Altın Çilek Kullananlar
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
dayı ben dün gg dan 29 tl ye kaptanoğlunun kutusundan aldımda bi heycanla. şimdi merak ettim. ya işe yaramazsa diye :D
fiyatlar 60 dan aşşa deildi hiç. 29 a görünce aldım 1 tane kaptanoğlu
http://urun.gittigidiyor.com/Guclu-Yag-Yakici-Altin-Cilek-Sadece-29-TL_W0QQidZZ37051863
edit: adam aldıktan yarım saat sonra kargoya verdi :) çok hızlı
-----------------------------kazıklamaktamı? :D Alınma hemen şaka!...
Ya altın çilek zımbırtısı bu değilmi? Hapıdamı çıkmış bunun?
-
ya bu yağ yakıcı ilaçlar var spordan 20 dakka önce içiyosun verdiği enerjiyi yakarsan yağlar gidiyo yakamazsan böbrekler gidiyo diyolar nedir ne değildir bilen var mı
-
mataramasuko bunu yazdı:
ya bu yağ yakıcı ilaçlar var spordan 20 dakka önce içiyosun verdiği enerjiyi yakarsan yağlar gidiyo yakamazsan böbrekler gidiyo diyolar nedir ne değildir bilen var mı
-----------------------------verdiği enerjiyi yakınca bi boka yaramazki
1000 kalori versin yakarsın 1000 kalori
elde var 0 :D
-
Yağı, tuzu ve şekeri azaltın hatta kullanmayın, düzenli spor yapın ve bir idol belirleyin. Dietinizi asla 1 haftaya 1 aya veya 1 yıla sıkıştırmayın. Yaptığınız yeme programı ve düzenli sporu hayat standardı edinin. Unutmayın, ilaçlı zayıflama, kendinizi kandırmaktır.
Ben 2 sene önce 85 kilo, 160 boyundaydım. Yağı tuzu ve şekeri kestim. Düzenli spora başladım. 'Bir çift dambıl alın, oda yoksa mekik çekin, şınav çekin, kapılara asılıp barfiks çekin) Kendime idol olarak Brad Pitt'i seçtim. 2 ayda 22 kilo kadar verdim. Sadece kilo olarak değil hayat olarak benzeşin. Hoşunuza giden herşeyi deneyin. Zayıflamak biyolojik olduğu kadar, psikolojik bir sınavdır. -
kilo vermek isteyenler biber hapı kullansın
imza 119'dan 102 ye düşen adamın oğlunun babası
-
hiç uğraşmayın bu işin ustası kalp yoksa lida dır ama ben korkuyorum onu almaya, ikinci sıraa mexika acı biber acı cehre diye geçen zayıflama hapı var trde saağlık bak. onaylı. onu tavsiye ederim felaket yağ atıyo :) günllük bir adet ama ben lazım olunca iki günde bi dene içiyordum, bu aralar yine almam alzım bi kutu, lazım oldukça kafams göre içiyorum, güzel bi ila. etkisi uzun süreli,
-
onu bilmemde en yakın dostum herbalife ile 35 kilo werdi hala taş gibi <3
-
Özel bir kanalda reklam bölümünden çalışıyorum.
Bu tür topshop ürünleri ve doğrudan satış ilaç reklamları tamamen bağımlılık yapıyor ve hiç bir etkisi olmuyo metabolizma bozuntusu mideye etki ediyor aman dikkat hocalar.
Kullanma, Kullandırtma. En iyisi doktora başvurmak. İleriki zamanlarda hastaneden çıkamazsınız Allah korusun.
-
hoca bırak altın çileği git body spor salonuna ben hem diyet hem ilaç kullanarak 1 ayda tam 10kg verdim.Ve devam bile ediyorum.3 tane ilaç kullanıyorum 2'si biri sıvı olarak yağ yakıcı ikincisi hap olarak son olarakda amino asit bak resimleride bunlar.
-
Focal bunu yazdı:
hoca bırak altın çileği git body spor salonuna ben hem diyet hem ilaç kullanarak 1 ayda tam 10kg verdim.Ve devam bile ediyorum.3 tane ilaç kullanıyorum 2'si biri sıvı olarak yağ yakıcı ikincisi hap olarak son olarakda amino asit bak resimleride bunlar.
-----------------------------hocam onlar ilaç değil gıda desteğidir. tarım bakanlığından izin alınıyor onlara sağlık bakanlığı değil.