folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanya"Da "Ali Bana Sulanma" Kampanyası!

Almanya"Da "Ali Bana Sulanma" Kampanyası!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Almanya'da "Ali bana sulanma" kampanyası!

"Kendi kadınları kapalı, bizimkilere sulanıyorlar" Vedat Ali Aydın'ın haberi..

30.12.2007 22:43

Almanya’da aşırı sağcı bir siyasi parti, Türk erkeklerin Alman sarışınları taciz ettiği gerekçesiyle sarışınları koruma kampanyası düzenledi... Partinin milletvekili adayı, “Kendi kadınları kapalı bizimkilere sulanıyorlar” yorumunu yaptı.

Almanya’nın aşırı sağcı partisi Republikaner (Cumhuriyetçi Parti)’nin gençlik kolları tarafından organize edilen seçim kampanyasında, Alman sarışın kızlarının özellikle Türk ve Arap erkekler tarafından taciz edildiği belirtilerek, “Ali bana sulanma!” kampanyası başlatıldı. Sarışın bir kadının fotoğrafının üzerine “Macht mir nicht an Ali” (bana sulanma) yazılı afişler kullanan parti, Alman sarışınların Türk erkeklerinin tehdidinde olduğunu savundu!  

SARIŞINLARIMIZIN PEŞİNDE

Partinin resmi yayın organı olan ‘’Zeit für Protest’’ (Protesto Zamanı) adlı gazetenin son sayısında, bu afişin ve kampanyanın nedeni de anlatılıyor. Gazeteye göre, Almanya’da sarışın Alman genç kızlar son zamanlarda Türk ve Arap kökenli Müslüman erkeklerinin yoğun tacizine maruz kaldı. Habere göre, Türk ve Araplar, caddede, diskoda gördükleri hemen her yerde Alman sarışınlarına sulanıyorlar. Sarışınların tehlike altında olduğunu belirten haberde, “bu kampanya ile tacize uğrayan sarışınlara yardım edilmek amacında olunduğu” ifade edildi.

KENDİLERİNİNKİ KAPALI

Cumhuriyetçi partinin Frankfurt Milletvekili adayı Matthias Otmar (37), gazeteye yaptığı açıklamada ise şu yorumu yaptı:
    “Kadınlarının büyük bir çoğunluğunu dört duvar arasına hapseden, peçe, türban ya da kara çarşaf ile saklayan ve yanında erkek olmadan sokağa çıkarmanyalar, hiç utanmadan Alman kadınlarının kızlarının peşine düşüyorlar. Bu davranışlara hoşgörü gösterilemez ve kabul edilemez.”
    Afişte ise, “Kendimi hoşgörüsüz kadın düşmanı İslam dinine karşı koruyorum, Almanya’da zorla evliliğe ve namus cinayetine yer yok. İmza: Sizin Sophie...” yazıyor.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=49517&cat=110&dt=2007/12/30

Sadece almanya degil birçok ulkede durum böyle. imajımız arap hegemonyası altında gun gectikce dahada kötuye gidiyor son yasanlar yılbası rezaleti vb bir çok konuyla bu durum daha da pekişiyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

geyik kısmında da açılmıştı aynı konu ama neyse...

harbiden utanç verici bir kampanya ne kadar iç yüzünü bilmesekte "utandım"... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    konunun ne eglenceli nede geyik oldugunu dusunuyorum,sadece uzucu dedigin gibi konu geyik bölumune acılmıssa bakmadım pardon.konunun zaten son yasanan yılbası rezaleti ile gundeme gelmesinden yanayım.her ne kadar cumhuruyetci bir partinin afişi olsada bu adamların göruslerini yasananlarla sadece dogrulayıp onların daha cok taraftar toplamasını saglıyoruz her ne kadar ordaki seref yoksunu insanlarlar ne ırk nede adetlerim hiç zaman uzaktan yakından alakam olmadıgını dusunsemde konu Türk diye geciyor ve avrupalı Türk demeyi seviyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    yazık yaaa orda 5-10 tane çağulcunun yüzünden ülkemize bakışları deişio dünya insanlarının

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

“Kendi kadınları kapalı bizimkilere sulanıyorlar”

Almanları için etkileyici bir slogan..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    bir gun butun dunya Turk olcak bak solemedi demeyin:)

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

aklıma ekmek teknesinde Hasan KAÇAN ın çin seddini yapılışını anlattıgı bölüm geldi bizim türkler allah allah diyip manitaları kapıp kaçıyormuş almanlarda alman seddi yapmasın :D

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    jerry bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hoja, o mertebeye herkes ulaşamaz. Seninki takım slagonu gibi olmuş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    abi turkıyede daha çok bu olay:D yılbaşında 70 milyon gordu allahın kürtleri ne kadar kro varsa hepsi gelmıs taksıme.. abazalık yapmaya bence bu olay turkıyede de olmalı bılmem ama ne kadar etkı gsosterır.) denemek lazım.. abazalar yuzunden kıslar bızden soguyor:) msn kısı eklıyosun kamera acarmısın dıye rıca edıyorsun abazar yuzunden mıllet kamera acmaz oldu..dosya paylaşımıda.( çok üzücü bir durum.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ohhayınız, Pes doğrusu, Hakikatende Şaştım kaldım yahu Adamlar Ciddi ciddi Toplumsal Felaket Kategorisine almışlar olayı. Vay Anasını Sayın Seyirciler. :)

Martech Orada o Hayvanlığı yapanlar sadece Kürtler değildi Kardeşim Zenci Hayvanlarda arada Bizimkilerden Özenti yapıp yapıyo, Ayrıca Alakası bile olmayan bir konuya Türk Kürt olgusu Sokmakda bence Nahoş Olmuş. Sonuç İtibari İle Türk değilmidir O Kürt Dediğinde yav.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

jerry bunu yazdı:

avrupayı gezen arkadaslarımla konusuyombir kızla tanısyorum sohbetimiz guzel gidiyo her sey yolundayken sohbet nereli oldumuza geliyo Türk diyince hemen kacıyolar diye adamlar bagrıyo ikinci sınıf insan muamelesi göruyoruz diyolar birde soruyolarmıs kac karınız var diye bu kadar ileride bir soruna böyle yaklasanlar saysende zaten durumumuz bu hale geldi

Toplam Hit: 4777 Toplam Mesaj: 20