Allianoi Şehri Toprak Altında Kaldı
-
Allianoi artık yok.İzmirdeki 1500 senelik tarihi Allinoi şehri toprak altına gömüldü.
ÖNCE
SONRA
-
ben bu hükümeti seviyorum.
adam yok öle birşey dedi üstünü kapattı .
-
antik kent güzel olması gerek ama barajda lazım içme suyu ve elektrik için demekki günümüzün ihtiyaçları daha önemliymiş geçmiş kültürümüze nazaran valla kapanınca benim hayatımda değişen bişey olmadı fark etmiyor yani
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------
antik kent güzel olması gerek ama barajda lazım içme suyu ve elektrik için demekki günümüzün ihtiyaçları daha önemliymiş geçmiş kültürümüze nazaran valla kapanınca benim hayatımda değişen bişey olmadı fark etmiyor yani
----------------------------peki baraj yapıldığı zaman bir değişiklik olucakmı onuda merak ediyorum
-
fark edebilir o zaman izmirda dah bol su olur elektrik kesintileri azalır bir gün izmire gidersem bu nimetlerden yararlanırım:)
-
xxjokerxx bunu yazdı:
fark edebilir o zaman izmirda dah bol su olur elektrik kesintileri azalır bir gün izmire gidersem bu nimetlerden yararlanırım:)
-----------------------------bir gün izmire gitsende tarihi yer gezmeyecekmişsin sen zaten o izlenimi verdin neyse o zaman iyi olmuş kutlayalım bunu
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------xxjokerxx bunu yazdı:
----------------------------peki baraj yapıldığı zaman bir değişiklik olucakmı onuda merak ediyorum
-----------------------------Emin ol sende bi değişiklik olmaz ama belki o yörede olur..
-
ne önemi var...tarihi yer çok başka yerde gezsin millette..
-
patates bunu yazdı:
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------bir gün izmire gitsende tarihi yer gezmeyecekmişsin sen zaten o izlenimi verdin neyse o zaman iyi olmuş kutlayalım bunu
-----------------------------hoca kötü tabi de izmirliler de bilir yazları gün boyu elektrik kesintilerini su kesintilerini...ama niye taşınmadı onca eser yanlış olan bu bence
-
non_stop bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------hoca kötü tabi de izmirliler de bilir yazları gün boyu elektrik kesintilerini su kesintilerini...ama niye taşınmadı onca eser yanlış olan bu bence
-----------------------------taşınması evet bir alternetifti
-
Bu olay vatandaş ekmek bulamıyor siz pasta yesinler demeye geliyor. Alttaki yazıyı okuyun.
Göçbeyli Belediye Başkanı Esat Karacan, bunun üzerine, yöre halkı olarak barajın bir an önce su tutmasını istediklerini belirterek, ''50 yaşıma geldim hala su bekliyoruz. Bu akşam çadırı kaldırmazlarsa köylüleri zor tutuyoruz sorumluluk alamayız'' dedi.
Yenikent Belediye Başkanı Fikret Çam da barajın bugüne kadar su tutmaması nedeniyle kışın yağan yağmurlardan oluşan sel sularından zarar gördüklerini anlatarak, köylünün de karşı eylem yapabileceğini söyledi.Çiftçinin bir dakika bile bekleyecek vakti kalmadığını ifade eden Ayaskent Belediye Başkanı Gürsel Altuğ, barajın biran önce su tutmaya başlaması gerektiğini savunarak, bunun önlenmeye çalışılmasına karşı olduklarını söyledi.