folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanların Türk Muhabire Yaptığı İşkence

Almanların Türk Muhabire Yaptığı İşkence

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

Toplasip zihinsel engelliler derneğine bagis yapalim rehabilitasyon merkezlerinin kontenjanlarini arttirsinlar.. Vatandaslarin tedaviye ihtiyaci var...

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    TiThousand bunu yazdı

1. Muhabir, kişisel alan sınırını ihlal ediyor. 

2. Şov ve rant peşinde. 

3. Özgürlüğü tek taraflı ele alıyor. 

4. Kavga istiyor, şiddet ve darp istiyor prim için.

5. 3 dakikam boşuna heba oldu.

Aynen

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

O değil de ben hala akplilerin mesajlarını bekliyorum, onlar bile utandı galiba.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

adamlar üst düzey yönetici dedikleri adamdan sayıp konuşuyorlar szinle burdakiler böyle bir şey yapar mı? anca bazılarının önünde eğilirler. 

akplilerde mantık aramıyorum artık taptıkları partidekiler "ananızı şey edecegiz deseler" bi bildikleri var derler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    diğer konuda, düzdükleri çiftçileri ve tarlaları korumaya kurtarmaya çalışıyorlar.

dündü herhalde, Konyalı kütük, işte yapılan inşaatların (sanki yapı inşaa ruhsatını ben verdim-sözde özne kullanıyor soytarı yamağı) nasıl coğrafyayı, eski mimariYi mahvettiğinden dem vuruyordu.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

O değil de ben hala akplilerin mesajlarını bekliyorum, onlar bile utandı galiba.

2 seçimdir veremiyom ama bu seçimde oy verecem inş akpye :D

bu arada adamlar da oldukça kaba davranmış. duruşlarına baksana tüüüüü.hiç misafirperver değiller. bizimle değilsunnn

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zukkum
    Zukkum's avatar
    Erkek

Hiç bir dönemde cehalet bu kadar meşrulaştırılmamıştır. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yazmayı unutmuşlar heralde parody account heralde. öyle olması lazım. ya da kuzeni yazıyor. bu yazılar nedir öyle aklı başında adam işi değil :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    WH0 bunu yazdı

Toplasip zihinsel engelliler derneğine bagis yapalim rehabilitasyon merkezlerinin kontenjanlarini arttirsinlar.. Vatandaslarin tedaviye ihtiyaci var...

2 senedir rehabilitasyon merkezinde calisiyorum. Cok otizmli , sizofren Ogrencim oldu ama böylesini tanimadim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

terbiyesizlik resmen ya, bu muameleye yanıtsız kalınmamalı..

bir gece ansızın 82 berlin, 83 münih, 84 köln....

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
Toplam Hit: 9475 Toplam Mesaj: 64
basın özgürlüğü