Almanların Türk Muhabire Yaptığı İşkence
-
Toplasip zihinsel engelliler derneğine bagis yapalim rehabilitasyon merkezlerinin kontenjanlarini arttirsinlar.. Vatandaslarin tedaviye ihtiyaci var...
-
TiThousand bunu yazdı
1. Muhabir, kişisel alan sınırını ihlal ediyor.
2. Şov ve rant peşinde.
3. Özgürlüğü tek taraflı ele alıyor.
4. Kavga istiyor, şiddet ve darp istiyor prim için.
5. 3 dakikam boşuna heba oldu.
Aynen
-
O değil de ben hala akplilerin mesajlarını bekliyorum, onlar bile utandı galiba.
-
adamlar üst düzey yönetici dedikleri adamdan sayıp konuşuyorlar szinle burdakiler böyle bir şey yapar mı? anca bazılarının önünde eğilirler.
akplilerde mantık aramıyorum artık taptıkları partidekiler "ananızı şey edecegiz deseler" bi bildikleri var derler
-
diğer konuda, düzdükleri çiftçileri ve tarlaları korumaya kurtarmaya çalışıyorlar.
dündü herhalde, Konyalı kütük, işte yapılan inşaatların (sanki yapı inşaa ruhsatını ben verdim-sözde özne kullanıyor soytarı yamağı) nasıl coğrafyayı, eski mimariYi mahvettiğinden dem vuruyordu.
-
torpedo_XL bunu yazdı
O değil de ben hala akplilerin mesajlarını bekliyorum, onlar bile utandı galiba.
2 seçimdir veremiyom ama bu seçimde oy verecem inş akpye :D
bu arada adamlar da oldukça kaba davranmış. duruşlarına baksana tüüüüü.hiç misafirperver değiller. bizimle değilsunnn
-
Hiç bir dönemde cehalet bu kadar meşrulaştırılmamıştır.
-
mkyb bunu yazdı
yazmayı unutmuşlar heralde parody account heralde. öyle olması lazım. ya da kuzeni yazıyor. bu yazılar nedir öyle aklı başında adam işi değil :)
-
WH0 bunu yazdı
Toplasip zihinsel engelliler derneğine bagis yapalim rehabilitasyon merkezlerinin kontenjanlarini arttirsinlar.. Vatandaslarin tedaviye ihtiyaci var...
2 senedir rehabilitasyon merkezinde calisiyorum. Cok otizmli , sizofren Ogrencim oldu ama böylesini tanimadim.
-
terbiyesizlik resmen ya, bu muameleye yanıtsız kalınmamalı..
bir gece ansızın 82 berlin, 83 münih, 84 köln....