Almanca Güzel Çeviri Yapabilecek Müridlerimiz ?
-
Hocalar dönem ödevim almancadanda pek çeviri yapamıyorum ben metinleri böyle iyi almanca bilen bi müridimize ayarlasam benim için bi almancaya çeviriverse olur mu ? Ama google translate'den falan değil böyle bilgili bi şekilde çevirecek ?
var mı almanca bilenn ?
-
almanca bilmiyosan neden almancadan ödev aldın?
-
hacim ben sana yardimci olurdum ama bu aralar 13-14 saat calisiyorum,zamanim kisitli..ama sen yinede cevirelecek olan her neyse buraya yaz,ki zaman oldukca yardimci olalim..
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bilmediği için düşük olan sınavlarının ortalamasını yükseltmek için olabilir mi?
edit : hocam bence sen yazıları hazırla , bitince yeni konu aç buraya koy bilenler ortaklaşa çevirir. MAlesef bende bu yıl öğrenmeye başladım , lise2 , o yüzden ancak fikir verebilirim..
-
benim okulun anadili almanca yaz kenara belki yardımcı olabilirim bak belki diyorum kesin birşey değil :D
-
Noneyim bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------bilmediği için düşük olan sınavlarının ortalamasını yükseltmek için olabilir mi?
edit : hocam bence sen yazıları hazırla , bitince yeni konu aç buraya koy bilenler ortaklaşa çevirir. MAlesef bende bu yıl öğrenmeye başladım , lise2 , o yüzden ancak fikir verebilirim..
-----------------------------kesinlikle olabilir..
-
burakbet bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle olabilir..
-----------------------------ki öyle. Sınavlar BOK GİBİ :D olunca dönem ödeviyle yırtarız dedik :D
-
dayi stuttgart da ikamet etmekdeyim
severek ilgilenirim
-
Hoca metin neydi
Bende yardıımcı olmaya çalışayım.
-
bu kadar alman var sitede ama ben de söliym.almanca müt-tercümanlık okuyorum bilader. bende yardımcıolurum koy butarafa;)
-
ne oldu,alman kizmi buldun :D daha bisey yazmadin