folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Alo Oğlunuz Sosyalist Olmuş, Döveriz Onu!

Alo Oğlunuz Sosyalist Olmuş, Döveriz Onu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Napmalı şimdi,

Ülkenin polisinin gücünün anca kendi gencine, öğrencisine yetmesine, elin apo posteriyle yürüyen itlerini izlemesine mi kızmalı;

Sosyalizmin, demokrasinin, eşitliğin adını kirleten, bu isimler adı altında gizliden kürt ayrılığını destekleyen üniversite topluluklarına mı kızmalı;

Yoksa kendi hakkını savunan, polisin haddini aşmasını protesto eden, en azından buna cesareti olan adamların dayak yemesine "oh iyi olmuş" diyenlere mi.

Adalet diye bişey var abi, her halk hakettiği gibi yönetiliyor.

bunlardan daha iyi katılacak sözler bulamıyorum... birde bazı arkadaşlar konuşmuyor mu? eşitlik falan diye... arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim... gelir dağlımın yüzde bilmem kaçının ülkedeki yaklaşık 2000 kişilik bir kitlenin elinde olması bir yana siz tutarda okul harçlarına % 500 zam yapanları protesto eden öğrencileri suçlarsanız ne olur merak ediyorum... şahsen kendi adıma konuşayım eğer o öğrenci tepkileri olmasada zamlar geri alınmasaydı ben okulu bırakmak zorunda kalırdım... hadi bunu geçtim sormak istiyorum Dini kendi kişisel çıkarlarına alet eden bir iktidardan bahsediyoruz madem o kadar iyi dürüst insanlardı eğitimde fırsat eşitliğinden bahsediyorlardı; madem öyle niye o zamları yaptılar..

bu arkadaşlar o kadar iyi ve dürüstler ki bahar ayları gelince doğal gaza indirim yapar kışın en sert zamanlarında fiyatı bir anda ikiye katlarlar...

sonra biz dürüstüz derler kadrolaşmanın en alasını yaparlar... gerçi bizim gibi koyun sürüsü takılan bir güruha bunlar az daha bakalım başımıza neler gelecek... merak ediyorum...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

"Tek yol devrim" ve Bursa Nutkunu idrak edelim gerisi hikaye

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Polisleri seviyorum :)

Pratik adamlar :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

polislerin babasını arayıp oğlunuz fetullaha bulaşmış diye aramak lazım

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Polisleri seviyorum :)

Pratik adamlar :)

Zamaında Emiyette senin idelojindeki adamlar işkenceden az vefat etmedi bunu unutma demokrasi ve insan hakları bu ülkede yeri geldiğinde herkese lazım oluyor buradanda düşün ona göre sev  sağcısıda solcusuda bu ülkede işkence görüyor polisler tarafından Bunun içinde Tek çözüm insan hakları ve demokrasidir

1978-1980 lerde genç olsaydın işkence görenlerden birinin sen olmayacağın ne malumdü  o yüzden polisi yaptığı hukuk dışı eylemlerin hepsinde kınanması gerekiyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

SonKralice bunu yazdı:

hayvanmiziniz siz yaaa.

ne kadar bir insan suclu olursa olsun.

bu siddet ne. hic bir bahane ile bir insan dövülemez.

yaptiysa bir yanlis ceza alir okadar.

Yavaş gel;

hakaret etme kimseye

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Bizim evide arasınlar belki yiyecek bişey bulamazlarsa acıyıp burs bağlatırlar :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

eğer bu sınırlar içinde memur dövülüyor, işçi dövülüyor, öğrenci dövülüyorsa bu sınıra kendini yakıştırmayanlar sizce ne yapılmalı.. boyamı püskürtmeli.. uyarılmalı mı ? gözaltına alınıp bırakılmalı mı?

polis poliste bi yere kadar.. madem orda öğrenciye memura elini kaldırabiliyorsan  o..ç.. pkk yandaşlarınada s..kini kaldırmalısın.. göstermelesin copunu.. basmalısın kafasına.. yoksa öyle polis neye yaradı.. kendi halkına vur halkına saygı duymayana pof pof.. varmı böyle bişey... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertcan
    mertcan's avatar
    Erkek

baya  ilerleme  var  yakindir  artik  bu  gibi seyler  ALO KIZINIZ  CARSAF  GIYMIYOR ..........  ONU.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Vive la commune!

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 5027 Toplam Mesaj: 32