Amd Mi İntel Mi?
-
http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto&search=amd%20intel
bu iyi bir cevap olabilir herhalde -
amd hemen cosladı ya
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=3404
Eski ama aynı konu :) Boşverin videoyu Rene yi okuyun siz.. -
amd kadar iyi oyun çalıştıran işlemci var mı ak..benm işlemci celeron meselam :D
hem inanmısoanıuz holy rene ir falan da amd kullanıo.tum tbt yonetimi ... -
O işlemcinin aynından bende vardı eskiden.Athlon AMD serisi çok ısınıyordu ama yanmıyordu reklam kokan hareketler var bu video da..Şimdi biraz takip edin Tomshardware.com.tr i Amd taraftarı bir site.İntel ile AMD yi eskiden olduğu gibi karşışlaştırmıyor bile..
AMD Athlon XP serisinde bu sorunu çözdü AMD.Artık ısınma sorunu diye birşey yok.Aksine yeni çıkan,yüksek frekanda çalışan İntel'lerde başladı aynı sorun..Bu yüzden İntel de Amd gibi Hız arttırmayıp yüksek frekans hızında çalışan AMD benzeri işlemci üretecek.Eski bir video o yukarıdaki.. -
rene görmesin :)
-
amd dual , intelin azına zıçar sonra çıkışta parayıda intele ödetir..Araştırma ödeviydi amd dual in en kötüsü intel dual in en iyisinin azına sıçmış testlerde..
-
Amd kadar sorunlu bir işlemci yok bence. bizim pc dükkanımız var bi gece babamla beraber başladık pcyi toplamaya amd 3200 var. bütün parçalar sıfır fakat windowsu yükletmiyor. yaklaşık 5 saat uğraştık anca yapabildik o da önce intel tabanlı pcde kurduk sistemi sonra bizim amd ye attık. Sonradan anladık problemi fakat bizi boku bokuna 5 saat uğraştırdı. İntellerde nasıl tak kullan sorunsuz ve kaliteli.
-
konuyu çöpe taşımanı istiyorumm
rene abu ip ban istiorum:D
ulan bizim dükkana gelen kaşar müşteriler gibi konuşmaya başladık hadi hayırlısı -
olm amd ve inteli yarıştırmak saçmalık olur bence çünkü ben kaç yıllık intel kullanıcısıyım ve daha şu ana kadar bir sorun yşamadım bir çok bilgisayarcıda çalıştım amd ler genelde sorunlu oluyor ve amd nin ısı problemini çözmesi saat frekans hızını düşürmesiyle gerçekleşti yani ortada çözülen bir sorun yok gerçek frekansda çıkan işlemcilerde hep ısı problemi yaşanmıştır.Varsa iddası olan amd daha iyi vs. fln die herkee ispatrlayıp kapağı vurduğum gibi onada vururum bana pm atsın yeter.rene de dahil :P
-
Şunu aldim bakalim,deneyeyim,ona göre intel hakkinda yorum yaparim))
INTEL P4 D 930 DUAL 3.0GHz 800MHz 2x2MB 64BIT 775p
Daha once celeron 2 kullaniyordum..Evde iş görüyordu,zaten fazla pc kullanmam,oyun pek oynamam zaten..
Toplam Hit: 9032 Toplam Mesaj: 43