Amd Mi İntel Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ofsahin
    ofsahin's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto&search=amd%20intel

bu iyi bir cevap olabilir herhalde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    amd hemen cosladı ya

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=3404

Eski ama aynı konu :) Boşverin videoyu Rene yi okuyun siz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    amd kadar iyi oyun çalıştıran işlemci var mı ak..benm işlemci celeron meselam :D
    hem inanmısoanıuz holy rene ir falan da amd kullanıo.tum tbt yonetimi ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    O işlemcinin aynından bende vardı eskiden.Athlon AMD serisi çok ısınıyordu ama yanmıyordu reklam kokan hareketler var bu video da..Şimdi biraz takip edin Tomshardware.com.tr i Amd taraftarı bir site.İntel ile AMD yi eskiden olduğu gibi karşışlaştırmıyor bile..

AMD Athlon XP serisinde bu sorunu çözdü AMD.Artık ısınma sorunu diye birşey yok.Aksine yeni çıkan,yüksek frekanda çalışan İntel'lerde başladı aynı sorun..Bu yüzden İntel de Amd gibi Hız arttırmayıp yüksek frekans hızında çalışan AMD benzeri işlemci üretecek.Eski bir video o yukarıdaki..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    rene görmesin :)

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    amd dual , intelin azına zıçar sonra çıkışta parayıda intele ödetir..Araştırma ödeviydi amd dual in en kötüsü intel dual in en iyisinin azına sıçmış testlerde..

"Less is More"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Amd kadar sorunlu bir işlemci yok bence. bizim pc dükkanımız var bi gece babamla beraber başladık pcyi toplamaya amd 3200 var. bütün parçalar sıfır fakat windowsu yükletmiyor. yaklaşık 5 saat uğraştık anca yapabildik o da önce intel tabanlı pcde kurduk sistemi sonra bizim amd ye attık. Sonradan anladık problemi fakat bizi boku bokuna 5 saat uğraştırdı. İntellerde nasıl tak kullan sorunsuz ve kaliteli.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    konuyu çöpe taşımanı istiyorumm
    rene abu ip ban istiorum:D
    ulan bizim dükkana gelen kaşar müşteriler gibi konuşmaya başladık hadi hayırlısı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    olm amd ve inteli yarıştırmak saçmalık olur bence çünkü ben kaç yıllık intel kullanıcısıyım ve daha şu ana kadar bir sorun yşamadım bir çok bilgisayarcıda çalıştım amd ler genelde sorunlu oluyor ve amd nin ısı problemini çözmesi saat frekans hızını düşürmesiyle gerçekleşti yani ortada çözülen bir sorun yok gerçek frekansda çıkan işlemcilerde hep ısı problemi yaşanmıştır.Varsa iddası olan amd daha iyi vs. fln die herkee ispatrlayıp kapağı vurduğum gibi onada vururum bana pm atsın yeter.rene de dahil :P

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Şunu aldim bakalim,deneyeyim,ona göre intel hakkinda yorum yaparim))

INTEL P4 D 930 DUAL 3.0GHz 800MHz 2x2MB 64BIT 775p

Daha once celeron 2 kullaniyordum..Evde iş görüyordu,zaten fazla pc kullanmam,oyun pek oynamam zaten..

...
Toplam Hit: 9032 Toplam Mesaj: 43