Amd Mi İntel Mi?
-
INTEL CORE DUO DAN ŞAŞMA !
-
bişey dikkatimi çekti inteller 37 derecede fln bitiyor amdler 259 derecelerde yandı diyor onu anlayamadım?
-
AMD bence çok daha avantajlı :P:P:P Hem işlemci niyetine kullanıyorsun hemde odanı kışın sıcak tutuyorsun :)) 2sn fan çalışmasın coss :))
-
iyide abi burda amd daha yüksek dereceli bi ısıya tabi tutuluyo gibi.
yani video amd yi galip çıkaran bi video.ya da bana öle geldi -
evet kok sana ööle geldi
olay amdnin soğutucusuz sıcaklığının intelden daha hızlı yükselmesi ve inteldeki gibi ısı bilmem kaç dereceye gelince kendini kapatmaması
-
o eski işlemcileri kıyaslayarak intel amd yi kıyaslayamazsıız. AMD nin en son çıkardığı ile intelin en son çıkardığı işlemcileri test edin bakalım. Bu sefer sonuç nasıl olur. İşlemci gücü SAAT HIZI İLE ÖLÇÜLEMEZ!!!!!!!!!!!!!!
2 intel işlemci ve 2. amd işlemcisini kullanan biriyim. O yüzden bu yorumu yapıyorum... -
ßenCéDé AMD eski i$LemciLeriné ßi $ey demicem ama $imdiki amd'Ler acayip cali$ma sistemi war intel agir yükü yiyince tıkaniyor ama AMD'de ßölé 1 $ey yok
-
bazı arkdslar amd şoyle boyle diyor amd niye çabuk ısınıyor.demekki hızlı çalışıyor =) bu ısınma sorununuda artık sğotucu firmaları ve kasa dizaynı yapan firmalar kokten çözum buldu çözum nedir? çözüm su sogutucu sistem illa makinanızın guzel bir şekilde sogumasını veya işlemcisinin ısınmamasını istiyosanız su sogutucu sistem ideal bildigim kadarıyla en çok giden urun thermaltake fiyatı 200-280 milyon civarında komple pc'yi sogutuyor fakat işlemciyi sogutması için tasarlanmıs.heralde daha artık amd'nin sogutma problemi kalmaz
-
videodaki herifin tuttuğu makine cpuya ısı vermiyor cpunun ısısını ölçüyor + 2001 de yapılan bir teste zerre skim güvenmem
-
intel her zaman iyi bir işlemci çünki verileri daha iyi alıyor ve ve iyi bir soğutma ile daha iyi performans veriyor amd ler çabuk yanıyor veya pc ler amd yi tam olarak algılamıyor ayrıca artık bir pc oynanmalıamd ise oynandıkça ölüyor
Toplam Hit: 9033 Toplam Mesaj: 43