Allah'ın Matematik Hatası
-
Konunun vehametini anlayamadan direk dalga geçen arkadaşları anlayamıyorum.
Mükemmel olması gereken bir kitapta bu tür bir matematik probleminin olması sizi hiç mi rahatsız etmedi. Sorduğum hocalardan konuyla ilgili net bir cevap alamadığımı bilgileriniz sunar, bilen varsa da bu konuda bizleri aydınlatmasını umarım.
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Konunun vehametini anlayamadan direk dalga geçen arkadaşları anlayamıyorum.
Mükemmel olması gereken bir kitapta bu tür bir matematik probleminin olması sizi hiç mi rahatsız etmedi. Sorduğum hocalardan konuyla ilgili net bir cevap alamadığımı bilgileriniz sunar, bilen varsa da bu konuda bizleri aydınlatmasını umarım.
-----------------------------DrKeworks isimli mürid zaten uzunca bir şekilde açıklamış... oku derim ben.
-
bi forumda okumuştum :
İki çeşit ateist vardır birincisi:Hakikatperesttir.Yani hakkı bulmak ve gerçek manada İslam'ı öğrenmek için soru sorar.Bunlar muhatabının güzelce dinler ve ona göre soru sorar.
İkincisi:Amacı Hakkı bulmak değil insanların aklını karıştırmaktır.Ne söyleseniz söyleyin ne anlatırsanız anlatın amacı sorularına cevap almak değil sizi ve inancınızı rencide etmektir.Bir sorunun cevabını almadan diğer soruya geçer dinleme zahmetinde bile bulunmazlar.Sürekli ironi yaparak sizi yıpratmak ister ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulamak ve kafa karıştırmaktır maksatları.
birincisinden hiç yok burda -
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
bi forumda okumuştum :
İki çeşit ateist vardır birincisi:Hakikatperesttir.Yani hakkı bulmak ve gerçek manada İslam'ı öğrenmek için soru sorar.Bunlar muhatabının güzelce dinler ve ona göre soru sorar.
İkincisi:Amacı Hakkı bulmak değil insanların aklını karıştırmaktır.Ne söyleseniz söyleyin ne anlatırsanız anlatın amacı sorularına cevap almak değil sizi ve inancınızı rencide etmektir.Bir sorunun cevabını almadan diğer soruya geçer dinleme zahmetinde bile bulunmazlar.Sürekli ironi yaparak sizi yıpratmak ister ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulamak ve kafa karıştırmaktır maksatları.
birincisinden hiç yok burda
-----------------------------Yok adamım burda ne arar 1.sinden =)
Ama Ne olursa olsun don lastiğine ve kola kapağına tapan insanlarla dolu burası.
Lan ben sizin kola kapağınıza don lastiğinize karışıyormuyum. xD Çok komik lan bunlar..
-
ortaokul matematiği ile birşey kanıtladığınımı sanıyorsun :)))
binlerce yıl önce kuranda belirtilmiş olan birçok bilimsel gerçekler daha yeni yeni bilim adamları tarafından bulunuyor :)) bi araştır istersen :)))