America Mı İngiltere Mi?
-
Amacım gezip görmek eğlenmek değil amacım gidip bişiler öğrenmek ilerletmek EF iyi çok iyi hatta ama Fiyatlar Çok Uçuk : |
Diğer Şirketlerde Bu fiyatlar Uygun : |Ama Öğrenim şekli ve Öğretimi EF ile aynımı bilmiyorum : |
-
ingiltere çok ciddi bir yer gibi geliyor abi amerikaya git eğlenirsin :D
al buda öğrenci yorumu. :D
-
Yorum İçin Eyw Kardeşim (= Şimdi Amaç Şirket Belirlemeye Kaldı : |
-
İngiltereye gidiceksen Plus la git derim ama ikisinede gitmiş biri olarak. ABD diyorum. Sıkıla sıkıla bişey öğrenemiyorum ben ve hayatımda ingiltere kadar sıkıcı bir şehir görmedim amk :| Git amerikayı çık gez zaten sike sike öretirler sana o dili :D
-
ingiltere daha iyi olabilir. yabanci dil ogrenmek icin iyi bi fırsat. 3 ayda muhtemelen intermediate seviyesinde ing. ogrenirsin. ingilizce ogrenmenin en yolu dili ogrenicegin kisinin anadili kesinlikle ingilizce olmasi.
-
Evet şuan abd biraz ağır basıyor ingiltere pahalı kaçtığında biraz geritepiyorum : | 3 ayda umarım bir gelişme olur :/
-
Gittiğin yerde Türk olmayacaksa mutlak değişme olur ama bence gereksiz şuan.Sen ailenden 6-7 milyarın üstünde para alıpda sağlamlaşamazsan yarın bigün sakata girer ukrayna,zaten ukraynaya gittimi ing. cat patdan öğrenirsin burda temel kas.Boşu boşuna ailene 8-9 milyar masraf ettirme benim 2 sene önce hic yoktu simdi intermediateyim.Yazın fatihde,marmarisde falan calıs o daha iyi hem para cebine kalır hem ailene yük olmadan kendi kendine öğrenmiş olursun.
-
edüt yannış
-
chicago ilinois'te arkadaş var gidersen :)) haberim olsun
-
Bi yerden haklısın ama Bilgin vardı bu benim kafamda soradan oluşan bişi değil önceden beri hep vardı Şimdi bir tanıdık aracılığı ile gidicem umarım Hesaplarda Çok Oynama Var (: Yani fazla yük yada para konusu değil zaten o kadar para da yok