Altın'ın Ons'u 1445 $
-
Sadece G. Kıbrıs'a bağlamamak gerek, daha da düşeceği kanısındayım. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde küçük artışlar olabilir, ardından tekrar düşüşe geçer. Yatırım değil, bekleme vaktidir. Şişirilen balon yavaş yavaş inmeye başladı.
-
şu an 1372$. Bir günde neredeyse 100$ düştü. Bizim pederdede 75 gram vardı en az 1000 TL zarar var. Çok fazla alanları düşünemiyorum.
-
valla biz de arabayı satıp altına yatırmayı düşünüyoruz. ama daha düşecek diyorlar. az daha bekleyek bari :/
-
330 liralardan aldığım yarım altınlar 280 liraya düştü şimdi bozdurmam mantıksız olur ben elimdeki nakiti düşmüşken yine altına yatırayım diyorum
-
Pederi kafalayıp kredi çeksek sonra altına mı yatırsak napsak çok karlı gibi duruyor.
-
düğün zamanı altın pahalanır diyen arkadaşlara sesleniyorum. dünyadaki altın piyasasını bir virgül kadar etkilemez bizim düğünler. ona göre şu an için güvnli liman değil.
-
Kutengri bunu yazdı
Pederi kafalayıp kredi çeksek sonra altına mı yatırsak napsak çok karlı gibi duruyor.
Hata olur. -
şu altından 3-5 trilyon yatırmadıkça nasıl para kazanılıyor ki, 20 milyar bassan ayda max 300-500 lira veriyor ?
-
kuyumcular altın satmıyor nereye alıyonuz altını
-
hocam şu altın olayı iyi gibi ama bunun ne kadarda ne kadar bir kaar bıraktıgı kaç milyarda ne kadar zarar anlatırmısın ?