Almanyada Bir Oto Park"Mış !!! ;D
-
Bu tip yapılar zaman ve yer tasarrufu için yapılıyor(yani oyle duymustum). Musteri aracı alt katta bırakıyor(yani giriste), donuste de yine giris katından alıp cikiyor... Ama daire şeklinde olanı görmemiştim hiç, neyse belki türkiye'ye de yaparlar 2200'de falan:)
-
Bizim kullandigimiz otoparklar gibi diil en azindan islevsel olarak daha cok depolama ve sergilemeye yonelik bi yapi.Aksi taktirde 5 kisi ayni anda aracini almaya gelse felc olurdu.orjinal olmus ama dikey depolama
-
bu otoparktan istanbul şişlide 2 tane var, yani anlıcanız abartılacak bi şey yok ;)
-
otopark falan deil fabrikanın kendi deposu hepsi plakasız ve hepsi volkswagen benzer bişiyi görmüştüm bi videoda bmw fabrikasında aynı şekilde arabaların ham şasisi bu şekilde depolanmış adam bilgisayar yardımı ile istediği hücredeki aracı alıyor üretim bandına koyuor falan ..
zaten böle bi otopark ı marsa bile kursalar kimse güvenip bırakmaz arabasını .. ben bırakmam en azından zaten arabanın sana gelemesini bekliycen falan... -
fabrika deposu olarak işlevsel. Günlük hayatta tıkanır kalır. Büyük otoparkların giriş-çıkışları arı kovanı gibi. tek bi taşıyıcının bu işi yapacağını düşünürsek zamandan tasarruf edileceği söylenemez...
-
yav deprem olunca yıkılsa filan bu yapı gider tüm arabalar
Toplam Hit: 4633 Toplam Mesaj: 27