folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Allah Türkçe Bilmiyor Mu ?

Allah Türkçe Bilmiyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

KafirImam bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dikkat çekmeye çalıştığım yok daha önce kendi yaptığın ve bilinçaltından atamadığın şeyleri bana söyleme

Yavrum böle benle teknik teknik konusmaya calısma komik oluyorsun :)

Benim senin yaşında çocuğum var.Kendin kafir olabilirsin ama burda gelip milletin kafasını karıştırmaya calısma.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Forumda seviyeyi koruyun.

Sonunda ban var..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

KafirImam bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

KafirImam bunu yazdı:

hotboy bunu yazdı:
    yahu araplara inen kitap Türkçe olsaydı sizce de bi gariplik olmaz mıydı?

Allah bi de  Türkçesini indirsin inanayım öyleyse ... Peki sence tüm evrene indiği iddia edilen kitabın sadece arapça olması saçma değil mi ?

:)) ne komiksin ya neden kuranın araplara indiğini bilmeyecek kadar cahilsin

çocuk...

hayır değilim .. beni bilen bilir.

kuranı defalarca hatmettiM , boş değilim bu bir.

incili defalarca baştan okudum bitirdim , bu iki .

tevratı defalarca baştan okudum bitirdim , bu da üç .

Dinler Tarihi uzmanlığında tek eksiğim bi diploma anladın mı ?

o kadar uğraşmılş emek vermişsin ama yine adam olamadın  demek :)

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:

Aytekinet bunu yazdı:
    bu konuyu açan kim tanımıyorum ama mal ve salak olduğu kesin biraz kuran okusaydınız araştırma yapsaydınız böyle bir konu açmazdınız bile gerizekâlı

İşte islam hoşgörüsüne bir örnek daha :)

islam adına hoşgörüyü öğrenmende bi kabiliyet kanımca

islam adına *sözde* hoşgörünüzü göstermenizde bi kabiliyet kanımca :)

islam adına hoşgörüyü çok istiyosan ladin amcana bi mail at düşüncelerini söyle o sana hoşgörüyü gösterecektir.

diretiyorsunuz rahatsız olup dışlandığınızı düşünüyorsunuz böyle konularda açığa çıkarma çabası içine giriyorsunuz

Bakın sizin gibiler tetikliyo sağ sol kavgası çıkıyo hiç kimse senin dinsizliğine laf ediyormu? yada başka bir dine sahip olmana

niye laf atıyorsunuz? nedir bu çaba? 

sende bende bunların bir amaç doğrultusunda yapıldığını görüyoruz kendinize yazık ediyorsunuz başka birşy değil

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:

Aytekinet bunu yazdı:
    bu konuyu açan kim tanımıyorum ama mal ve salak olduğu kesin biraz kuran okusaydınız araştırma yapsaydınız böyle bir konu açmazdınız bile gerizekâlı

İşte islam hoşgörüsüne bir örnek daha :)

islam adına hoşgörüyü öğrenmende bi kabiliyet kanımca

islam adına *sözde* hoşgörünüzü göstermenizde bi kabiliyet kanımca :)

islam adına hoşgörüyü çok istiyosan ladin amcana bi mail at düşüncelerini söyle o sana hoşgörüyü gösterecektir.

diretiyorsunuz rahatsız olup dışlandığınızı düşünüyorsunuz böyle konularda açığa çıkarma çabası içine giriyorsunuz

Bakın sizin gibiler tetikliyo sağ sol kavgası çıkıyo hiç kimse senin dinsizliğine laf ediyormu? yada başka bir dine sahip olmana

niye laf atıyorsunuz? nedir bu çaba? 

sende bende bunların bir amaç doğrultusunda yapıldığını görüyoruz kendinize yazık ediyorsunuz başka birşy değil

Gerçektende birinin inanmamasına laf edilmiyor. Bkz(Aşağıda).

Aytekinet bunu yazdı:

ve bunun gibi örnekler harbiden laf edilmiyor :)

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca sorularıma cevap verirmisin?

banane başkasının yazdığından ben seninle muhatabım sana soruyorum sen ahmeti hüseyini söylüyorsun bana

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

banane başkasının yazdığından ben seninle muhatabım sana soruyorum sen ahmeti hüseyini söylüyorsun bana

Orada 3 soru varmış ben 1'ine cevap vermişim hemen geri kalan ikisinede cevap vereyim.

Bakın sizin gibiler tetikliyo sağ sol kavgası çıkıyo hiç kimse senin dinsizliğine laf ediyormu? - Cevap verildi.

yada başka bir dine sahip olmana laf ediliyormu ? - Başka bi dine sahip değilim.Çünkü dinlere inanmıyorum ama şöyle bir örnek vereyim sana.Şimdi adam 40 yaşına gelmiş 40 seneden beri müslüman olarak yaşamış eşi,dostu arkadaşları herkes müslüman olarak tanıyor ve biliyor.Fakat daha sonra adam kararını değiştiriyor ve Hristiyan olmayı tercih ediyor sence mantıklı bi düşündüğünde eşi,dostu ve arkadaşlarının bakış açışısı ona karşı tutumları aynımı olucak belkide biri arkadan tekbir getirip adama kafa göz dalıcaklar örneklerinide gördüm.

niye laf atıyorsunuz? nedir bu çaba? - Laf atmıyorum görüşlerimi söylüyorum ve sizin görüşlerinize cevabımı veriyorum.Benim tek çabam ise görüşlerimi en doğru şekilde yazıya geçirebilmek.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

Orada 3 soru varmış ben 1'ine cevap vermişim hemen geri kalan ikisinede cevap vereyim.

Bakın sizin gibiler tetikliyo sağ sol kavgası çıkıyo hiç kimse senin dinsizliğine laf ediyormu? - Cevap verildi.

yada başka bir dine sahip olmana laf ediliyormu ? - Başka bi dine sahip değilim.Çünkü dinlere inanmıyorum ama şöyle bir örnek vereyim sana.Şimdi adam 40 yaşına gelmiş 40 seneden beri müslüman olarak yaşamış eşi,dostu arkadaşları herkes müslüman olarak tanıyor ve biliyor.Fakat daha sonra adam kararını değiştiriyor ve Hristiyan olmayı tercih ediyor sence mantıklı bi düşündüğünde eşi,dostu ve arkadaşlarının bakış açışısı ona karşı tutumları aynımı olucak belkide biri arkadan tekbir getirip adama kafa göz dalıcaklar örneklerinide gördüm.

niye laf atıyorsunuz? nedir bu çaba? - Laf atmıyorum görüşlerimi söylüyorum ve sizin görüşlerinize cevabımı veriyorum.Benim tek çabam ise görüşlerimi en doğru şekilde yazıya geçirebilmek.

hoca Benim hayatta en çok sevdiğim arkadaşım gece gündüz içer camiye bayramlarda bile gittiğini gören olmamıştır . her yönümle benim zıttımdır ama iyi anlaşırım

adam din değişsin hristiyan olsun forumda çıksın ben hristiyanım desin tek laf ettirmem ama ben hristiyanım islam şöyle böyle derse alayını.. 

ben Foruma 2 gün takılan 11-12 yaşındaki bir çocuk olduğumu düşünüyorum siteyi yeni bulşum kimlik arayışları içindeyim

şimdi bir girmişim py Atatürk taraftarı yazılar yazmış işte Hakaret etmişler felan kınamışız herkes tepkisini koymuş..

aradan 2 gün geçmiş a kişisi veya B kşisi islam hakkında kötü demeyelimde saçma yazılar yazmış bu yazılarıda en çok savunanlar o Atatürkü savunanlarla aynı kişiler hemen hemen

Buraya kadar anladık

Yaşı kemale ermişleri geç onlar farkında o yaşındaki bir çocuk şöyle Düşünmezmi? hıı demek Atatürk din karşıtı?

İşte Bu Atatürk karşıtlığı Atatürkün din karşıtı olduğunu düşünme işte Bu sağ sol kavgası hep bunun  yüzünden çıkmıyormu? Sonrada Atatürkün öyle biri olmadığı için ispatlamaya yırtınmaya çalışmıyoruzmu?

tümünü okumanızı rica ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

hoca Benim hayatta en çok sevdiğim arkadaşım gece gündüz içer camiye bayramlarda bile gittiğini gören olmamıştır . her yönümle benim zıttımdır ama iyi anlaşırım

adam din değişsin hristiyan olsun forumda çıksın ben hristiyanım desin tek laf ettirmem ama ben hristiyanım islam şöyle böyle derse alayını.. 

ben Foruma 2 gün takılan 11-12 yaşındaki bir çocuk olduğumu düşünüyorum siteyi yeni bulşum kimlik arayışları içindeyim

şimdi bir girmişim py Atatürk taraftarı yazılar yazmış işte Hakaret etmişler felan kınamışız herkes tepkisini koymuş..

aradan 2 gün geçmiş a kişisi veya B kşisi islam hakkında kötü demeyelimde saçma yazılar yazmış bu yazılarıda en çok savunanlar o Atatürkü savunanlarla aynı kişiler hemen hemen

Buraya kadar anladık

Yaşı kemale ermişleri geç onlar farkında o yaşındaki bir çocuk şöyle Düşünmezmi? hıı demek Atatürk din karşıtı?

İşte Bu Atatürk karşıtlığı Atatürkün din karşıtı olduğunu düşünme işte Bu sağ sol kavgası hep bunun  yüzünden çıkmıyormu? Sonrada Atatürkün öyle biri olmadığı için ispatlamaya yırtınmaya çalışmıyoruzmu?

tümünü okumanızı rica ederim

İşte benim yazdıklarıma şu şekilde cevap verilsin tamamdır.

-İşte anlatmak istediğim olay bu sen burada bir müslüman olarak doğru olanı yapmışın işte her müslüman bu inceliği göstermiyor.

İşte Bu Atatürk karşıtlığı Atatürk'ün din karşıtı olduğunu düşünme işte Bu sağ sol kavgası hep bunun  yüzünden çıkmıyormu? Sonrada Atatürkün öyle biri olmadığı için ispatlamaya yırtınmaya çalışmıyoruzmu?

-Hocam zaten bu bir kısır döngüdür.Atatürk'e din karşıtı veya din yanlısı diyen taraflar kararını vermiştir biz ne kadar bişey desekte her iki tarafta tezini ortaya koyacaktır.

edit :

Zaten başka bir dine mensup veya inanmayan biri eğer düşüncelerinde samimi ise karşısındakinin inançlı ,inançsız veya başka bir dine mensup olmasına hakaret etmez.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

helyum_pasha bunu yazdı:
    PyramiD bunu yazdı:

helyum_pasha bunu yazdı:
    BöyLe konuLar açmayın ya insanın imanını kaybettirmeye mi çaLışıyosun sende bu kadar fazLa düşünme dinden atıLma ihtimaLin var yaratıcı neden türkçe biLmesin töbe ya yaratıcı ya

bu yorumla şiirde anlatılmak isteyeni anlamamış bulunmaktasın.

benim tepkim başLığa anLadım konuyu

başlığı gördüğüm yerden aynı şekilde aldım..

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 10880 Toplam Mesaj: 63