folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Allah Rahmet Eylesin 6 Şehidimiz Var

Allah Rahmet Eylesin 6 Şehidimiz Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

her gun 6 desen ayda 180 buda yilda 2000 desen...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

koyun demene kızmıştım ama hemen altındaki koyunun yorumunu görünce hak verdim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

şeriat kanunu olsaydı şimdiye apo nun kelle çoktan uçmuştu

türkiye başka birşeyler konuşuyor olacaktı

belkide türkiyenin batısı şimdiye avrupa birliğine girmişti

başka birşeyde yazacam ama ırkçılık yapmayım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Operasyonu düzenleyen Özel Harekat, şehit olanlar yine Özel Harekat. Bu nasıl iş arkadaş? Bu adamlar operasyon yapmayı mı bilmiyor, yoksa bir zamanlar Sarıkamış operasyonları gibi öylesine asker heba ederek gereksiz operasyonlar mı yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. O kadar operasyona girmiş çıkmış deneyimli insan var, ne yapıyorlar bunlar anlamıyorum.

Gerçi askerin işini polise verirsen olacağı bu. Özel Harekat dağda çatışmak için değil şehir operasyonları için eğitilirler. Tamam gerektiğinde dağda bayırda da çatışırlar ama bir komando birliği değiller. Askerin işini polise verirsen biz daha çok şehit veririz :P Gerçi askerin işini asker yaparken de veriyorduk, tepedekiler sağ olsun :P

Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, kalanlarına başsağlığı diliyorum. Konuşmayacağım, konuşturmayın.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Operasyonu düzenleyen Özel Harekat, şehit olanlar yine Özel Harekat. Bu nasıl iş arkadaş? Bu adamlar operasyon yapmayı mı bilmiyor, yoksa bir zamanlar Sarıkamış operasyonları gibi öylesine asker heba ederek gereksiz operasyonlar mı yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. O kadar operasyona girmiş çıkmış deneyimli insan var, ne yapıyorlar bunlar anlamıyorum.

Gerçi askerin işini polise verirsen olacağı bu. Özel Harekat dağda çatışmak için değil şehir operasyonları için eğitilirler. Tamam gerektiğinde dağda bayırda da çatışırlar ama bir komando birliği değiller. Askerin işini polise verirsen biz daha çok şehit veririz :P Gerçi askerin işini asker yaparken de veriyorduk, tepedekiler sağ olsun :P

Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, kalanlarına başsağlığı diliyorum. Konuşmayacağım, konuşturmayın.

2000 li yıllarda dagda  it kalmamıştı hatırladın mı? he işte o itleri azaltan 90lı yıllarda dağda gezen özel harekatci polisler idi. gerçi şimdi FT yapılanması olunca bilemiyorum özel harekatcilar 90 yıllardaki kadar acımasız mı? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı

2000 li yıllarda dagda  it kalmamıştı hatırladın mı? he işte o itleri azaltan 90lı yıllarda dağda gezen özel harekatci polisler idi. gerçi şimdi FT yapılanması olunca bilemiyorum özel harekatcilar 90 yıllardaki kadar acımasız mı? 

Hocam iyi diyorsun da tepedekiler askerin polisin elini ayağını bağlıyorlar. Eskisi gibi de değiller. Eskisi gibi olsa sınırdan içeri girmeye bile korkarlardı :P Neyse bu mevzuyu uzatmayacağım, sinirim tepeme çıkıyor.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı

Hocam iyi diyorsun da tepedekiler askerin polisin elini ayağını bağlıyorlar. Eskisi gibi de değiller. Eskisi gibi olsa sınırdan içeri girmeye bile korkarlardı :P Neyse bu mevzuyu uzatmayacağım, sinirim tepeme çıkıyor.

operasyon için yada görüldüğü yerde vur emri Valiliklerden çıktığı zamandan beri zaten bu haldeyiz. ayrıca eskiden OHAL vardı. gerçi o bölgelerin gerçek vatandaşları için ohal ne kadar zor olsada şu anda bölgede ohal ilan edilip uçan kuşu vurucaksın hacı başka türlü şerefsizin tohumları sivile bürünüp karakola hastaneye kadar sızıyorlar. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Sanırım konu hakkında bilgin yok o yüzden "garip" bir yorum yapmışsın. Kusura bakma ama cahilliğine veriyorum.

Askerden alıp polise verildi ne demek merak ediyorum? 20 yaşındaki bir gencin eline silah verip askerlik görevi içerisinde savunma yapmasını beklemek kadar ahmakça başka bir şey varmı acaba? Kaldı ki askere gittiysen çok iyi bilirsin bunları.

Şehit olanlardan biri emniyet amiri, 20yıldan fazla özel harekatta görev yapıyordu. İntikal halinde iken patlayıcı madde ile şehit oldular. Çatışmaya giripte değil.

Çatıştıklarında şehit verme olasığılı en az birimlerden biridir.

Allah ailelerine sabır versin, biz 2-3 dk konuşup unutuyoruz. Olan onlara oluyor. Mekanları cenneti olur inşallah.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Allah Rahmet Eylesin, Klişe Oldu Ama, Acılı Anne Babalarına Sabır Diliyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı

Sanırım konu hakkında bilgin yok o yüzden "garip" bir yorum yapmışsın. Kusura bakma ama cahilliğine veriyorum.

Askerden alıp polise verildi ne demek merak ediyorum? 20 yaşındaki bir gencin eline silah verip askerlik görevi içerisinde savunma yapmasını beklemek kadar ahmakça başka bir şey varmı acaba? Kaldı ki askere gittiysen çok iyi bilirsin bunları.

Şehit olanlardan biri emniyet amiri, 20yıldan fazla özel harekatta görev yapıyordu. İntikal halinde iken patlayıcı madde ile şehit oldular. Çatışmaya giripte değil.

Çatıştıklarında şehit verme olasığılı en az birimlerden biridir.

Allah ailelerine sabır versin, biz 2-3 dk konuşup unutuyoruz. Olan onlara oluyor. Mekanları cenneti olur inşallah.

Hocam cahillik falan demişsin de haberde operasyon sonucu şehit verildi diye yazıyordu. Hatta karşılık olarak 3 terörist öldürüldü falan denmiş. İntikal halinde olduğunu söylemiyordu. Kaldı ki intikal halinde o kadar profesyonel birimin böyle bir hata yapmış olması bile garip. Şehit olan emniyet amiri 20 yıldan beri ilgili birimde görev yapıyor olabilir, ona bakarsanız Afyonkarahisar'da patlamaya neden olan komuta kademesindeki askerler neredeyse hayatları boyunca askerlik yapmış kişiler. Belli bir yerde bir sorun var ve bu sorunun üzerine gidilmedikçe böyle devam eder.

20 yaşındaki bir gencin eline silah verip askerlik görevi içerisinde savunma yapmasını beklemek ahmakça değildir. Sen o gence eğitim veriyorsun, savaşmayı öğretiyorsun. Ayrıca şu da unutulmamalı ki bu ülke 16 yaşında eli silah tutan gençlerin kanı ile kuruldu. Bir bakın bakalım Kurtuluş Savaşı süresince kaç genç ölüme yürüdü ? Üstelik kaç tanesi düzgün bir askeri eğitim alabilmişti? 1-2 hafta eğitim sonrasında cepheye yollanıyordu. Şimdi diyeceksiniz ki o savaş geçti şu bu. Geçmedi arkadaş. Terörist denilen kuklalar bizim insanlarımızı öldürmeye, devletimizi tehdit etmeye devam ettiği müddetçe de bitmeyecek. Şu an yalnızca savaşın şekli değişti. Artık ülkeler birbiri ile direk savaşa girmiyor, terörist gruplar yetiştirerek ve besleyerek savaş stratejisi kullanıyorlar.

Toplam Hit: 3190 Toplam Mesaj: 25