Almam Gereken Önlemler Neler?
-
Arkadaşlar bana yamuğu olan bir kişinin gece vakti dükkanının camlarını indirmeyi düşünüyorum.Polisle başım derde girsin istemem.Ne gibi önemler alabilirim?Bazı arkadaşlar polisin ayakkabı izinden falan bulabileceğini söylemişti.Yakalanmamam için neler yapabilirim?Eğer yakalanırsam para cezası dışında ceza yermiyim?
Teşekkürler..........
-
baştan kaybettin yapcağın bi vukuatı herkesten saklaman gerekir düşinki seni tanıyan birisi bu forumda takılıyo real hayattan sen vukuatı yaptın çocuk gitti polise seni ispitledi yanarsın
sonuç olarak buraya yazma daha iyi git bi gece yapacağını yap sonrada kayıplara karış kimseyede söleme bize bile ..
-
o kdr büyütmeye gerek yok bence tak maskeyi git indir kaç kimse bişe bulamaz.
-
ula sikindirik bi cam kırcan alt tarafı
sanki romayı yakacan git kır bi sik olmaz
gündüz vakti kırsan bile bi sik olmaz türkiye olm burası
-
ver birine para gitsin kırsın sende seyret
-
ayak izindenmiş yok artık :) 2 cam içinmi ayakizi alacakmış lem eve hırsız giriyoda adam zik zoruyla alıyo parmakizini
git kır oğlum hiçbişey olmaz :) -
mrtctn_ a katlıyorum :D
-
saatli bomba yap bi vakitte patlat
-
arkadasın dedigi gibi burası tr hiç bi zikim olmaz :)
-
Arkadaş nerden bilmiorum ama istanbuldansan başına iş alrsan mobeseyi hiç duydun mu bilmem :)
Eğer içini rahatlatmak istiyorsan eskiden hastanelere girerken ayaklara takılan poşetler vardı ismini anımsıyamıyorum herneyse işte o poşetlerden bul ayağınna tak :) ama işini gördükten olay mahalinden uzaklaştıktan sonra poşetleri çıkar yoksa polisler haşır,hişir seslerinden yakalarlar :) he bide dikkat et kayıp düşme :D:D
Ama herne olursa olsun Savaşma seviş derim yani :))
NOT:Aklıma geldi galuştu sanırım :)
-
bi cam lan altı ustu kırıver gitsin. noolacak sankı yakalansan noolurki adam oldurecen sanki