Amazon.Com'dan Alışveriş
-
ben amfi almayı düşünüyorum 4kg ağırlığında 70 dolar mantıklımı trdeki fiyatı 300-350
-
Hocalar ben de bir saat almayı düşünüyorum amazon.com dan fiyatı 150dolar falan türkiyeye de gönderme şansım var almanyaya da acaba gümrükte sıkıntı çıkar mı
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------Hocam peki ben Malatya'dayım.Kargo sorun olur mu? Ürün İstanbul'a geldikten sonra Malatya'ya başka bir kargo şirketiyle fln mı gelecek? Ya da İstanbul-Malatya arası için ekstra ücret mi alınacak? Kargo olayını biraz daha açıklayabilir misin?
bir de 75$ dan pahalı ürünler gümrükte takılıyor diye bir şey duymuştum.bu doğru mu?
-----------------------------150 euroya çıktı diye biliyorum gümrük olayını ama yinede bir araştır sen. Ben aldığımda ürünler toplam(kargo dahil) 116 dolar tutmuştu. Sorunsuz geldi yani.
Yine istanbuldan malatyaya kargo oalyını dhl kargoyu arayarak sorabilirsin. Kargonun amazondan geleceğini de belirtirsen yardımcı olurlar. 75 euromu yoksa 150 euro mu olayını da öğrenirsin dhl den.
-
RUZI bunu yazdı:
-----------------------------bizim arkadasa ebaydan bilgisayar aldik 820 $ degerinde 2 hataya geldi
-----------------------------nasıl oldu hocam o, gümrük memuru uykuya dalmış o sırada sanırım :D hangi ülkeden geldi sipariş ve kargo firması mı getirdi ups dhl gibi yoksa ptt mi ?
-
250$ lik urun siparisi verdim
+ 20$ kargo ucreti.
urun elime ulasmadi kargo adresi yanlis diye cevap geldi
20$ cepten gitti amazon.com da
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------250$ lik urun siparisi verdim
+ 20$ kargo ucreti.
urun elime ulasmadi kargo adresi yanlis diye cevap geldi
20$ cepten gitti amazon.com da
-----------------------------gümrük sınırı 75 euro
ulasamamasının sebebi tel no ya ulasamamıstır.gümrükte kalınca arıyorlar.o da geri gider.
amazon kindle ve benzeri ya da diger elektronikleri Türkiyeye gondermiyor.Haberiniz olsun.
Ama halen kitap ve benzeri seyler icin oldukca iyi.
ayakkabı ve giyim icin sierratradingpost.com a bakın.
parfum isi corba oldu hic karısmayın.
edit:
ayrıca giyim icin fredperry.co.uk a bakabilirsiniz 15 pound kargo 2-3 gune gelir iyi indirimler var.
ae.com icin de fiyatlar iyi ama 50$ kargo var. 160 liralık falan alırsanız oldukca iyi o da
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 20:46'da musdawdaf tarafından düzenlendi. -
Amazondan kindle alan çok kişi gördüm. Şimdi bende baktım sorun yok, şu an ki kayıtlı adresime gönderim yapıyorlar kindle'ı?
79 ve 99 dolarlık kindle larda sorun olacağını sanmıyorum.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Amazondan kindle alan çok kişi gördüm. Şimdi bende baktım sorun yok, şu an ki kayıtlı adresime gönderim yapıyorlar kindle'ı?
79 ve 99 dolarlık kindle larda sorun olacağını sanmıyorum.
-----------------------------sanki biz bilmeden sallıyoruz.Turkey ikinci listede yok yani kitap dvd muzik gonderimi var.Ek olarak sunu soyleyeyim.mp3, flash bellek falan yollayabiliyorlar.ekleyin sepete en sonuna kadar gidin resimdeki uyarı yoksa yollar.ama 75 euro yu gecmesin.
Restrictions
The following items can be shipped to almost all destinations outside the U.S.:
- books*
- DVDs
- music
- VHS videos
Additionally, some products in the following categories:
- automotive, baby, clothing, consumer electronics, health and personal care, home and garden, industrial and scientific, jewelry, pet supplies, shoes, software, sporting goods, tools, toys, video games, and watches
can be shipped to the following countries:
- Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Japan, Kuwait, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Philippines, Portugal, Poland, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates, United Kingdom

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 00:17'da musdawdaf tarafından düzenlendi.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 00:25'da musdawdaf tarafından düzenlendi.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 00:28'da musdawdaf tarafından düzenlendi. -
Alan kişileri biliyorum diyorum arkadaşım boş boş halen neyin derdindesin. Sen gidip kindle'in 400 dolarlık olanını almaya çalışırsan tabi yollamazlar.
Onların kitap dvd cd filan dediklerine bakma birçok ürünü yolluyorlar. Şuanda kayıtlı olan istanbul adresime kindle yolluyor amazon senin şeçtiğin adresi bilemeyeceğim.