Almanyada Bir Oto Park"Mış !!! ;D
-
Güzelmiş,kaç paraya yapılır böyle bişey acaba :|
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Güzelmiş,kaç paraya yapılır böyle bişey acaba :|
parayla yaptırdın diyelim
buraya kaç Türk müşterisi gelir merak ettim amk
ilk olarak düşünce tarzları şu olur kanımca
- çok yüksek lan burası
- asansör yavaş bizimki ebesinin amında
- .. abi araba düşerse
- ulan o kadar para verdik amkgibi
yararlı yönlerinden farklı olsada olabiliteli bi mekansal tasvir sadece fln fln. -
bence kerane olur :D zaten herşey otoparkta :D bide getiren getirene abi şu ust katı bize ayarla be manitayla romantik akşam yiycez :D istanbul gibi yerde olursa deniz manzarasıda ceker heralde her turlu :D of deymeyin keyfine içenler mi intihar edenler mi .D bombalayanlar mı :D
-
bizimkiler depo yapar meyve sebze depolar buraya a.q hazır forkliftde var diye
-
wayy be çok güzel ben çok beğendimm
-
Beyler orası wolksmagen firmasının fabrika otoparkı dikkatli bakarsanız teknoloji çok gelişmiş aletler ve araçlar fazlasıyla temiz hep aynı marka ve parlıyorlar buda demektirki üretildiği yer fazla uzak değil...
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------bence kerane olur :D zaten herşey otoparkta :D bide getiren getirene abi şu ust katı bize ayarla be manitayla romantik akşam yiycez :D istanbul gibi yerde olursa deniz manzarasıda ceker heralde her turlu :D of deymeyin keyfine içenler mi intihar edenler mi .D bombalayanlar mı :D
kerhane .... gusel fikir ;) ama adı hoş durmuo.aşk asansörü diiceksin:D heleki üsküdara karşı. tam o bjk deki anıtın oraya yapcaklar a.q off değmeyin keyfime:D -
pnomatik&hidrolik tasarımla yapılabilir. harbiden güzelmiş.
-
arabaların hepsi volkswagen mi bana mı öyle geldi ???
-
Araçlarda plaka yok