Alman İnternet Siteleri Çökertiliyor. Zarar : 200 Bin Euro
-
connectus_erectus bunu yazdı:
-----------------------------AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
Vatan söz konusuysa, tabiiki bu olaylarla yurdumuzun varlıgını tehdit anlamında bi ilişki kurmak zor , sanalda etkili olabilir , olmayabilirde. kesin bi yargı söz konusu degil bence..
-----------------------------Elbette internetten de insan ülkesi için faydalı işler yapabilir ancak burda bahsedilen(en azından ben anladığım ve desteklediğim şey) böyle oturduğu yerden boş boş işlerle uğraşarak vatan kurtarılmaz. Yoksa sonuçta internet artık ekmek su gibi birşey oldu sanalda da faydalı şeyler yapılabilir. Atıyorum en basitinden insanlara vatan millet sevgisi aşılamak için çalışmalar yapılabilir. Veya insanların kişisel,ahlaki,ruhsal,bilimsel vs vs yönlerden gelişmesine faydalı olmak bile benim görüşümde vatana hizmettir. Bu da vatanı kurtarmak için ufak da olsa bir adımdır.
-----------------------------
Rene nin örneklerindende anlaşılacagı gibi iki tane eczne sitesi vs hackleyerek insanların kişisel,ahlaki,ruhsal,bilimsel vs vs yönlerden gelişmesine faydalı olmak veya vatan mllet sevgisi aşılamak gibi işleler pek alakalı degil.. Kaldı ki belki olaylardan haberi dahi olmayan masum kişileri bi şekilde mağdur ederek hiçbişey kazanılmaz aksine kaybedilir.. Ama haklı oldugun noktalarda var dostum. Kişi internet üzerinden dedigin gibi işler yapıyorsa birçok açıdan Milletine katkıda bulunmuş olur.Dedigim gibi sadece bu olayın bi katkısı olmadıgını düşünüyorum. -
nerde boş iş var a.q bizimkilerde wc li mi yoksa bunlar yaw
-
o çökertildiği iddia edilen sitelerin birçoğu yoktu zaten
öyle bir site yoktu emin olun ki gerçekten çökertilmiş olsa bile zararın 200.000 dolar olduğunu nereden bileceksiniz?
aynı olay pkk siteleri konusunda da yaşanmıştı sadece millet olarak pkk sitelerinin hitini arttırmaktan başka iş yapmadık
vermişlerdi bi IP adresi bütün sitelere bunu hackleyin diye reklam yapıyorlardı millet de balıklama atlıyor ve bazı hainlerin cebine para dolmasını sağlıyordu
aynı olay ise bu almanya sitelerinde yaşanıyor kendi kendime soruyorum millet olarak biz hiç akıllanmayacakmıyız ?
-
200 bin euro zarar giden canlar icin kiyaslanamayacak bir miktar