Amca Pijamamı Kesme
-
daha izlemeye cesaret edemedim.Allah hepsine yardım etsin.
-
kapil bunu yazdı
ahh ulan içim cızz etti yeminle gözlerim doldu :(
-
Noluyosa zaten kadina ve cocuklara oluyo en kotusude bu..
-
Ayazz bunu yazdı
Olan şeyler hoş değil ama beddua yakışmıyor bir çocuğun ağzına.
postu atarken içinde art niyet olmadığını gayet iyi biliyorum ama emin ol böyle bir durumda sen,ben olsak aynısını yapardık hiç yapmayalım demeyelim şimdi durum ortada akşam otururken evine bomba yağsın :/
Allaha havale ediyorum o kansız köpeği ölümü çok kötü olacak onun ! -
ah ulan agladim resmen :"( tuylerim diken diken oldu. amk paranin da cehaletin de :(
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
ah ulan agladim resmen :"( tuylerim diken diken oldu. amk paranin da cehaletin de :(
sorma hocam ya yazmıcaktım ama dayanamadım bu kansız orospu cocuğu daha ne kadar devam edecek öldürmeye suçsuz günahsız insanları ?
ya herşeyi siktir et geçtim ulan şurdaki cocuk ya 5 en fazla 6 yaşında - Bugünde annem sevinmişti hiçbirşey olmadan eve geldim diye ? - Çok mutlu
olduk diye mi böyle oldu ? diyor bu yaşdaki cocuga bunları düşündüren ya yeminle titriyorum yazıcak şey bulamıyorum ya ! Allah belasını versin. -
Suriye kanayan bir yaramizdir!
-
Zulmedenin karşısında durmak insanlığın en büyük görevlerinden olmalıdır tavrımızı bile belli etsek yeter oradakilerin Allah yardımcısı olsun buralarda da gördüğümüz masumlara edebildiğimz kadar edelim yardımımızı. Her milletin ibnesi çıkar yok mu buraya gelen suriyelilerden hırsız arsız olanlar tabiki var ama masumu da onlarla birlikte yakmayalım yardım edelim lütfen.
-
Annem eve sağlam döndüm diye mutlu olmuştu ondanmı oldu çok mutlu olduk diyemi oldu diyor ya böyle birşey varmı yazık...
-
çok korkuyorum ya yürüyemezsem.. ufacık çocuğun psikolojisini ruh sağlığını korkuyla dolduran herkese lanet olsun.