Almanca Öğrenimi İçin Seçtiğim Birkaç Kaynak
-
bende yok hocam full olanı, sadece 60 sayfalık olanı var ve çok da hoşuma gitmedi..
Detay demişsin ama fono'nunki detay değil çok basit şekilde anlatıyor.. Detay görmek istiyorsan Dursun Zengin'in almanca kitabı var, en ufak ayrıntısına girip gramer ile boğuyor adamı. Fono'nun hem fransızcasını hem almancasını çalıştım 2 sidi de dört dörtlük kitaplar. Kız arkadaşıma da türkçe öğretme setini aldık, o da oradan çalışıyor ve gayet güzel gidiyor.
Tabi senin bileceğin iş ama fono ile gidersen pişman olmazsın sadece :)
Konunun en altında pimsleur u da verdim, bunla ilgili başka bir konu da açtım. Dinleme konusunda çok yardımcı oluyor bunun yanında konuşmana da yardımcı oluyor. Çok başarılı bir eğitim seti hazırlamış adamlar. Kesinlikle onu da tavsiye ederim. Sınava hazırlanan bir arkadaşa söylemiştim, faydasını çok fazla gördüğünü söylemişti, onun sayesinde baya konuşabilmiş.
Kolay gelsin
-
Biz lisedeyken Hueber in ping pong neu serisini kullanıyorduk. Gramer için de gene hueber in und jetzt ihr kitabını kullanıyorduk baya güzeldi bana göre. İstersen bir incele.
https://www.hueber.de/seite/info_grammatik_ping
En azından biz dsd ye bu kitaplarla hazırlanıyorduk :)
-
torpedo_XL bunu yazdı
Biz lisedeyken Hueber in ping pong neu serisini kullanıyorduk. Gramer için de gene hueber in und jetzt ihr kitabını kullanıyorduk baya güzeldi bana göre. İstersen bir incele.
https://www.hueber.de/seite/info_grammatik_ping
En azından biz dsd ye bu kitaplarla hazırlanıyorduk :)
işte sorun burda hocam :) iki türlü kitap var ve insanlar yanlış kitabı temin edince işin içinden çıkamıyorlar. Senin paylaştığın kitap hoca ile öğrenime uygun bir kitap. Benim eklediğim kitap ise self-study denilen kendi kendi öğrenmeye dayalı metod. Öğretmenle çalışılan kitap ile tek başına bir şeyler pek yapılmaz, birinin açıklaması, seni yönlendirmesi gerekiyor. O yüzden bunun ayrımına vararak kitap seçimi yapmak gerek.
-
guzel bir site kesfettim paylasmak istedim :) gerci almanca ogrenen yok sanirim ama yine de paylasayim.. bu sitede podcastler var ve bunlarda metinleri yavas sekilde okuyorlar..
Yazidigina gore yazilar B1 seviyesi icinmis, en azindan kulak asinaligi icin iyi olur..
-
meinen verrückte bruder, warum denkst du diese?! Ja ich gucke in die theme manchmal. :D " gucke" Fiilinde bir sakatlık var ama :D
-
HarmOniYa bunu yazdımeinen verrückte bruder, warum denkst du diese?! Ja ich gucke in die theme manchmal. :D " gucke" Fiilinde bir sakatlık var ama :D
-Mein verrückter Bruder, warum denkst du das? Ja Ich schaue manchmal in die Bücher (<=besser)
- Zuerst bin ich nicht verrückt und wenn du Deutsch lernst, ist es gut für dich.. Wir können manchmal Deutsch üben.
-
@Unbalanced lehrer, du habst recht. Ja, wir können über Deutche üben, mit von den TBT pm, Nicht wahr?! aber jetzt ich must gehen, um natürelle gase bill zu bezahlen :D -.^)//
-
HarmOniYa bunu yazdı@Unbalanced lehrer, du habst recht. Ja, wir können über Deutche üben, mit von den TBT pm, Nicht wahr?! aber jetzt ich must gehen, um natürelle gase bill zu bezahlen :D -.^)//
-Du hast recht. Ja wir können mit TBT pm Deutsch üben, nicht wahr? Aber jetzt muss ich gehen, um die Gasrechnung zu bezahlen
- Ja, wir haben doch Zeit. Ich bin auch beschäftigt, weil ich zur Zeit meine Masterarbeit schreibe. Bis bald!!!!
unbalanced tarafından 28/Mar/16 14:27 tarihinde düzenlenmiştir -
@Unbalanced lehrer, ja, Ich Weiss , du beschaftigt mit Masterarbeit bist. Damit wir sprechen sich miteinander, Wenn wir beiden noch nur Zeit haben. Bis bald. <--_^//
auf wiedersehen.
inzwischen , ich bedanke für ihnen text korreckturen. wahrlich hilft es Mich ^^)/
bei den weg, ich benütze mit diese `?!`karakteren, weil Ja ich nicht sicher bin, richtige Wörte zu benutzen. ^^)/
Stromae , Formidable. ←_←(*'▽'*)♪
RitmFarbRacourci tarafından 28/Mar/16 18:51 tarihinde düzenlenmiştir