folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Altın Çilek Kullananlar

Altın Çilek Kullananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

dayı ben dün gg dan 29 tl ye kaptanoğlunun kutusundan aldımda bi heycanla. şimdi merak ettim. ya işe yaramazsa  diye :D

fiyatlar 60 dan aşşa deildi hiç. 29 a görünce aldım 1 tane kaptanoğlu

http://urun.gittigidiyor.com/Guclu-Yag-Yakici-Altin-Cilek-Sadece-29-TL_W0QQidZZ37051863

edit: adam aldıktan yarım saat sonra kargoya verdi :) çok hızlı

kazıklamaktamı?  :D Alınma hemen şaka!...

Ya altın çilek zımbırtısı bu değilmi? Hapıdamı çıkmış bunun?

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.problemcocuk.com/wp-content/uploads/2011/01/altin_cilek_31.jpg&imgrefurl=http://www.problemcocuk.com/altin-cilek-ve-zayiflama-haplari/&h=250&w=276&sz=13&tbnid=iUtOeuuHHbUwAM:&tbnh=103&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3Dalt%25C4%25B1n%2B%25C3%25A7ilek&zoom=1&q=alt%C4%B1n+%C3%A7ilek&usg=__LporUBSg4aLB4U3sC-pHIVj-kUY=&sa=X&ei=D6NzTbWJNsaShAfJsP04&ved=0CEsQ9QEwBw

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ya bu yağ yakıcı ilaçlar var spordan 20 dakka önce içiyosun verdiği enerjiyi yakarsan yağlar gidiyo yakamazsan böbrekler gidiyo diyolar nedir ne değildir bilen var mı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:

ya bu yağ yakıcı ilaçlar var spordan 20 dakka önce içiyosun verdiği enerjiyi yakarsan yağlar gidiyo yakamazsan böbrekler gidiyo diyolar nedir ne değildir bilen var mı 

verdiği enerjiyi yakınca bi boka yaramazki

1000 kalori versin yakarsın 1000 kalori

elde var 0 :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Yağı, tuzu ve şekeri azaltın hatta kullanmayın, düzenli spor yapın ve bir idol belirleyin. Dietinizi asla 1 haftaya 1 aya veya 1 yıla sıkıştırmayın. Yaptığınız yeme programı ve düzenli sporu hayat standardı edinin. Unutmayın, ilaçlı zayıflama, kendinizi kandırmaktır.

Ben 2 sene önce 85 kilo, 160 boyundaydım. Yağı tuzu ve şekeri kestim. Düzenli spora başladım. 'Bir çift dambıl alın, oda yoksa mekik çekin, şınav çekin, kapılara asılıp barfiks çekin) Kendime idol olarak Brad Pitt'i seçtim. 2 ayda 22 kilo kadar verdim. Sadece kilo olarak değil hayat olarak benzeşin. Hoşunuza giden herşeyi deneyin. Zayıflamak biyolojik olduğu kadar, psikolojik bir sınavdır. 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

kilo vermek isteyenler biber hapı kullansın

imza 119'dan 102 ye düşen adamın oğlunun babası

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hiç uğraşmayın bu işin ustası kalp yoksa lida dır ama ben korkuyorum onu almaya, ikinci sıraa mexika acı biber acı cehre diye geçen zayıflama hapı var trde saağlık bak. onaylı. onu tavsiye ederim felaket yağ atıyo :) günllük bir adet ama ben lazım olunca iki günde bi dene içiyordum, bu aralar yine almam alzım bi kutu, lazım oldukça kafams göre içiyorum, güzel bi ila. etkisi uzun süreli, 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

onu bilmemde en yakın dostum herbalife ile 35 kilo werdi hala taş gibi <3

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Özel bir kanalda reklam bölümünden çalışıyorum.

Bu tür topshop ürünleri ve doğrudan satış ilaç reklamları tamamen bağımlılık yapıyor ve hiç bir etkisi olmuyo metabolizma bozuntusu mideye etki ediyor aman dikkat hocalar.

Kullanma, Kullandırtma. En iyisi doktora başvurmak. İleriki zamanlarda hastaneden çıkamazsınız Allah korusun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

hoca bırak altın çileği git body spor salonuna ben hem diyet hem ilaç kullanarak 1 ayda tam 10kg verdim.Ve devam bile ediyorum.3 tane ilaç kullanıyorum 2'si biri sıvı olarak yağ yakıcı ikincisi hap olarak son olarakda amino asit bak resimleride bunlar.

s

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

Focal bunu yazdı:

hoca bırak altın çileği git body spor salonuna ben hem diyet hem ilaç kullanarak 1 ayda tam 10kg verdim.Ve devam bile ediyorum.3 tane ilaç kullanıyorum 2'si biri sıvı olarak yağ yakıcı ikincisi hap olarak son olarakda amino asit bak resimleride bunlar.

hocam onlar ilaç değil gıda desteğidir. tarım bakanlığından izin alınıyor onlara sağlık bakanlığı değil.

Toplam Hit: 8070 Toplam Mesaj: 38