Altın Çilek Kullananlar
-
Altın çilek kapsülü kullanan varmı aramızda ? kullanıpta olumlu olumsuz yorumları olan ?
googledaki yorumlar pek inandırıcı gelmiyor. hep satış sitelerindeki yorumlar çıkıyor.
-
metin ilacınkini kullanıyorum
kilo verdiriyo ama aldırmıyo :D
kaptanoğullarının altın çileğini sipariş edecem birde onu deniyecem bakalım :D
ha bu arada şu kadar zamanda şukadar kilo işi bütün hepsinde yalan :D
-
dayı ben dün gg dan 29 tl ye kaptanoğlunun kutusundan aldımda bi heycanla. şimdi merak ettim. ya işe yaramazsa diye :D
fiyatlar 60 dan aşşa deildi hiç. 29 a görünce aldım 1 tane kaptanoğlu
http://urun.gittigidiyor.com/Guclu-Yag-Yakici-Altin-Cilek-Sadece-29-TL_W0QQidZZ37051863
edit: adam aldıktan yarım saat sonra kargoya verdi :) çok hızlı
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
dayı ben dün gg dan 29 tl ye kaptanoğlunun kutusundan aldımda bi heycanla. şimdi merak ettim. ya işe yaramazsa diye :D
fiyatlar 60 dan aşşa deildi hiç. 29 a görünce aldım 1 tane kaptanoğlu
http://urun.gittigidiyor.com/Guclu-Yag-Yakici-Altin-Cilek-Sadece-29-TL_W0QQidZZ37051863
edit: adam aldıktan yarım saat sonra kargoya verdi :) çok hızlı
-----------------------------fcn dün söyledi bende aldım :D
kaptanoğallarının kini deneyim dedim ya :D
hoca çok umuda kapılma capsiplexde o umuda kapıldım fos çıktı
git sinameki çayı al iç aynı etki :D onlarda zaten içine onu katıyo
-
yarıyomu bu zayıflama hapları lan işe :D
-
yav abi ender saraçın varmış formülamıdır nedir tam bilmiyorum ablam diyordu ondan alacağım kendime diye bu altın çilek daha mı iyidir ?
-
sakın sinemeki çayını 1aydan fazla kullanmayın
fena alışkanlık yapıyor
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------
sakın sinemeki çayını 1aydan fazla kullanmayın
fena alışkanlık yapıyor
-----------------------------basur yapar hoca
-
ben yeşilçay müptelasıyım. günde 2 bardantan aşşa içmem. zayıflatır diye aldıydım hiç bi işe yaramadı ama kendine bağımlı yaptı.
liptonun yeşilçayları çok güzel normal çay yerine içiyom artık :D
bide 5i 1arada var doğadan ın. oda bi işe yaramıyo. yada bende etki yapmadı :D
ama içimi güzel. böle biktisel çayları seviyorum ben o yüzden bi umut beklemedende içiyorum.
soğumuş sinamekiyi limonata gibi içiodum bi ara
-
arkadaşlar, gg den bu ürünleri alıp, paranızı çöpe atmayın. en mantıklısı 60 lirayı verip orjinali almak.
bende 10 gün önce gg den sigarayasonset aldım. ilana adam yazmış, faturalı+orjinal, iade garantili vs vs. yorumlara baktım hep +, bazıları nötr. ama şu şekilde de yorumlar vardı, elimde 60 lık ürün var, sizin ürenle bendeki ürün benzemitor gibi. ben aldım, denedim, bende 60 lık üründe vardı, bariz sahte çıktı bu aldığım. ve iade ettim. olan bizim 15 lira kargoya oldu.
3 kere düşünüp öyle alın sağlık üzerine ürünleri gg den. birçok kişi orjinal ürün hiç kullanmamış, ama gg den aldığı ürüne + puan veriyor ve çok güzel ürün diye yorum yapıyor, bu da bizleri yanıltıyor.
-
Altın Cilek Kullanan Annem Var Yemek yemeden 1 saat once iciyor ce etkisini Gosteriyor iştah kesiyor.. Kilo vermeye başladi bile.