Altın'ın Ons'u 1445 $

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Sadece G. Kıbrıs'a bağlamamak gerek, daha da düşeceği kanısındayım. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde küçük artışlar olabilir, ardından tekrar düşüşe geçer. Yatırım değil, bekleme vaktidir. Şişirilen balon yavaş yavaş inmeye başladı.

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

şu an 1372$. Bir günde neredeyse 100$ düştü. Bizim pederdede 75 gram vardı en az 1000 TL zarar var. Çok fazla alanları düşünemiyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

valla biz de arabayı satıp altına yatırmayı düşünüyoruz. ama daha düşecek diyorlar. az daha bekleyek bari :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

330 liralardan aldığım yarım altınlar 280 liraya düştü şimdi bozdurmam mantıksız olur ben elimdeki nakiti düşmüşken yine altına yatırayım diyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Pederi kafalayıp kredi çeksek sonra altına mı yatırsak napsak çok karlı gibi duruyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

düğün zamanı altın pahalanır diyen arkadaşlara sesleniyorum. dünyadaki altın piyasasını bir virgül kadar etkilemez bizim düğünler. ona göre şu an için güvnli liman değil.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Pederi kafalayıp kredi çeksek sonra altına mı yatırsak napsak çok karlı gibi duruyor.

Hata olur.

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

şu altından 3-5 trilyon yatırmadıkça nasıl para kazanılıyor ki, 20 milyar bassan ayda max 300-500 lira veriyor ?

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kuyumcular altın satmıyor nereye alıyonuz altını 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

hocam şu altın olayı iyi gibi ama bunun ne kadarda ne kadar bir kaar bıraktıgı kaç milyarda ne kadar zarar anlatırmısın ?

Memento Mori
Toplam Hit: 5014 Toplam Mesaj: 44