Almanya'dan Gelirken Ne Getirilebilinir ? Sınır Nedir ?
-
beyler gelecek ay almanyaya gideceğim büyük ihtimal . tr ye gelirken para kazandırabilecek satışta kar bırakacak neler getirebilirim ? sınır nedir ?
yanımda 1 laptopla gideceğim. ilaveten kaç laptop getirebilirim. oraya dandik bi telefonla gidip atacam orda kaç telefon hakkım var.
kamera filan getirsem hangileri satılır.
bunlar haricinde kar getirecek neler var.
pahalı bi içki getirsem satabilir miyim ?
-
ilaveten laptop getiremezsin, hostes arkadaşım var 2 şişeden fazla içki getiremiyorsun, telefonda artık anüse ne kadar sığarsa, laptopu deneme ama ha.
-
üstad,şimdi moda hd kameralar iyisinden getirsen 3-5 tane muhakkak gider.viski falan zor.anlayan,içen birini bulursan satarsın anca.bi de kaç tane getirilir sınır nedir onu bende bilmiyom.ama kamera satılır be!
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
ilaveten laptop getiremezsin, hostes arkadaşım var 2 şişeden fazla içki getiremiyorsun, telefonda artık anüse ne kadar sığarsa, laptopu deneme ama ha.
-----------------------------hocam yarıldım gülmekten gece gece :D
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------usta geçen ay teyze oğlu geldi.3-4 şişe j.walker bilmem ne getirdi.dizüstü getirdi.?ne iş?yoksa teyzeoğlu ben gidiyom yurtdışı diye bizi mi kekliyo:D
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------adam uzman beyler :)
-
almanyadan getiriceğine al burdan derdin ne :F
-
hostes bile 2 sise getirebiliyorsa biz artik kulak damlasi zor getiririz bea:)))
-
inception bunu yazdı:
almanyadan getiriceğine al burdan derdin ne :F
-----------------------------derdim herkesin derdinin aynısı . daha fazla para...
-
2 hostes arkadaşım var 2 sinide ayrı ayrı jack aldırırım sıkıntı çıkıyor diye, her zaman sıkıntı çıkmıyor tabiki ama çıkarabilme hakları var, yoksa 2-3 laptopla gelen arkadaşta var ukraynadan. Ben olsam kendime en sağlamından çok inç bir laptop alırdım, birde telefon alırdım ama kendime, satmak içinde dedikleri gibi kamera veya prof fotoğraf makinesi alırdım, revaçta şu an baya. Grafik tabletide alabilirsin, yurt dışında 600-700 euro burada 2-3 bin TL.
-
10 iphone 6 ipod touchla geldigimi bilirim, yaninda da 1 laptop 1 ipad, bavula koyduktan sonra istanbul gumrugu de pek bi problem degil, biraz sansa kaliyo tabi