folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanya 2030'Da Elektrikli Araçlara Geçiyor

Almanya 2030'Da Elektrikli Araçlara Geçiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı
    Clostridium bunu yazdı

Biz biraz daha bekleyip bir büyüğüne, kriptona geçecekmişiz.

Yakıttan gelecek vergi kesileceğinden ön göründe yanlış değil hani. Dünyanın en pahalı yakıtı bu tip araçlar yaygınlaşırsa az rağbet görür bu da işimize gelmez. Hoş, o zamanda elektriğe ayar yapar, o zamana kadar nükleerleri yapacaklarını ön görürsek, santral masrafı oldu vs. diyerek güncelleme çekerler.

her türlü giren çıkan bizlere hocam :\ ulan insan hiç mi umut dolu bakamaz yarınlara, hayatmı len bu ..

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

8 sene önce izlediğim car die diye bi film vardı abd de üretilen ilk elektrikli arabaların piyasaya çıkması ve general electric başta olmak üzere bütün abd petrol babaları senatoda oylamada elektrikli arabaların yasaklanması için ölümüne mücadele vermesi....ve üretilen arabaların boş bir arazide dozerlerle ezilmesi hafızamdan asla silinmeyecek...arabalarda ses yok ve hızlı gitmesi mucize gibi :D

norveç ve isveç 2020 de yasaklayacak sanırım.  
    böylelikle petrol ülkelerinin işi bitmiş olur. krizlere girer :) 
    suudi lerin sanayiside yok napcaklar şimdi ? opec ülkeleri ağlasın birazda petrolüm var satarım havaları ceplerinde patlasın :D
    neyse bize ucuza satarlar mecburen :==)
    aman petrol canım petrol şarkısını söyleyenlere bol bol küfürlerrrrrr

Edit : tesla arabasındaki motor bildiğimiz alternatör gibi :D ben sardım    xxxx motorda kullanmalık hemde peehhh :D herkes yapabilir :D bu sarımları makinede sarılıyor elle sarılsa bi motor akşama kadar uğrşırlardı :D neyse kolay yani makineyle  :D bu teknolojiyide japonların yaptığını duymuştum sarım için. bizim insanımız bu motorun alasını yapar la...zaten seri üretimci herkes :D 

kaygusuz tarafından 27/Eki/16 00:35 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ww leri kakalamaya başlarlar 2020den sonra.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=GRR31NaXoVw

İşte beğenilmeyen Tesla farkı. Arkadan gelen arabanın hızlı geldiğini anlayıp kendini ileriye alıyor.

mkyb tarafından 19/Kas/16 17:06 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=GRR31NaXoVw

İşte beğenilmeyen Tesla farkı. Arkadan gelen arabanın hızlı geldiğini anlayıp kendini ileriye alıyor.

Hocam çok mükemmel bir özellik ama bizim ülkemizde işe yaramaz, sanmıyorum yani. Kaydedilen ülkenin yolları boş galiba, önü boş, arkası boş. Türkiye'de o tepkiyi veremez araç. Ön dolu, yan dolu, arka dolu :) Şerit değiştirmeye kalksa oradan gelen de hızlı olur. Trafikte manyağımız bol çok şükür. Kaza yapar, bir de gider arsız arsız "o bana çarptı" diye ifade verir. Bari delikanlı gibi hatanı kabullen, değil mi? :P

Neyse, bizi ancak sürücü ve yolcular için ayrı ayrı ayarlanabilecek fırlatma koltuğu falan keser, o da üst geçit veya tünelde değilsen tabi :))

edit: İmla.

RaNGeR tarafından 19/Kas/16 17:34 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Petrol devri biterse dünya için yeni krizler kapıda demektir şuan bile düşük petrol fiyatları tüm dünya ekonomisini durgunlaştıran en büyük sebep 

İşin aslı TR gibi ülkeler için ne petrolün ne elektriğin farkı yok sıfır üretim sıfır sorun çünki şimdi elektrikten alınmayan benzine kitlenen ötv kdv mtv yi ilerde elektriğe kitlicekler .)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

çevreye daha duyarlı bir araba ile türkiyenin siyasi kafa yapısını birleştirince at arabasına geçeriz diyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ve Volvo'da Dizel araba üretimini durdurmuş. 2023'e kadarda benzinli araba üretimine devam edip sonrasında elektrikli motora geçeceklermiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ve Volvo'da Dizel araba üretimini durdurmuş. 2023'e kadarda benzinli araba üretimine devam edip sonrasında elektrikli motora geçeceklermiş.

Dizel araba üretimi derken dizel motor geliştirmesini durdurdu diye okumuştum. Varolan motor teknolojisini yenileyip tekrar dizel araç satacaklar. Belirli bir zamandan sonra hiç satmayacaklar diye görmüştüm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Elektrikli araçlara geçtiklerinde eski kalıpları hatları vs bize iteleyecekler.

Toplam Hit: 8708 Toplam Mesaj: 62
elektrikli otomobil