folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Allianoi Şehri Toprak Altında Kaldı

Allianoi Şehri Toprak Altında Kaldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

destek verin tabi hükümete yunan kalıntısına sokun çıkarın hükümette size 4 tl ile benzin zammı soksun rahatlarsınız

destek verin tabi hükümete yunan kalıntısına sokun çıkarın hükümette size bireysel silahlanma ile soksun çıkarsın sizinle aynı zihniyet alıcak nasıl olsa o silahı ailenizden birini vurması an meselesi bu zihniyeteki insanların.

Allah benimde belamı versin zaten bi yunan kalıntısını nelerle birleştirdim kafama meteor düşer inşallah... yok ona gerek yok öbür tarafta yanarım zaten ben ....

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Çinde bulunan ve dünyanın en büyük piramiti olarak bilinen keops tan daha büyük bi Türk piramit var hatta yanında irili ufaklı bi sürü piramit daha,içindekiler Çin yöneticilerince alınmış üstüne ağaç ekilip dağ süsü verilmiş,köylüleride bahçelerine duvar taşı olarak kullanıyo diye okumuştum piramitin taşlarını..

1.dünya savaşında işgalciler anadoludan bi sürü tarihi kalıntıyı götürdüler...

Karun Hazinelerinden bahsetmeme gerek var mı acaba?bir parçasına paha biçilemiyordu.elektrik,su daha lazım diyen beyinler tarafından yok fiyatına satıldılar ve yine bu beyinlerden birisi "bana daha az pay verdiniz" diye jandarmayı arıyor belli bir süre geçtikten sonra olay çözülüyor,kopyalar bizde...

yemin ediyorum ki an itibari ile acımıyorum onlara değer bilenin olsunlar.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

az önce yazdım.ama çok bilmiş entel arkadaşlar sanırım okumadı.tekrardan ve son kez maddeler halinde yazacağım.

-oranın allianoi olduğuna dair en ufak bir arkeoloji çalışması yoktur.şu anlık oranın allianoi olduğu tamamen iddiadan ibarettir.

-bir barajın ömrü 50-60 senedir.

-allianoi olduğu iddia edilen yer, suyun bozamayacağı şekilde toprakla örtülmüştür.bunun amacı baraj ömrünü tamamladığında, bundan 60-70 sene sonra orada arkeolojik çalışmalar yapılacak ve allianoi olup olmadığı tespit edilerek turizmimize kazandırılacaktır.

neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum.olay gayet basit ve net.akp'ye sallamak için ne yapacağınızı şaşırdınız.bölgedeki susuzluktan bahseden yok.tarihi eserde tarihi eser.herşeyi hallettin bi antik kendin kaldı.ne de gidip gezersin ya orayı canım entelim benim : )

daha detaylı yazı için : http://www.haberturk.com/yazarlar/554208-allianoi-yaygarasi

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

akp de akp siyaset yasak ağzımı açmıyim diyorum konuşiyim mi illa?

bu hükümet ırağa bizim kullandığımızdan daha ucuza elektrik sattı götü boklu ermenistandan elektrik aldık lan biz.

sokayım yapacakları yaptıracakları baraja be.

bu hükümetin canı bu ülkeyi kalkındırmak mı istiyo?kürt açılımından vazgeçip götü yiyosa doğudakilerden elektrik su parası istesin belediyeleri,kaçakçılık oranlarına bakın.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

şimdi bile su yok hatayda :/ bence yazık olmuş o tarihi değere..

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Balyoz99 bunu yazdı:
    -----------------------------

kalemlik bunu yazdı:

Bu olay vatandaş ekmek bulamıyor siz pasta yesinler demeye geliyor. Alttaki yazıyı okuyun.

Göçbeyli Belediye Başkanı Esat Karacan, bunun üzerine, yöre halkı olarak barajın bir an önce su tutmasını istediklerini belirterek, ''50 yaşıma geldim hala su bekliyoruz. Bu akşam çadırı kaldırmazlarsa köylüleri zor tutuyoruz sorumluluk alamayız'' dedi.

Yenikent Belediye Başkanı Fikret Çam da barajın bugüne kadar su tutmaması nedeniyle kışın yağan yağmurlardan oluşan sel sularından zarar gördüklerini anlatarak, köylünün de karşı eylem yapabileceğini söyledi.
    Çiftçinin bir dakika bile bekleyecek vakti kalmadığını ifade eden Ayaskent Belediye Başkanı Gürsel Altuğ, barajın biran önce su tutmaya başlaması gerektiğini savunarak, bunun önlenmeye çalışılmasına karşı olduklarını söyledi.

Köylü ne anlasın antik kentten. Erkekler gitsin kahvede okey oynasın, karılar toplanıp dedikodu yapsın. Budur onların sosyal yaşantısı. Keşke Almanlar gelip sökselerdi, götürselerdi Berlin'e. Kızardık söverdik ama yolumuz düşünce ziyaret edebilirdik.

hakaten bazen diyorum Almanlar Bergama yı iyi ki alıp götürmüş.. mazallah onunda üzerini bi güzel kumla örtüp baraj yapıcaz biz özel kumla örttük zaten su daha önemli şimdi derdik.

.
Toplam Hit: 4917 Toplam Mesaj: 37