folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanların Türk Muhabire Yaptığı İşkence

Almanların Türk Muhabire Yaptığı İşkence

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

bir akp li olarak haberi saçma sapan buluyorum  hatta ifade etmekte zorlanıyorum;

ama bir çok arkadas akp lilere aptal salak gerizekalı vs cümlelerle itham etmiş 

benden onlara bir tavsiye burda bunları yazıp zaman kaybedeceklerine icraatta bişey yapsınlar 

şöyle düşünün bu ülkenin yüzde ellisi salak ise geri kalanı akıllı en azından salaklardan daha akıllı diyelim 

çıkın aklınızı gösterin ozaman 

anlayacagınız burdan yazarak memleketi düzeltemessiniz

Telegram @WVesselam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    vesselam bunu yazdı

bir akp li olarak haberi saçma sapan buluyorum  hatta ifade etmekte zorlanıyorum;

ama bir çok arkadas akp lilere aptal salak gerizekalı vs cümlelerle itham etmiş 

benden onlara bir tavsiye burda bunları yazıp zaman kaybedeceklerine icraatta bişey yapsınlar 

şöyle düşünün bu ülkenin yüzde ellisi salak ise geri kalanı akıllı en azından salaklardan daha akıllı diyelim 

çıkın aklınızı gösterin ozaman 

anlayacagınız burdan yazarak memleketi düzeltemessiniz

Sende haklısın ama demokrasi buna yol açıyor. 

11 aptal 10 alime baskın geliyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@vesselam Soruyorum o vakit bunca sey olurken neden hala Akp'lisin? Bir isik bekleyen adam sorgular. Sorgulayip, bunca olan biten tertibi goruyorsaniz hala neyi beklemetesiniz? Nicin bu esitsizligi bozmuyorsunuz? Bak birileri seni ve beni durtuyor, senin benim imkanim ile yol aliyor. Enteresandir ki bunu 15 yildir yapiyorlar. bkz: https://eksisozluk.com/internet-explorer-bilen-bakan-yardimcisi--4601665

Peki siz oy veren arkadaslar bu olan bitenlerden nicin bir ders cikartmiyorsunuz? Hala savunma ic gudusu ile yorum yapiyorsunuz. Lafi muhalefet calismiyora getirmek bir cozum degildir kardesler. Efenim Kilicdar iyi adam ama siyaseti beceremiyor demek, Bahceli'nin bekar olmasini elestirenler ile saf tutmak v.s. bunlar sark kurnazligindan ote degil. Siz bu adamlara sans vermediginiz surece yeni gelenler icinde bir takim itibarsizlastirma sozleri bulunacak, yaftalar yapistirilacaktir (bkz: Mhp'de kurultay isteyenlere paralel yaftasi). Is bu sebeplerden oturu artik oze donme vakti gelip gecmektedir. Ne guzel demis Hatayi eksiklik kendi ozumde siirinde, "Bir nefescik soyleyeyim, dinlemezsen neyleyeyim".

Yani bunca maddi imkan esitsizligi, medya esitsizligi gibi secim kaderi etkileyen kavramlar tek elde toplanmisken, muhalefetten birsey beklemeyin. Degisimin kaderi sizlerdedir. Bir nefescik soyledim. Son olarak madem iceride ve rahatsizsiniz basmayin damgayi kardesim..

https://www.59saniye.com/cem-toker-o-zaman-basmayin-kardesim/

Selamlar.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 9476 Toplam Mesaj: 64
basın özgürlüğü