Alman İnternet Siteleri Çökertiliyor. Zarar : 200 Bin Euro
-
Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki şüpheli yangında 9 Türk'ün hayatını kaybetmesinin ardından Ay Yıldız Team adlı Hackerlar, Alman internet sitelerini çökertti.
Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki şüpheli yangında 9 Türk'ün hayatını kaybetmesinin ardından Ay Yıldız Team adlı Hackerlar, Alman internet sitelerini çökertti.
Ay Yıldız Team adlı grup Alman bankaları, kamu kurum ve kuruluşları, 100'ün üzerinde internet sitesini hackledi. www.sp-schuster.de, www.arminius-apotheke-berlin.de, www.mediconomia.com , www.tattoother.com/ www.familievoss.net/, www.manfredbenedikt.de, www.manfredbenedikt.de sitelere zarar verildi. Ay Yıldız Team adlı hackerlar, 200 bin euroluk zarar verdiklerini belirterek, saldırıların önümüzdeki günlerde devam edeceğini bildirdi.
Hacklenen sitelerde Ay Yıldız Team 57. Alay, Mustafa Kemal Atatürk ve 'Bundan ötesi ya istiklal ya ölüm' notları yer aldı.akşam akşam kopartılar beni :) buda haberin linki http://www.milliyet.com.tr/2008/02/06/son/sontur42.asp?prm=0,420879
-
yalanlarını züküm.çiçekçi böcekçi siteleri ne zmaandır para ediyor
-
200 bin euro :/
-
bende geçen bizim bakkal cağferin internet sitesini çökelttim. 1 milyon dolar zarara uğramış adam...
-
kardşeim iyi yapmışlar.O saldırılar karşısında özellikle kameralar varken alman polisleri kullanmadı.Buna karşılık böyle girişimler lazım.
10 bin bakkal sitesi çökse nolur diye bilirsiniz ama dünyada yankı bulur.en azından bu admalar ellerinden geleni yapmış olur.Daha sağlam bir adam devlet sitesinide indirir.O zaman yavaş yavaş yankı bulur.
Türk siteleri olsa haklısınız fakat bu tür olaylarda sessiz kalmak yerine bu tür işler yapılmalı diye düşünüyorum.En azından birşeyler yapıyorlar.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kardşeim iyi yapmışlar.O saldırılar karşısında özellikle kameralar varken alman polisleri kullanmadı.Buna karşılık böyle girişimler lazım.
10 bin bakkal sitesi çökse nolur diye bilirsiniz ama dünyada yankı bulur.en azından bu admalar ellerinden geleni yapmış olur.Daha sağlam bir adam devlet sitesinide indirir.O zaman yavaş yavaş yankı bulur.
Türk siteleri olsa haklısınız fakat bu tür olaylarda sessiz kalmak yerine bu tür işler yapılmalı diye düşünüyorum.En azından birşeyler yapıyorlar.
-----------------------------
AYT = Birşey yapmak :/Amaç reklam ve kolpalıksa, isterlerse 3000000 site çökertip milyar dolarlık zarar versinler. Kaldı ki bu adamlar kendi forumunu kuraracak kapasitede bile değilken, bu kadar siteyi hacklemiş olmaları mantıklı mı?
-
site hacklemenin mantığı varmı?Güvenlik siteleri var açıklara bak sonra googledan aratıp dene.50 de bir bulursun indir.Bunun mantığı yoktur.Kendi açığını bulmanın mantığı vardır.Ama şunu diyim aytı fazla tanımam nedir falan bilmem nasıl düşünce yapısına sahipler.
Düşündüğüm tek şey var eğer hackle ilgin varsa sen ne yaptın almanyadaki saldırılar hakkında?Yoksa yine ne yaptın?Türkiyede bir sürü provakasyon oluyor.Önemli olan yurtdışınıda kollamak.Hadi madem Türkiyeyi kollayamıyoruz.
Bu adamlar neden şikayetçi biliyor musun yurt dışında yaşayanlar diyorlar ki ne Türk sayılıyoruz ne Alman.Aklını kullanacaksın.Diğer Türk devletleri ile aranı iyi tutacaksın.Gerekirse birlik kuracaksın.Yarın almanyada sladırılar mı artıyor çağır türkleri buraya.Yerleştir diğer Türk devletlerine falan.Almanyada 3 milyon Türk var 2 milyonu işçi olsa almanyadan giden 2 milyon işçi sonrası kaç fabrikada ne oalcak gör o zaman.
İşin özü şu ki bu adamlar ayt falan demek yerine madem öyle indirelim kardeşim bir kaç site?Deriz Türk olarak yaptık bakkal siteside hacklemedik.Bakkal sitesi şu bu?türkiyede şu anda kaç tane hack sitesi kaç alman sitesini indirmiştir (bu saldırılar nedeniyle?)?.
Vallahi benim Türkiyede takıldığım bir kaç site vardı.Bir tek tahribat kendi portalını yazdı.Fakat ben genellikle kardeşim önemli olan görünüş falan değil içindeki bilgi diyerek geldiğimden pek bakmıyorum.Sadece renenin ve diğer site kodlayanlarının ne kadar sağlam olduğunu görüyorum.Bir hata da ne yapması gerektiğini bilenleri falan görüyorum.
Bu siteye geliş amacım tahribatın el yazması olması değildir.İçeriğinin çok sağlam olmasıdır.Tıpkı diğer hazır olan siteler gibi.Bu tür işlere kafayı takmamak lazım.Ben hep bu işi modifiyecilere benzetiyorum.Bizim Türk modifiyeciler tampon vs.. bir iki dış görünüşü dğeiştirirler.Abartı egzoz takarlar sanarlar ki bir iş yaptılar.Motora hiç dokunulmamıştır.
Neyse fazla uzun tutmayayım.Herkezin kendi görüşü.Ben destekledim ve fikrimi yazdım.Boş oturmaktanda iyidir gerçekten 200 bin yüro zarar vemrişlersede helal olsun derim.
-
hackledikleri bakkal sitesi olsa bile en azından;
yurtiçi-yurtdışı bu olaya karşı bir protestoları olduğu anlaşıldı.Önemli olanda bu değil midir?200 bin eurodan daha önemli bence...Peki sormak istiyorm.Tahribat.com a değil her müridin kendisine.
Biz ne yaptık?
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------hackledikleri bakkal sitesi olsa bile en azından;
yurtiçi-yurtdışı bu olaya karşı bir protestoları olduğu anlaşıldı.Önemli olanda bu değil midir?200 bin eurodan daha önemli bence...Peki sormak istiyorm.Tahribat.com a değil her müridin kendisine.
Biz ne yaptık?
-----------------------------
Aptalça şeyler yapmaktan iyidir. Yaptıkları işin hiçbir mantalitesi yok.Vatan sanaldan kurtarılmaz, bu protesto değil rezilliktir.
-
bir ilan dagıtmakla bir index atmanın farkı yok gibi geliyor bana hedef aynı = haber vermek
veyahut bir virus düşünün cok guvendıgınız program yada guvenmedıgınız ama adı ustunde antivirus programı bunu bulamadı zarar gordunuz hemen başka program satın aldınız noldu 50euro girdi :) yada serverda ki kredi kartları kayboldu noldu server sahibine girdi 2bin$ belki daha fazla bu rakamlar cogaldıkca yada sitelerinde adamlar index gordukce herşey karıştı sonuç= 200Bin yada bin euro burda rakamların yada sitelerin onemi yok iç basın degil dış basında gormek lazım bu tarz olayları aslında