Almanya"Da "Ali Bana Sulanma" Kampanyası!
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Ohhayınız, Pes doğrusu, Hakikatende Şaştım kaldım yahu Adamlar Ciddi ciddi Toplumsal Felaket Kategorisine almışlar olayı. Vay Anasını Sayın Seyirciler. :)
Martech Orada o Hayvanlığı yapanlar sadece Kürtler değildi Kardeşim Zenci Hayvanlarda arada Bizimkilerden Özenti yapıp yapıyo, Ayrıca Alakası bile olmayan bir konuya Türk Kürt olgusu Sokmakda bence Nahoş Olmuş. Sonuç İtibari İle Türk değilmidir O Kürt Dediğinde yav.
-----------------------------DEGİLDİR!
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Ohhayınız, Pes doğrusu, Hakikatende Şaştım kaldım yahu Adamlar Ciddi ciddi Toplumsal Felaket Kategorisine almışlar olayı. Vay Anasını Sayın Seyirciler. :)
Martech Orada o Hayvanlığı yapanlar sadece Kürtler değildi Kardeşim Zenci Hayvanlarda arada Bizimkilerden Özenti yapıp yapıyo, Ayrıca Alakası bile olmayan bir konuya Türk Kürt olgusu Sokmakda bence Nahoş Olmuş. Sonuç İtibari İle Türk değilmidir O Kürt Dediğinde yav.
Ya Nedir. ? Bölücümüdür Böldürülenmidir, İstenmeyenmidir nedir o zaman.?Bu Arada Konu sapıyo sapmasa daha iyi olacak, Ayrı konularda daha önce çok işlendi bu tartışma bilginiz olsun.
-
shockman bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
Ya Nedir. ? Bölücümüdür Böldürülenmidir, İstenmeyenmidir nedir o zaman.?Bu Arada Konu sapıyo sapmasa daha iyi olacak, Ayrı konularda daha önce çok işlendi bu tartışma bilginiz olsun.
-----------------------------konuyu bilerek buraya cektigini devamında yazdıgın soru seklindeki cevaplarında anlamak zor degil.konu ya gelince bahsettigin sey dun yasananlar ve dun yasananların sorumlularından bazıları genetik olarak Türk olsalarda asla gercek bir Türk DEGİLDİR!
-
BAAL bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
-----------------------------konuyu bilerek buraya cektigini devamında yazdıgın soru seklindeki cevaplarında anlamak zor degil.konu ya gelince bahsettigin sey dun yasananlar ve dun yasananların sorumlularından bazıları genetik olarak Türk olsalarda asla gercek bir Türk DEGİLDİR!
BAAL Kardeşim Bak Forumdaki Cevaplarında hep, Dikkatimi çekiyor Üslubun, Bak Martech Orada onu dedi Konuyla ilgili Muhatabım olsa olsa kendileridir, Sen Pat diye Konuya Giriyon Değildir Şeklinde, Bende Seni Kırmadan Uyardım Konu sapılmasın Anlamında, Ayrıca Genetik Olarak Türk Olamayacaklarını Her kes Aklı Selim Her kes biliyor, Türk ve Kürt Kardeştir Tezinden NE Mutlu Türküm Denilmiştir, Birlikte Yaşamamızın Anahtarı Bu Cümlededir. Yani Gözünü sevdiğim Kesik kesik cümleler Değil Net Cümleler ile Konuşalım yahu.Oradaki Bahsedilen Kişi Türkler tek değildir kısacası, Türk Halkına Denilmektedir Tabiki Bunun içinde Kürt de olacaktır Türk de Vede Çerkezlerde Olacaktır. Martech Demiş Kürttür onlar ne biliyolar kendileri Hiç mi türk Yokmuş Aralarında, Şeklinde biri bişey yazsa Çok Saçma Olmazmı, Nihayetinde Türk vatandaşları Söz konusu orada Ayırmanın Anlamı nedir.
Bir Ricam Var Lütfen Tartışmayalım Kardeşim Olurmu. Aynen Devam Konu, Martech Geldiğinde Yanıtını verir vermez kendisi bilir ama Sorum onaydı Şahsen Tamam BAAL Kardeşim Selametle. ;)
-
dostum ne zamnadır bu forumda oldugunu bilmiyorum ama az cok buraya zamanını arıyan biriysen bilirsin bazı konular sonuca baglanmadan kişisel hakaretlere ve kavgalara dönusuyo bu yuzden bagzı konularda fikir ayrılıgına dusenler bunu kendi aralarında çözmesi gerektigini savunuyorum hem seviyenin dusmemesi hemde kimsenin kalbinin kırılmaması için.arkadasın sarfettgi cumleler sinirli bir kişinin söyleyebilcegi seyler bu yuzden ona verilcek her cevap ondan da alınabilcek daha sert cevaplara yol acar bu yuzden olay cıkmaza suruklerini bu yuzden konuyu onun uzerinden kendi uzerime alarak sana onun verbilcegi cevabı cok daha sakin bir sekilde vereverek konun kapanması ve olası bir tatrısmaya meal vermemek adına yapılmıs bir hamledir.
-
BAAL bunu yazdı:
dostum ne zamnadır bu forumda oldugunu bilmiyorum ama az cok buraya zamanını arıyan biriysen bilirsin bazı konular sonuca baglanmadan kişisel hakaretlere ve kavgalara dönusuyo bu yuzden bagzı konularda fikir ayrılıgına dusenler bunu kendi aralarında çözmesi gerektigini savunuyorum hem seviyenin dusmemesi hemde kimsenin kalbinin kırılmaması için.arkadasın sarfettgi cumleler sinirli bir kişinin söyleyebilcegi seyler bu yuzden ona verilcek her cevap ondan da alınabilcek daha sert cevaplara yol acar bu yuzden olay cıkmaza suruklerini bu yuzden konuyu onun uzerinden kendi uzerime alarak sana onun verbilcegi cevabı cok daha sakin bir sekilde vereverek konun kapanması ve olası bir tatrısmaya meal vermemek adına yapılmıs bir hamledir.
Gözümün Nru BAAL Kardeşim Ben Zaten Kolay kolay Forumda Ters cevap verecek birisi ile Cevaplaşmam, Bak demekki psikolojik drumları anlıyabiliyorsun, ne güzel işte, Azda beni anlamış olmanı umyorum Kucaklıyorum kardeşimi, Üslup derken kırılmayasın, Bi anda Atlıyorsun her şeyin üstüne anlamında dedim farklı anlamayasın. -
Haklılar malesef, yılbaşı günü turist bayanlara kocalarının, sevgililerin yanında resmen bırakın tacizi tecavü< ettiler, eğer devlet bunları yakalıp ibreti alem için dünyanın gözü önünde bir ceza vermezse ,yabancılar hakkımızda ne deseler haklılar...
-
Hepimiz Aliyiz ulaağğn 8o|
-
Sadece almanya degil birçok ulkede durum böyle. imajımız arap hegemonyası altında gun gectikce dahada kötuye gidiyor son yasanlar yılbası rezaleti vb bir çok konuyla bu durum daha da pekişiyor
ne arap hegomanyası a.k senin türkler pislik