Alparslan Türkeş'in Pkklı Orhan Doğan'a Verdiği Ders.
-
Tamam da Ülken kurtulacak ki dünyaya açılacaksın.. İhanetle savaşıp , dünyaya meydan okuyoruz.. Bu güçte bir ordumuz varken birileri çıkıp orduyu hain ilan ediyor..
Bu ülkede çok oyun oynanıyorken , sen kendini kurtaramamışken dünyayı nasıl düşünebiliyorsun ?
-----------------------------türkiye natoya uye oldugundan beri genel kurmay amerikaya baglıymış yani askeri amerikamı yonetiyor demek bu ??
kıbrıs savaşına turkiye girdiginde amerika türkiyeyi eleştirmiş emrimizden çıktılar diye.
-
@CellyM
Hocam Kürtler devlet eliyle birşeylerin yapılmasını mı istiyor ? Ben söyleyeyim..Hayir..
Sadece istedikleri şu..
A şehrinde bir şahıs radyo açıyor..Kürtçe yayın yapıyor..Devlet engellemesin..Adamlar bunu istiyor..
Yani zaten bu adamın yayını dinlenmezse kapatır gider di mi :)
Bir Laz kardeşimde açsın kendine radyo..Tutmazsa o da kapatır gider..
Yani demek istediğim şu : Arz - Talep..
Adam Arz ediyor..Talep eden olmazsa zaten çekilir gider :)
@AsilKan
Hocam Anadilin Türkçe olduğuna itiraz eden yok..
Yani anadilin yanında hiç mi başka dil konuşmasın ?
Ben çoğu zaman Türkçe konuşuyorum ama gerektiğinde / canım isteyince Kürtçe de konuşuyorum.
bunda ne sorun var ?
-
Hocam natoya hangi zihniyetin girdiği belli zaten..
-
ülkücülüğe sürekli ağır ithamlarda bulunan arkadaşların hayatlarında kaç kere ocaklara gitti çok merak ediyorum
hani şimdi ülkücü gençlere it, kopuk diyorlar ki (yüzde 90ı için doğrudur, ama yüzde 10luk adam gibi adam kesimde vardır)
feysbuuklardaki 95li sitikıııır devrimcilerini neden görüp eleştirmezler ? onlar kendilerinden olduğu için mi acaba ?
birgün sordum kızın birine
chenin hayatını ezbere bilen kız Atatürk'ün annesinin adını bilemedi.
bu ne perhis bu ne lahana turşusu ?
kuru kuru söyleyip durduğunuz eeee-şitlik halkların kardeşliği durumlarını hala anlamış değilim.
hangi hakların kardeşliği ? yüzyıllardır düşman olduğumuz yunanla nasıl kardeş olucaz mesala ?
bana bunu biri anlatabilir mi ?
(not: aşırı milliyetçi (nasyonel sosyalist) bir adamım ama hayatım boyunca ocaklara adım atmadım, bir allahın kuluda adım attıramaz bana)
(not: allaha şükürler olsun masal peşinde koşana hayalperest biri değilim)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
@CellyM
Hocam Kürtler devlet eliyle birşeylerin yapılmasını mı istiyor ? Ben söyleyeyim..Hayir..
Sadece istedikleri şu..
A şehrinde bir şahıs radyo açıyor..Kürtçe yayın yapıyor..Devlet engellemesin..Adamlar bunu istiyor..
@AsilKan
Ben çoğu zaman Türkçe konuşuyorum ama gerektiğinde / canım isteyince Kürtçe de konuşuyorum.
bunda ne sorun var ?
-----------------------------O zaman orada burada asimile oluyoruz diye yaygara kopartılmasın.. Çelişki orada başlıyor zaten kadın kürtçe anonslarla asimile ediliyoruz diyo :D
Asimile edilsen konuşamazsın ki o dili zaten.. Ben resmileşmesine itiraz ediyorum hocam.. Resmi dairelere 2. bir dil gelirse eğer birlik ve beraberlik hiç sağlanamaz.
Yoksa yani konuş şimdi senin anan baban Türkçe bilmiyorsa ne yapabilirsin ki ?
-
AsilKan bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
@CellyM
Sadece istedikleri şu..
@AsilKan
bunda ne sorun var ?
-----------------------------O zaman orada burada asimile oluyoruz diye yaygara kopartılmasın.. Çelişki orada başlıyor zaten kadın kürtçe anonslarla asimile ediliyoruz diyo :D
Asimile edilsen konuşamazsın ki o dili zaten.. Ben resmileşmesine itiraz ediyorum hocam.. Resmi dairelere 2. bir dil gelirse eğer birlik ve beraberlik hiç sağlanamaz.
Yoksa yani konuş şimdi senin anan baban Türkçe bilmiyorsa ne yapabilirsin ki ?
-----------------------------resmileşmez hoca merak etme :)
yeni konu açılmış :D hadi ordan devam edelim :D:D
ehueheu töbe töbe ya :D
-
cuneyd bunu yazdı:
@CellyM
Sadece istedikleri şu..
@AsilKan
bunda ne sorun var ?
-----------------------------ozaman sana şöyle diyeyim hocam:
bunlar o kürdistan denilen hayal ürünü bölgeyi, o komplexlerini(haklarımız daha az vs.), o ülkeden pay çıkarma, bölme, sahiplenme isteklerini bi kenara bırakmadıkları sürece dillerinede karşıyım onlarada..
ha bunları sadece başbakana dinletebilirler. vatanın emanetçileri belli, bu hükümette elbet düşecektir tahtdan ki ozaman görülecektir herşey..
-
Ben bikere lise sonda iken ulkucu bir arkadaşımın ısrarıyla ocagaa gittim
orda takım elbiseli kabadayı gibi hareketleri olan elinde tesbih adamlarla karsılastım birdahada gitmedim tabi :)
-
bu videodaki Alparslan Türkeş'i severim.
Fetullah Güleni öven Alparslan Türkeş'ten nefret ederim.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
bu videodaki Alparslan Türkeş'i severim.
Fetullah Güleni öven Alparslan Türkeş'ten nefret ederim.
-----------------------------övdüğü zamanı bilmek gerek o zaman fetullah gülenin yaptığı şeyleri bilmek gerek. Türk dünyası ve eğitim için yaptığı şeyleri taktir ediyor ki bende ederim ta ki arkasındaki kötü emeli öğrenene kadar.