Altın'ın Ons'u 1445 $

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

Bankadaki parayi simdi altına cevirsekmi.tavsiye edermisiniz.

altın işine bankadan girme real git kuyumcudan al evine koy .

bankada ben 92 liraya alırken 1 gram altını

kuyumcudan 87 liraya cok rahat alabilirsin ve real altın. bankanın kasasında 1 gram altın yok ama sanal altın satıcı yapyorlar.

ama fiziksel olarak ortada altın yok.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

mayıs ayının ortalarına kadar altın yükselmez.

bilginiz olsun.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

her 15 20 yada 30 yıl içinde , belli aralıklarla altın düşer ve yükselir...düştüğü zaman alın ortalama 20 yıl sonra zengin olursunuz...istatistiklere bakın isterseniz.bu iş birilerinin oyunu zaten...

altın demek güvensizlik ortamı demek..ben bi 10 yıl içinde bazı yerlerde savaş bekliyorum.buda altının artışına sebep olacak..ama işte zaman meselesi..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

eğer bi ülke ye ambargo uygulanırsa fırlama ihtimali yüksek

ama şu anda zor durumdaki ülkeler stoklarını piyasaya salıyor o da fiyatı düşürüyor ama İran ambargosu devam ederse altın yükselişe devam eder bence adamlar eşşek yüküyle altın topladı piyasadan sattıklarına karşılık
    , eninde sonunda altın da iş yapmıcak iran için onlarada döviz lazım ki çark dönsün yani dicem şu iran el altından kıbrıs gibi altını bi salarsa altın tarihindeki en büyük taklaya gelir BENCE BURDAKİ EN ÖNEMLİ AKTÖR YAZ GELDİ DÜĞÜNLER + İRANIN TUTUMU

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

eğer bi ülke ye ambargo uygulanırsa fırlama ihtimali yüksek

ama şu anda zor durumdaki ülkeler stoklarını piyasaya salıyor o da fiyatı düşürüyor ama İran ambargosu devam ederse altın yükselişe devam eder bence adamlar eşşek yüküyle altın topladı piyasadan sattıklarına karşılık
    , eninde sonunda altın da iş yapmıcak iran için onlarada döviz lazım ki çark dönsün yani dicem şu iran el altından kıbrıs gibi altını bi salarsa altın tarihindeki en büyük taklaya gelir BENCE BURDAKİ EN ÖNEMLİ AKTÖR YAZ GELDİ DÜĞÜNLER + İRANIN TUTUMU

hala altını sadece Türkiyenin düğünlerine bağlayıp uluslararası durumu hiçe saymayın arkadaşlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Altını daha işleyecekler şu bu bir sürü iş var. Bir kaç ay düşer. Biraz daha bekleyip altına yatırım yapmak lazım.

uzun vadede altın kazanır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Şu an ons 1409$ gram yaklaşık olarak 81 TL. Beyler fena dip yaptı altın. Önümüzdeki 5 ayda 95 seviyesine anca gelir gibi geliyor. O da düzgün bir yükseliş seyrederse.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

çin eğer altın alımı yaparsa yükselişe geçer yoksa zor g.kıbrıs satarken onun karsılığında alım lazım yoksa tr düğünleri bilmem neler hikaye altın alımı yapacak en ciddi ülke şuanda çin her sene düzenli altın alımı yapıyor onu beklemek lazım .

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

hey Allah'ım ya hâlâ yatırımın tam zamanı diyolar. 1200'lere gelebilir dikkat yau.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Trend düşüş eğiliminde iken mevcut menkulu satıp, aynı parayla daha çok aynı menkulden düşüş devamında almak iyi bir stratejidir. 

Altının düşüşünün kısa vadeli olduğunu düşünmüyorum.

Toplam Hit: 5009 Toplam Mesaj: 44