folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Alo Oğlunuz Sosyalist Olmuş, Döveriz Onu!

Alo Oğlunuz Sosyalist Olmuş, Döveriz Onu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kardeşiim adamlar eğitim ile iligli protesto yapıyoruz demiş bunun neresi terör ?

Demorkasilerde mualefet olmakta vardır.Eğer birşeye benmiyorsan sensini çıkartırsın.Ağlamayan çocuğa meme vermezler.Hea üniversite öğrencileri götünü yırtıyor hala tık yok o ayrı konuda.Fakat demek istediğim yaptıkları terör değil.Zaten ses çıkartayım derken polise saldırı, cam kırma vs.. olursa istersse işeyemiyorum diyenler toplansın yine o terör sayılır.

Öte yandan bu kakalaklar (üniversite öğrencilerinden çoğu) üniversiteye gelince bi bok olduklarını, demokrasiyi falan öğrendiklerini sanıp kafalarında işe kalkışıyorlar.Özel okulda okuyup (okuduğum doğu akdeniz üniversitesinde) sömürülmeye hayır diyen adam gördüm.LA özellerin alayı öğrencileri ziker aptal herif ne konuşuyor ? Defol git devlete.

Kakalak dedim ya....Eskişehirdeyken bi ton arkadaşım oldu 1. sınıftan 3. sınıfa kadar gözlemlediğimiz adamlar oldu.Tabi cia gibi dürbünle bakmadık ama tanıyorduk la napıyor bu dediğimiz tipler oldu.İşte kakalaklar bu tip adamlardır.Herkes üniye gelince farklılaşma yaşarlar ama bunlar napıyor, ne ediyor anlamış değilim.

Neyse polislerinde yaptığı iş.Terör örgütüne bulaşmışmış.Şimdi benim anneme, babama deseler götüyle güler polislere.Siktir lan diye.Terör örgütüyle işimin olmadığını bilirler.Söylüyorsun terör örgütne bulaşmış die zaten adamın ailesi o yapıda demek ki.

Kaldı ki ortada pkk terör örgütü gibi bir örgütte yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Dayak cennetten çıkmadır, dövün :\

iyi birşey olsaydı cennette kalırdı.

Ayrıca

Sindirme politikası bu. yeni birşey değil. Eğer polis böyle birşey yapmışsa o öğrenciler doğru yoldaymış demekki.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

iyiki kaldırıma çıkmış. duvara falan çıksa hastaneye yollicaklar herhalde

#karipçin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

zaten gnelde öğrenciler dayak yer ötekilerine su sıkarlar uzaktan izlerler

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

Onca terörün içinde polis terörü niye kimsenin gözüne batmıo.. Öğrenci terörü, pkk terörü, cart terörü, curt terörü.. Polis'in terörü ne olacak amq ondan haber verin? İşkence var o var bu var ama nasıl bi ülkedeysek asker ve polis ne yaptıysa doğrudur..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

zefyhr bunu yazdı:

Hepimiz Sosyalistiz!

ha ha ha .

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Onca terörün içinde polis terörü niye kimsenin gözüne batmıo.. Öğrenci terörü, pkk terörü, cart terörü, curt terörü.. Polis'in terörü ne olacak amq ondan haber verin? İşkence var o var bu var ama nasıl bi ülkedeysek asker ve polis ne yaptıysa doğrudur..
    _______________________________________________________________________________________

haci gazi verme dayak dayaktir..

Beleş wireless kahramanı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

seneye bende polisim :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Napmalı şimdi,

Ülkenin polisinin gücünün anca kendi gencine, öğrencisine yetmesine, elin apo posteriyle yürüyen itlerini izlemesine mi kızmalı;

Sosyalizmin, demokrasinin, eşitliğin adını kirleten, bu isimler adı altında gizliden kürt ayrılığını destekleyen üniversite topluluklarına mı kızmalı;

Yoksa kendi hakkını savunan, polisin haddini aşmasını protesto eden, en azından buna cesareti olan adamların dayak yemesine "oh iyi olmuş" diyenlere mi.

Adalet diye bişey var abi, her halk hakettiği gibi yönetiliyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

kardeşiim adamlar eğitim ile iligli protesto yapıyoruz demiş bunun neresi terör ?

Demorkasilerde mualefet olmakta vardır.Eğer birşeye benmiyorsan sensini çıkartırsın.Ağlamayan çocuğa meme vermezler.Hea üniversite öğrencileri götünü yırtıyor hala tık yok o ayrı konuda.Fakat demek istediğim yaptıkları terör değil.Zaten ses çıkartayım derken polise saldırı, cam kırma vs.. olursa istersse işeyemiyorum diyenler toplansın yine o terör sayılır.

Öte yandan bu kakalaklar (üniversite öğrencilerinden çoğu) üniversiteye gelince bi bok olduklarını, demokrasiyi falan öğrendiklerini sanıp kafalarında işe kalkışıyorlar.Özel okulda okuyup (okuduğum doğu akdeniz üniversitesinde) sömürülmeye hayır diyen adam gördüm.LA özellerin alayı öğrencileri ziker aptal herif ne konuşuyor ? Defol git devlete.

Kakalak dedim ya....Eskişehirdeyken bi ton arkadaşım oldu 1. sınıftan 3. sınıfa kadar gözlemlediğimiz adamlar oldu.Tabi cia gibi dürbünle bakmadık a < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ma tanıyorduk la napıyor bu dediğimiz tipler oldu.İşte kakalaklar bu tip adamlardır.Herkes üniye gelince farklılaşma yaşarlar ama bunlar napıyor, ne ediyor anlamış değilim.

Neyse polislerinde yaptığı iş.Terör örgütüne bulaşmışmış.Şimdi benim anneme, babama deseler götüyle güler polislere.Siktir lan diye.Terör örgütüyle işimin olmadığını bilirler.Söylüyorsun terör örgütne bulaşmış die zaten adamın ailesi o yapıda demek ki.

Kaldı ki ortada pkk terör örgütü gibi bir örgütte yok

Ya cahile laf annatmak kolay değil zümzük anca düşünen beyin idrak edebilir okuduğunu.Ya da okuma alışkanlığımızın olmayışından önyargı duvarlarında hapsolur kalırız.

Toplam Hit: 5026 Toplam Mesaj: 32