folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Almanca Öğrenimi İçin Seçtiğim Birkaç Kaynak

Almanca Öğrenimi İçin Seçtiğim Birkaç Kaynak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bende yok hocam full olanı, sadece 60 sayfalık olanı var ve çok da hoşuma gitmedi..

Detay demişsin ama fono'nunki detay değil çok basit şekilde anlatıyor.. Detay görmek istiyorsan Dursun Zengin'in almanca kitabı var, en ufak ayrıntısına girip gramer ile boğuyor adamı. Fono'nun hem fransızcasını hem almancasını çalıştım 2 sidi de dört dörtlük kitaplar. Kız arkadaşıma da türkçe öğretme setini aldık, o da oradan çalışıyor ve gayet güzel gidiyor.

Tabi senin bileceğin iş ama fono ile gidersen pişman olmazsın sadece :)

Konunun en altında pimsleur u da verdim, bunla ilgili başka bir konu da açtım. Dinleme konusunda çok yardımcı oluyor bunun yanında konuşmana da yardımcı oluyor. Çok başarılı bir eğitim seti hazırlamış adamlar. Kesinlikle onu da tavsiye ederim. Sınava hazırlanan bir arkadaşa söylemiştim, faydasını çok fazla gördüğünü söylemişti, onun sayesinde baya konuşabilmiş. 

Kolay gelsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Biz lisedeyken Hueber in ping pong neu serisini kullanıyorduk. Gramer için de gene hueber in und jetzt ihr kitabını kullanıyorduk baya güzeldi bana göre. İstersen bir incele.

https://www.hueber.de/seite/info_grammatik_ping

En azından biz dsd ye bu kitaplarla hazırlanıyorduk :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Biz lisedeyken Hueber in ping pong neu serisini kullanıyorduk. Gramer için de gene hueber in und jetzt ihr kitabını kullanıyorduk baya güzeldi bana göre. İstersen bir incele.

https://www.hueber.de/seite/info_grammatik_ping

En azından biz dsd ye bu kitaplarla hazırlanıyorduk :)

işte sorun burda hocam :) iki türlü kitap var ve insanlar yanlış kitabı temin edince işin içinden çıkamıyorlar. Senin paylaştığın kitap hoca ile öğrenime uygun bir kitap. Benim eklediğim kitap ise self-study denilen kendi kendi öğrenmeye dayalı metod. Öğretmenle çalışılan kitap ile tek başına bir şeyler pek yapılmaz, birinin açıklaması, seni yönlendirmesi gerekiyor. O yüzden bunun ayrımına vararak kitap seçimi yapmak gerek.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

guzel bir site kesfettim paylasmak istedim :) gerci almanca ogrenen yok sanirim ama yine de paylasayim.. bu sitede podcastler var ve bunlarda metinleri yavas sekilde okuyorlar..

http://slowgerman.com/

Yazidigina gore yazilar B1 seviyesi icinmis, en azindan kulak asinaligi icin iyi olur.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    meinen verrückte bruder, warum denkst du diese?! Ja ich gucke in die theme manchmal. :D " gucke" Fiilinde bir sakatlık var ama :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    HarmOniYa bunu yazdı
    meinen verrückte bruder, warum denkst du diese?! Ja ich gucke in die theme manchmal. :D " gucke" Fiilinde bir sakatlık var ama :D

-Mein verrückter Bruder, warum denkst du das? Ja Ich schaue manchmal in die Bücher   (<=besser)

- Zuerst bin ich nicht verrückt und wenn du Deutsch lernst, ist es gut für dich.. Wir können manchmal Deutsch üben.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    @Unbalanced lehrer, du habst recht. Ja, wir können über Deutche üben, mit von den TBT pm, Nicht wahr?! aber jetzt ich must gehen, um natürelle gase bill zu bezahlen :D -.^)//

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    HarmOniYa bunu yazdı
    @Unbalanced lehrer, du habst recht. Ja, wir können über Deutche üben, mit von den TBT pm, Nicht wahr?! aber jetzt ich must gehen, um natürelle gase bill zu bezahlen :D -.^)//

-Du hast recht. Ja wir können mit TBT pm Deutsch üben, nicht wahr? Aber jetzt muss ich gehen, um die Gasrechnung zu bezahlen

Ja, wir haben doch Zeit. Ich bin auch beschäftigt, weil ich zur Zeit meine Masterarbeit schreibe. Bis bald!!!!

unbalanced tarafından 28/Mar/16 14:27 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    @Unbalanced lehrer, ja, Ich Weiss , du beschaftigt mit Masterarbeit bist. Damit wir sprechen sich miteinander, Wenn wir beiden noch nur Zeit haben. Bis bald. <--_^//

auf wiedersehen.

inzwischen , ich bedanke für ihnen text korreckturen. wahrlich hilft es Mich ^^)/

bei den weg, ich benütze mit diese `?!`karakteren, weil Ja ich nicht sicher bin, richtige Wörte zu benutzen. ^^)/

Stromae , Formidable. ←_←(*'▽'*)♪

RitmFarbRacourci tarafından 28/Mar/16 18:51 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 4924 Toplam Mesaj: 20
almanca almanca gramer almanca kaynak