Almanya 2030'Da Elektrikli Araçlara Geçiyor
-
Austen bunu yazdıClostridium bunu yazdı
Biz biraz daha bekleyip bir büyüğüne, kriptona geçecekmişiz.
Yakıttan gelecek vergi kesileceğinden ön göründe yanlış değil hani. Dünyanın en pahalı yakıtı bu tip araçlar yaygınlaşırsa az rağbet görür bu da işimize gelmez. Hoş, o zamanda elektriğe ayar yapar, o zamana kadar nükleerleri yapacaklarını ön görürsek, santral masrafı oldu vs. diyerek güncelleme çekerler.
her türlü giren çıkan bizlere hocam :\ ulan insan hiç mi umut dolu bakamaz yarınlara, hayatmı len bu ..
-
8 sene önce izlediğim car die diye bi film vardı abd de üretilen ilk elektrikli arabaların piyasaya çıkması ve general electric başta olmak üzere bütün abd petrol babaları senatoda oylamada elektrikli arabaların yasaklanması için ölümüne mücadele vermesi....ve üretilen arabaların boş bir arazide dozerlerle ezilmesi hafızamdan asla silinmeyecek...arabalarda ses yok ve hızlı gitmesi mucize gibi :D
norveç ve isveç 2020 de yasaklayacak sanırım.
böylelikle petrol ülkelerinin işi bitmiş olur. krizlere girer :)
suudi lerin sanayiside yok napcaklar şimdi ? opec ülkeleri ağlasın birazda petrolüm var satarım havaları ceplerinde patlasın :D
neyse bize ucuza satarlar mecburen :==)
aman petrol canım petrol şarkısını söyleyenlere bol bol küfürlerrrrrrEdit : tesla arabasındaki motor bildiğimiz alternatör gibi :D ben sardım xxxx motorda kullanmalık hemde peehhh :D herkes yapabilir :D bu sarımları makinede sarılıyor elle sarılsa bi motor akşama kadar uğrşırlardı :D neyse kolay yani makineyle :D bu teknolojiyide japonların yaptığını duymuştum sarım için. bizim insanımız bu motorun alasını yapar la...zaten seri üretimci herkes :D
kaygusuz tarafından 27/Eki/16 00:35 tarihinde düzenlenmiştir -
ww leri kakalamaya başlarlar 2020den sonra.
-
https://www.youtube.com/watch?v=GRR31NaXoVw
İşte beğenilmeyen Tesla farkı. Arkadan gelen arabanın hızlı geldiğini anlayıp kendini ileriye alıyor.
mkyb tarafından 19/Kas/16 17:06 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=GRR31NaXoVw
İşte beğenilmeyen Tesla farkı. Arkadan gelen arabanın hızlı geldiğini anlayıp kendini ileriye alıyor.
Hocam çok mükemmel bir özellik ama bizim ülkemizde işe yaramaz, sanmıyorum yani. Kaydedilen ülkenin yolları boş galiba, önü boş, arkası boş. Türkiye'de o tepkiyi veremez araç. Ön dolu, yan dolu, arka dolu :) Şerit değiştirmeye kalksa oradan gelen de hızlı olur. Trafikte manyağımız bol çok şükür. Kaza yapar, bir de gider arsız arsız "o bana çarptı" diye ifade verir. Bari delikanlı gibi hatanı kabullen, değil mi? :P
Neyse, bizi ancak sürücü ve yolcular için ayrı ayrı ayarlanabilecek fırlatma koltuğu falan keser, o da üst geçit veya tünelde değilsen tabi :))
edit: İmla.
RaNGeR tarafından 19/Kas/16 17:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Petrol devri biterse dünya için yeni krizler kapıda demektir şuan bile düşük petrol fiyatları tüm dünya ekonomisini durgunlaştıran en büyük sebep
İşin aslı TR gibi ülkeler için ne petrolün ne elektriğin farkı yok sıfır üretim sıfır sorun çünki şimdi elektrikten alınmayan benzine kitlenen ötv kdv mtv yi ilerde elektriğe kitlicekler .)
-
çevreye daha duyarlı bir araba ile türkiyenin siyasi kafa yapısını birleştirince at arabasına geçeriz diyorum.
-
Ve Volvo'da Dizel araba üretimini durdurmuş. 2023'e kadarda benzinli araba üretimine devam edip sonrasında elektrikli motora geçeceklermiş.
-
mkyb bunu yazdı
Ve Volvo'da Dizel araba üretimini durdurmuş. 2023'e kadarda benzinli araba üretimine devam edip sonrasında elektrikli motora geçeceklermiş.
Dizel araba üretimi derken dizel motor geliştirmesini durdurdu diye okumuştum. Varolan motor teknolojisini yenileyip tekrar dizel araç satacaklar. Belirli bir zamandan sonra hiç satmayacaklar diye görmüştüm.
-
Elektrikli araçlara geçtiklerinde eski kalıpları hatları vs bize iteleyecekler.