folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amca Pijamamı Kesme

Amca Pijamamı Kesme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

ulan hickra hickira agdim diger cocuklarin videoalrini gorunce :"((( Allahim sen yardimci ol Yarabbim :"( yeter ulan artik her ulkenin basina getirilmis ruhsuz, merhametsiz herifler, birtane de durdurmaya ynelik hareket yok :S monarchinin ta amk. lanet olsun lan hepinize. sinirlerim bozuldu amk :S elim ayagim titrior resmen :S

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

suriyede çatışan taraflardan biri, islam ile akalası olmayan bozuk ve çürük adamlardan oluşuyor
    şia , nusayri v.s olarak adlandırılan gruplar bu zalimlerdir
    alayı dış kaynaklı iran, pkk, israil v.s 
    yani çoluk çocuk bakmaz öldürürler.
    Diğer taraf ise gücü yettiği kadarı ile islamı savunuyor, diğer taraftan ailesinin akrabasının derdinde ama sanırım bu gariban gurupların içine sızmış olan sahtekar hayin sayısı epey fazla
    Allah mazlumları korusun

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kansız bu esad yakıcaksın diri diri ibnenin oglunu.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 3080 Toplam Mesaj: 24