Almanya'dan Gelirken Ne Getirilebilinir ? Sınır Nedir ?
-
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------
10 iphone 6 ipod touchla geldigimi bilirim, yaninda da 1 laptop 1 ipad, bavula koyduktan sonra istanbul gumrugu de pek bi problem degil, biraz sansa kaliyo tabi
-----------------------------dediğim gibi hocam kontrol edesi tutarsa bırakırsın milyarları orada, şahsi kullanım dersin çeşidi bol tutar birer tane alırsın ürünlerden sorun çıkaramazlar
-
TheIceberg bunu yazdı:
10 iphone 6 ipod touchla geldigimi bilirim, yaninda da 1 laptop 1 ipad, bavula koyduktan sonra istanbul gumrugu de pek bi problem degil, biraz sansa kaliyo tabi
-----------------------------hocam i phone 4 almayı düşünüorum en üst model ne kadar karla satarım burda ?
-
VBDream bunu yazdı:
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------dediğim gibi hocam kontrol edesi tutarsa bırakırsın milyarları orada, şahsi kullanım dersin çeşidi bol tutar birer tane alırsın ürünlerden sorun çıkaramazlar
-----------------------------harbi dostum .hepsinden 1 çeşit olacak.aynı üründen toplama bence de.göze batar, gibi geliyor bana yoksa şüphem mi var evdeki ses evdek...öhömm!
-
orda o kadarda ucuz değil ki :S
en fazla 100 Tl fark var onuda sigorta olarak sayın burdan alınan şeyin garantisi osu busu oluyo hem daha temiz hiç macerayta gerek yok :F
edit : alıp satıcam dersen fazla kar edemezsin zaten üstüne çok bişey koyamazsın -
inception bunu yazdı:
en fazla 100 Tl fark var onuda sigorta olarak sayın burdan alınan şeyin garantisi osu busu oluyo hem daha temiz hiç macerayta gerek yok :F
edit : alıp satıcam dersen fazla kar edemezsin zaten üstüne çok bişey koyamazsın
-----------------------------Iphone 4 32 Gb : 739€ hocam kar ediyoruz ya . az uz degil bence
-
Bmw m3
-
raul bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
edit : alıp satıcam dersen fazla kar edemezsin zaten üstüne çok bişey koyamazsın
-----------------------------Iphone 4 32 Gb : 739€ hocam kar ediyoruz ya . az uz degil bence
Garantisi yok , almanca menü orjinalliği bozulucak
vodafone'nin kampanyası var 1.600'tl'ye geliye hem konuşma pakaeti hemde telefonu veriyolr 24 ay kullanman lazım o 1600 civarına denk geliyo. -
raul bunu yazdı:
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------hocam i phone 4 almayı düşünüorum en üst model ne kadar karla satarım burda ?
-----------------------------ya hocam iphone 4 isine girme unlocku falan yoksa iyice arastir ben eylulde 4.1 getirdim hala unlocku cikmadi onun amerikan versiyon olanin, musterisi hazir seyler getirmen daha yararina olacaktir, bilgisayar vs hani buraya getirip sonra satmaya ugrasirim demek de sikintili oluyor. ama havaalaninda uluslararasi geliste en son sagda iki kisi var gumruk tipin cok kacakci tipi degilse ve gruplara yanci gidersen kontrol etmezler, bavula attin mi ilk kontrolde bakmazlarsa trde problem olmaz, kibristan da 6 sise icki getirdim bavulda daha gecen ay. sanirim daha cok silah-uyusturucu baktiklari icin o xray cihazlarinda elektronige pek dikkat etmiyorlar. ama istanbulda o en son iki kisiye takilmaman lazim. sahibindene bakabilirsin hocam fiyatlarina ama sim kilitsizse al derim yoksa unlocku cikmaz daha son versiyonun iphone4 un. kamerada iyi kar var, en azindan amerikada kameralar baya ucuzdu trye kamera basi 200 kagit karla en az getirdim. profesyonel kamera da getirdim ben dogru.
-
inception bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
Garantisi yok , almanca menü orjinalliği bozulucak
vodafone'nin kampanyası var 1.600'tl'ye geliye hem konuşma pakaeti hemde telefonu veriyolr 24 ay kullanman lazım o 1600 civarına denk geliyo.
-----------------------------739 euroluk alet burada kar yapmaz ta eylulde 1500du burada sahibinden vs satisi
apple'in garantisi uluslararasidir iskembeden sallamayalim garanti yok diye
almanca menu,orijinallik? hocam dil degistirilebiliyor ya. zor bir sey degil.ayarlara gireceksin sadece.
-
alkolle ilgili olarak. yasal metni copy paste yapıyorum.
ALIŞVERİŞ LİMİTLERİ
Ülkeye giriş yapan yolcular için kişibaşı alışveriş limitleri:
- Sigara: 3 karton
- Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22'den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç)
- Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22'den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil)
- Parfüm: 600 ml
- Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet
- Çikolata ve Şekerleme: 2 kg
- Kahve: 1 kg
- Çay: 1 kg
Ülkeden çıkış yapan yolcular için yolcu başı alışveriş limitleri - Sigara: 9 karton
- Alkollü İçecekler: 3 litre Alkollü içki (%22'den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç)
- Alkollü İçecekler: 6 litre Alkollü içki (%22'den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil)
- Parfüm: 1800 ml
- Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 15 adet
- Çikolata ve Şekerleme: 6 kg
- Kahve: 3 kg
- Çay: 3 kg