile denilmez boylelerine) .

Doktor bilimselligini, bildiklerini baska boyutlara getirmeyecegine yemin eder. Simdi bu adam bu kurallarida alt-ust etmis oluyor. Nerede bunun gercekligi, ve yahut muslumanligi? Bunlar sahtekar arkadas, sahtekar.

islam alimleri deseydi bunu iddiaya varım "doğrudur" derdin....

Piromantanri sanirim siz Istanbul arkadas'a cevap verdiniz, ama emin olamadigim icin size cevaben yazma geregini hissediyorum.

Islam bilginleri'nin alani ne zamandir 'psikoloji' oldu? Alakayi kuramadim.

Bir Islam alimi bana ayni bilgilerle gelse idi, onada supheniz inanmamin imkani olmazdi, cunku fiilen gerceklesmesi imkansiz bir olay'in bahsi geciyor bu hususta soylemek istedigim su;

A ile baslayan tek kelime 'Allah' kelimesi degildir, ve yahut Al- diye devam eden tek kelimede 'Allah' kelimesi degildir. Ben "(Al-)bert" dedigimde de ayni etkiyi solunum sistemime vesaire gostermek durumundadir.

Burada Allah kelimesinin sirri cozulmus degil, sarlatanligin ve saklabanligin sirri cozulmus olsa gerek.

"Islam bilginleri'nin alani ne zamandir 'psikoloji' oldu? Alakayi kuramadim."

demişsin;

birçok islam aliminin ibadetlerin bünyeye ve zihne katkıları hakkında gerek söylevleri gerek yazıları var. ne yani o adamlar g.tlerinden mi atıyorlar bunu? alakayı sen kuramamışsın ama onlar işte dinle psikoloji arasında bir bağ bulduklarında bu konuda konuşabilirler çünkü kendi alanları....

"

A ile baslayan tek kelime 'Allah' kelimesi degildir, ve yahut Al- diye devam eden tek kelimede 'Allah' kelimesi degildir. Ben "(Al-)bert" dedigimde de ayni etkiyi solunum sistemime vesaire gostermek durumundadir."

demişsin;

zaten burada kimse "bu olay sadece allah kelimesi için geçerlidir" diye bir yargıda bulunmadı arkadaşım. varsa göster. tabii ki benzer seslerle kurulmuş bazı kelimeler de aynı işlevi görebilir....

"

Burada Allah kelimesinin sirri cozulmus degil, sarlatanligin ve saklabanligin sirri cozulmus olsa gerek."

demişsin;

ben "allah kelimesinin sırrı budur" da demedim. belli ki konuyu açan arkadaş ilgi çekmesi için abartmış olayı....

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı:

işiniz gücünüz mü yok yaw.

hertürlü bilimsel çalışmayı yapan adamlara "işiniz mi yok" yada "amerikayı bi daha keşfetmenin amacı ne" diye çamur atanlar,

bu çalışmayı da çok gerekli bişey olarak görüüyodur kesin.

Hocam Harvard Üniversiteside Aynı Bok ne kadar gereksiz şey varsa araştırıp duruyor.Herhalde amaç gereksiz zannedilen şeylerin çok gerekli olduğu falan mıdır nedir çözemedim .birde middlesex mi ne var oda benzer bişey. :p Arada abuk sabuk araştırmalar çıkıyor.

Allah kelimesine gelince bazı kelimelerin farklı özellikleri vardır.O kelimeleri söylemek insanda bazı şeyleri meydana getirir.Doğuluların mantra dedikleri dalgalar vardır mesela.Allah ismide bir mantra sayılır.Allah 99 isminin her birinin farklı etkisi var.Doğu mantralarıda aynıdır.

Zaten bir kelimeyi alıp sürekli tekrar edince insan beynine bişeyler oluyor.ya kafayı sıyırırsınız,ruh ve beden sağlığınız bozulur yada nirvanaya falan ulaşır acayip sağlıklı bişey olursunuz.

denemek isteyenlere örnek mantra ( Haşişi Haşişi Perişi Merişi ) Alın bunu 1000 kere okuyun kafayı yiyin.Beyne nasıl bir etkisi varsa bi süre sonra hayaller falan görmeye başlayabilirsiniz.1000 de bişey olmazsa sayıyı arttırın.Birde bunları titreşimsel söylemek lazım ama onu bilmiyorum.takılın kafanıza göre.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 4427 Toplam Mesaj: 25