Almam Gereken Önlemler Neler?
-
Yap bir sapan 50,100 metreden zimbala 2 tane yoluna devam et.
-
tabi lan ayak izinden bulurlar polisin işi gücü yok amk :D la hatta mit falanda olaya grebılır hiç bellı olmaz:p yapcagın yada yaptgın iş cok sacma bunun farkındasındr umarım onun camını kırmak elıne ne geciricek? onunda belkı colğu cocuu var bablarının elıne bakıo sonucta sen o cocukların rızkını yemiş olucan hemde elıne hıc bısey gecmıcek ego tatmınınden başka ..
-
katılıyorum...biraz düşünceli olmak gerek..belki parası yoktuda veremedi..hadi piçline vermedi desek..eminim o dükkandan sadece o ekmek yemiyodur :/
Bu rada..ayak izi fln hikaye ama..konyada zaferde böyle bişe yapsan a.q senin :) bi dekilde buluyolar...heaa yien bu arada konyalı müridlere geçmiş olsun dün bomba koymuslar zaferin tam ortaya :) eziyodum a.q -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ula sikindirik bi cam kırcan alt tarafı
sanki romayı yakacan git kır bi sik olmaz
gündüz vakti kırsan bile bi sik olmaz türkiye olm burası
-----------------------------ewt mesela biz adam evdeyken kırdık bi bok olmadı sadece at ve kaç kameraya dikkat TV lerde cıkabilirsin :)
-
abicim ayak izini bıraksan taşa parmak izini koysan camı kırsan millet gündüz vakti eşgalinide alsa polislerin yanından geçerken ters ters bakmadığın sürece sorun yok.
-
ayaklara galoş , eline cerrah eldiveni yüzünede ince çorap geçir indir gel .aq. ne var bunda büyütülecek.Ama çarşı esnafı çıkarsa siker belanı :)
-
çıplak ayakla git indir sen de bişi olmaz (:
-
Iki kisi gidin. Bir baseball topu birde baseball sopasi. Arkadas karsiya gecsin, topu sana dogru hafiften firlatsin sende sopayla topu cama dogru firlat.
Saka bi yana eger böyle birsey yaparsan sokak kameralarina dikkat et, hrant dink olayina dönmesin :P
-
bunu yapmaya niyetin olsa bura yazmasın.
bir bisiklet bul. sabah namazından sonra git. gün ağarırken.
tüm camları indir. ama aval aval etrafına bakma. işini yap ve ordan tozol.
hatta "ben kırdım aq dlfdlkflş sıkıysa yakala bu başlangıçtı sıra kafanda" yazılı birde not at.
bisiklete bile gerek yok ama heyecanlanırsan kaçamazsın.
ardından git bi işkembecide güzel bol limonlu bi çorba devir. birde benim için iç.
ama niyetin olsa yazmazdın :) yapamazsınnnnnn :-)