Amatörce Photoshop Kurtlar Vadisi :)
-
Arkadaşlar Açıkcası Fazla Uraşmadım.Sadece mrak ettım yorumlarınız nasıl olcak diye polat alemdar favorim oldu :)
http://img129.imageshack.us/my.php?image=komikas0.jpg
-
Fikir güzel ;) Amatör ama güzel olmuş gerçekten eline sağlık :)
-
huhah imzadan belli baya yaratıcı bi çalışma olmuş :D
polatın hastanedeki bi odada yeteeeeer derken kıllı bağrını açtığı bi sahne geldi aklıma bu ps yi görünce :D
-
saçma olmuş
-
hyb bunu yazdı:
-----------------------------
saçma olmuş
saçma olmuş diyen dillerini yesinler hocam yorumuna saygı duyarım :)Bıras daha urassaydım daha guzel olabılırdı
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------hyb bunu yazdı:
saçma olmuş
saçma olmuş diyen dillerini yesinler hocam yorumuna saygı duyarım :)Bıras daha urassaydım daha guzel olabılırdı
hoja biraz daha uğraş ta bende saygıyı eksik etmeyeyim -
imzanıda değiştir kanımca
-
hyb bunu yazdı:
imzanıda değiştir kanımca
yaw Saka mısın nesin sen ? sanane? amacın ne konun icine etmek mi .iyi ki bi şey paylaştık.
-
hyb bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
saçma olmuş
hoja biraz daha uğraş ta bende saygıyı eksik etmeyeyim
-----------------------------Sen kurtlar vadisi izleyip kendini polat alemdar sananlardan mısın?
-
Memorial bunu yazdı:
hyb bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
saçma olmuş
hoja biraz daha uğraş ta bende saygıyı eksik etmeyeyim
-----------------------------Sen kurtlar vadisi izleyip kendini polat alemdar sananlardan mısın?
-----------------------------yes orrayt
arkadaşlar böyle kaliteli bir sitede ele avuca gelmeyecek konuları görünce kaşıntı basıyor beni rahatsızlığım ondan
-
Ne demek ele avuca gelmeyecek?!?!Bu seninin icin olmayabilir ama adam icin onemli bi konu!!Sen yorumunu yazmissin adamda guzel bi sekilde cevap verip ustune kendini bile elestirmis bide gelmis hala ustune gidiyosun!!sakincali bi tarafi varsa sikayet edersin yoksada ceker gidersin bu kadar basit!!